Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta

Keita kandırdı ama Baros da hakemin kendisini atamayacağını bildiği için bilerek 2 kere hakeme müdahalede bulundu. Bunun adı da çirkeflik değil midir?

Baros yaptıklarında sonuna kadar haklı bence. Adi adam o kartı vermiyorsa yüzüne tükürsen bile eline cebine atmaya hakkı yok. Saha da ben falan olsam nolurdu diye düşününce çok daha farklı şeyler olurdu herhalde.. Volkan atmalıydı. Zaten bu kadar. Volkan ı atsaydı Baros şöyle yaptı diye bir şey de söz konusu olmayacaktı.

Ama Baros'un karakteri Keita'dan daha iyi değildir saha içinde, geldi geleli yaptığımız gözlem de bu şekilde. Fenerli olsaydı çoğumuz düz giderdik Baros'a. Golleriyle ilgili demiyorum, yaptıklarıyla ilgili...

Bu arada hayrına link gönderecek var mıdır?

Kerem SEÇER' Alıntı:
Keita kandırdı ama Baros da hakemin kendisini atamayacağını bildiği için bilerek 2 kere hakeme müdahalede bulundu. Bunun adı da çirkeflik değil midir?
Çirkeflik değildir bana göre. Sen bu kadar adamsın işte demektir. Gidip saydırmaktansa bunu göstermenin en iyi yolu budur bence.

Iyi oynuyoruz, kötü oynuyoruz onu yorumlamiyorum, herkesin fikri kendinedir.

Ama lütfen artik su "sanssizlik" ifadesini kullanmayin. Rakibin adamlari karsi karsiya kalinca vurdugu top ya savunmayi gecip kaleye gidiyor ve is kaleciye kaliyor, ya da yine savunmayi gecip tribünlerle bulusuyor. Ama mutlaka savunma oyuncumuz müdahale edemiyor topa. Ama bizde Baros vurunca Ömer her topta araya girdi. Bu Baros'un sanssizligi/beceriksizligi degil, Ömer'in basarisi. Bizim savunma oyuncularimiz Neill ve Servet'in böyle bir özelligi yok, sadece seyrediyorlar.

Bu arada az önceki pozisyonu seyredenler arasinda dahi göremedim Servet ve Neill'i, Ayhan oradaydi ve 2. golü kurtardi.

Tarafsızlığınıza hayranım. Emre'ye, Alex'e, Lugano'ya neler saydırdık burada hakeme müdahalede bulunuyorlar diye.

Neyse tartışmaya değmez.

Bu arada Baros'un futboluna laf söyledik, gol atarsa manasız kapak kelimelerini kullanmazsınız umarım ;)

Son 2 macta su ana kadar 31 korner kullandik, golümüz yok.

Orta sahadan birini cikartip Batdal'i oyna almamiz lazim artik...

Verdiğimiz pozisyonlara bak !
Oyuna kurtarıcı diye giren adama bak !
Sahada oynanan şeyin adını futbol zanneden topçulara bak !
Ve bunları taraftar gibi seyreden teknik ekip ve yönetime bak !!!

Salih Coskun' Alıntı:
Orta sahadan birini cikartip Batdal'i oyna almamiz lazim artik...

Mehmet 18 kişilik kadroda yok

Sağlik olsun beyler daha puanla tanışamadık

Ben hayatımda bu kadar şanssız bir takım görmedim.

Fark atmamız gerekirken 2-0 gerideyiz.