Euroleague Fantasy Challenge v3

Son değişikliklerimi yaptım.İlk 2 hafta gerçekten çok kötüydüm ama bu hafta biraz daha iddalıyım bu hafta kadrom'da 3 yeni oyuncu var.

David Hawkins -Siena
Tarence Kinsey - FbÜlker ( iyimi yaptım bilmiyorum uğursuzluk getirmez inşallah )
Jasmin Perkovic -ewe basket

terrence kınsey beni çok düşündürdü ama kadroda yer aldı. bari eksi puan almasın. zaten ilk hafta takımı kuramadık. - puanlı oyuncuya tahammülüm yok.
şuanda -3 ten 1 puana yükseldi. ha gayret.

diğer oyuncularda ortalama puanlarda ilerliyor. ilk haftada oyuncuların paraları tam olarak oturmadığı için oyucnular iyi puanlar almasına rağmen yaklaşık 30 puan erimiş durumdayım.ama kadro fena sayılmaz.

Kinsey sakat diyordu ama oynamış 4 puan getirdi allah razı olsun.Dün gece bir oyuncu değiştirme hakkım daha olsaydı Jankunas'ı çıkaracaktım ama iyiki çıkarmamışım 27 Puan getirdi saolsun.Şimdi önemli olan yarın J.Holden ve Kaya Peker'den gelecek puanlar bu oyunculardan 25 civarı puan gelirse süper olacak bu hafta üst sıralara çıkmış olacağım.

PETRAVICIUS ilk kez istediğim gibi oynadı pota altını karattı, bu kezde Michael Hall ile Marco Tomas büyük bir isbirliği ile toplam -4 puan aldı. Şans işte...

Durumlar nasıl beyler?

Kerem Secer bilgilendirme mesajları gecmiyor artık nedense ehehe

Ben bu hafta büyük bir atakla 2.olmuşum ama toplamda henüz arzu ettiğim sırada değilim tabi. İleriki haftalarda daha da iyi olacak ;)

Abi Lukauskis ilk çeyrek 10 ratingdi maçı da öyle bitirdi. Şimdi çamur atma adama :)

Bu hafta yeniliyorum kadromu, içerideki paramı da kullanacağım :)

138.5 puan aldım bu hafta geçen haftaya göre biraz daha iyi.
Ligi bulamadığım için ligde değilim lige sonradan girmenin bir yolu varsa bana biri söylesin.

Kerem SEÇER' Alıntı:
http://fantasychallenge.euroleague.net/joinprivate.php?grupo=480

Can hemen denersen girersin. Bu aralığın son ligi. Bir lig daha açılırsa diğer aralığa geçer.
Tamam kerem dün hallettim The King007 benim.
Totalde 12.sıradaymışım bu haftada 9.olmuşum.

Bende katıldım:) Takım adım GSMobile,

Ayrıca Eurocup'ta "Fab Five Challenge" isminde bir lig açmış aynı şifre giriş için geçerli. Orada da olayı anlamaya çalışıyorum:)