Cogito
0
Emrah Abi, haklısın ama yapacak birşey yok. Son okuduğum İtalyan kaynaklarına göre , Eurocup için davet almayan İtalyan klüpleri dahi , FİBA'nın önerisini reddetmiş ve Eurocup'a katılmak için başvuruda bulunmuşlar. Avrupa'da gelir getiren 8-10 kulüp var ve onların olmadığı bir turnuvanın iş yapacağına dair hiç kimsenin inancı yok. Khimki ve Kuban'da VTB'de sözü geçen kulüpler..VTB ile Eurolegue bu şekilde anlaştığına göre onlarında çok itiraz ettiklerini sanmıyorum.Algı yönetimi değilseki sanmıyorum tüm haberler Eurolegue lehine geliyor. Bu organizasyonda tüm köşeler kapılmadan bizde akıllı ve seri olmalıyız.Birkaç sene sonra canımız istediğinde söz hakkı sahibi olabileceğimizi sanmıyorum.Eurocup'ta bu sezon bile çok çeşitli filmler dönebilir şampiyonu belirlemek anlamında.Uyanık olmalıyız.
Film işinden bende endişe ediyorum. Milanonun şampiyon olması ULEB'in elini rahatlatır.Zaten ACB'ye B lisansı verip bir sonraki seneden başlatma hikayesi midemi bulandırdı biraz .Milano şampiyon olursa Bir ispanyol takımını daha bu sezondan alırlar gibi geliyor .Açıklamamaları da kolay .Zaten adamların hakları idi bir sezon sonra başlıyacaktı hemen başlıyor derler.Minare onlarda kılıf da onlar da nasılsa.Bu sezon EC şampiyonu olup kapalı lige geçişin başlangıcından EL'de yer almak belki herhangi bir sezon EL2de F4 yapmaktan daha önemli uzun vadeleri yararları açısından tabi bu ivmeyi doğru kullanabilirsek.