R R.Onur Güneş 0 Puanları 0 Çözümler 0 Katılım 1 Ağu 2010 Mesajlar 42 Tepkime puanı 0 Yaş 34 Konum Çapa @R.Onur Güneş 11 Haz 2011 #121 okan bey fazla biletinize talibim özelden tel no mu yazdım ben şimdi ipekçiye doğru yola çıkıyorum ararsanız çok sevinirim
okan bey fazla biletinize talibim özelden tel no mu yazdım ben şimdi ipekçiye doğru yola çıkıyorum ararsanız çok sevinirim
E Evren Güney 0 Puanları 0 Çözümler 0 Katılım 5 Nis 2010 Mesajlar 63 Tepkime puanı 0 Konum ISTANBUL @Evren Güney 12 Haz 2011 #122 Hakan Eroğlu' Alıntı: Evren sende her daim bi fazla bilet var galiba... Genişletmek için tıkla ... Evet Hakan geçen maç iki bu maç bir tane bilet boşa çıkmıştı ben de forumdan arkadaşlara verdim
Hakan Eroğlu' Alıntı: Evren sende her daim bi fazla bilet var galiba... Genişletmek için tıkla ... Evet Hakan geçen maç iki bu maç bir tane bilet boşa çıkmıştı ben de forumdan arkadaşlara verdim
Ferhat Karakoç 0 Puanları 0 Çözümler 0 Katılım 12 Eki 2010 Mesajlar 981 Tepkime puanı 72 Yaş 37 Konum istanbul kocamustafapaşa @Ferhat Karakoç 12 Haz 2011 #123 Evren Güney' Alıntı: Evet Hakan geçen maç iki bu maç bir tane bilet boşa çıkmıştı ben de forumdan arkadaşlara verdim Genişletmek için tıkla ... bilet için teşekkürler senin gibi paylaşımcı abiler olduğu sürece kardeşler aç kalmaz
Evren Güney' Alıntı: Evet Hakan geçen maç iki bu maç bir tane bilet boşa çıkmıştı ben de forumdan arkadaşlara verdim Genişletmek için tıkla ... bilet için teşekkürler senin gibi paylaşımcı abiler olduğu sürece kardeşler aç kalmaz
Gazanfer Tosun 0 Puanları 0 Çözümler 0 Katılım 12 May 2007 Mesajlar 3,817 Tepkime puanı 1 Konum İstanbul @Gazanfer Tosun 12 Haz 2011 #124 "6. maçın biletleri 5. maçtan önce satışa çıksın." Evet, bu fikri benimsedim.