• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Final Serisi Biletleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Bağdat Kaynak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:39
Perşembe günkü maça bilet arıyorum. Fazla bileti olan veya bileti olup da gitmeyecek varsa bana özelden ulaşabilirse sevinirim.

Biraz daha erken atsaydın mesajı keşke.10 dakika önce 3 biletimi sattım aldığım paraya

öncelik Melih'in olsun :) Eğer Melih istemesse ben talibim

Okan sende yok mu oğlum ? bana olsun bana olsun :)

Sırf Kayanın yüzüne tükürmek için 3. maça iki bileti olan varsa özelden mesaj atarsa sevinirim.

Yarınki maç için fazladan elinde bilet olan varsa talibim.

Okan'ın senin kombinen yok mu ? :D Kaan mesajı dün görmemişim özel mesaj attım sana bilete talibim :D

Edit: Kaan'la bilet konusunda anlaşmıştık ama çok çok çok acil bir işim çıktı yarın için. Şu takımla ilgili bir türlü şansım tutmuyor bu sene. Hala bilet arıyorsa Okan veya bir başkası alabilir bileti. Cumartesi günü giderim artık maça kendi biletimle. :(

melih eğer okan almazsa bileti ben alabilirim ;)

kaan melih almıyorsa,volkan kızıltaş için talibim bilete :)

Volkan abiye mesaj attım bilet için eğer almaktan vazgeçmemişse biletin sahibi belli : ).

biletim yok :((((( özelden bileti olanlar mesaj atabilr

Kaan bilet için çok teşekkür ederim :)

bilet , bilet, bilet. 1 haftadır bulamadım..

bilettt bilettt bilettttt elinde fazla bileti olanlar özelden mesaj atabilir mi ??

Karaborsaya düştük iyi mi? O salonda takım 500 kişiye oynarken de biz ordaydık. Ahmet Cömert'te 50 kişiyken de ordaydık, Ayhan Şahenk'e 4 vesait gidip saçma sapan mağlup olurken, darüşşafakalılar kadar sesimiz çıkmazken de ordaydık..

Ama millet FENER lafını duyunca basketbolsever oluveriyor bir anda. Neyse şikayetçi değilim, aman ben giremeyeyim içeri de o salon full çeksin takım galip gelsin. Gerisi yalan.

Karaborsacılar iş yapmasın istiyorum ama salon full olsun da istiyorum. Karaborsacıların elinde bilet kalmaz umarım. Millet bilet kalmadı diye salona gitmemezlik yaparsa karaborsacıların elinde bir sürü bilet kalabilir.

Final maçlarına 9 bilet satmak ne kadar saçma birşeydir... Karaborsacılar bayram etsin..

Geri