Euroleague Fantasy Challenge v3

Lynn i takımdan çıkarmayı unutmuşum Ibby de -6 getirdi guardlardan -6 puan aldım toplam . Jomantas 15 , Bourousis den de 18 + 1,8 geldi .

Teodosic'i çıkardım bu hafta McIntyre'yi aldım Teodosic 19,McIntyre (-)'lerde şuan.Eliyahu'yu aldım kadroma bu hafta daha süre bile almamış.Noluyoruz yahu? :shock:

2 Hafta önce semih'i almıştım -puan getirdi,burayada yazmıştım hatta eleştirildim bugün gitmiş 22 puan almış,adam uyuz arkadaş her türlü ama bundan sonra 80 puan alsa bile almam kadroma bir fbliden ne zaman hayır gelmiş ki.

Gordon -1 (Bileydim Marshall'ı satmazdım)
Oğuz 3
Sato 17.6
Bourousis 19.8
Becirovic 10
Jaaber -3
Cabezas 5.5 (Teodosic'i satmıştım)

Kerem Seçer istifa!

Ibby Jaaber konusunda hepinizle hem fikirim. Adam gizli Fenerli midir nedir anlamadım gitti. O skorer ve yıldız basketbolcu gitmiş, yerine Hakan Demirel tarzı bir adam gelmiş sanki. Anlamak mümkün değil.

Son bir şans vermiştim ama gelecek hafta da kadrodan çıkarırım coşacağı tutar. Bu puanları alan bir oyuncu için çok süre alıyor (30 dakika civarı) , bu yüzden de gelecek haftalarda iyi puan getirme potansiyeli var maalesef.

Yazık ya, sayesinde takımı da Yunanistan' ın 2. sınıf takımına kendi sahasında yenildi. Olacak şey değil.

Kadromdaki diğer çocuklar için henüz birşeyler söylemek için erken, kadromdakilerin asıl maçları bu akşam ;)

başkan gelecek vaaeden kadron varsa ama muhafaza et. bak bizim milli takım , 12 senedir 2010 dünya basketbol şampiyonasına hazırlanıyor. sen de kadronu koru bence.. 2011 Euroleague Fantasy Challange'da 1. olursun..

cabezas geçen hafta gözümü boyadı ama artık yemez..yeni yılda kadromda olmayacak.. bugün panathinaikos patlamazsa 100 puanı bulamayacağız yine.. geçen haftaki bireysel season high hoş bir anı olarak kalacak herhalde..

Bu hafta en çok puan alan 1 ve 2 nolu oyuncu bende olmasına rağmen ( RAKOCEVIC, IGOR- WISNIEWSKI, ANDREW ) istediğim puan'ı alamayacağım sanırım.Nachbar geçen hafta iyi puan getirmişti bu hafta - getirdi,Kaya çok verimsizdi.

Geçen Hafta Rekor'umu kırmıştım ( 137.0 )

Bu hafta da istediğim puanları alamayarak 150 gibi bir puanla maçları tamamlayacak gibi görünüyorum. Çok sürpriz oyuncu çıkarmayan bir hafta oldugunu düşünürsek ve diğer arkadaşların da en azından ortalamalarını yakalayacaklarını varsayarsak yine 5.-10. arasında bir sırada yer alırım.

Emre Yuksel; pek anlayamadım dalga mı gectin ama bana laf edecek adam benden yuksek puan alırsa daha mantıklı olur diye dusunuyorum ;)

Ibby Jaaber bendeki kredisini bitirdi, kadrodan çıkarıyorum artık haftaya coşar kesin ...