Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta

Erdal Avcı' Alıntı:
Lorik Cana'yı bekliyordum Tugay.Hatta Ayhan'ın yerinede Musa'yı , Ali'nin yerine Serkan'ı bekliyordum.

Cana konusunda benim de beklentilerim var ama demek ki sakatlık sonrası gözönünde bulundurulması gereken birşeyler var...
Yoksa Cana elbette ilk 11 oyuncusudur, şüphesiz.

Neyse olan olmuş burda 1000 defa yazsak değişmeyecek kadro.11 oyuncunun da bugun gününde olmasını ummak daha yararlı olacak
Saldır GALATASARAY!

''Benim adım Hıdır elimden gelen budur'' F.R

Bağdat KAYNAK' Alıntı:
Ayhan-Mustafa-Barış?

Bermuda şeytan üçgeni :) Aslında çok şey denilebilir ama maç sonu konuşmak daha iyi olacak gibi izleyip görelim 90 dakika boyunca bütün renktaşlarıma sabır diliyorum

unutmayalım ki bu Galatasaray bizimdir.

Bağdat KAYNAK' Alıntı:
Ayhan-Mustafa-Barış?

Beklenti nedir anlamıyorum. Adamın elinde olan futbolcular bunlar ve sezon başından beri neredeyse tüm maçlarda oynadığımız ortasaha şekli bu. Herkeste oluşan şaşkınlığın sebebini çözemedim. Bence gayet doğal bir ortasaha. Maç sonunda da görülecektir tercihteki doğruluk payı.

Elinde bunlar ne demek Tugay?

Yedek kulubesine bak Lorik Cana-Musa Çağıran oturuyor.Bunları Mustafa Sarp'n yanına koyarsın bu orta sahada çok daha kaliteli bir orta saha çıkar.Barış Özbek'in ilk 11 oynaması tam anlamıyla bir skandaldır.

Hakan balta bu kadar alternatifsizmi ? kendisi 1,5 sezondur her gün daha kötüye giderken ilk onbirin nasıl değişmez adamı olur akıl almıyor !

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Bağdat KAYNAK":1a913f2p]Ayhan-Mustafa-Barış?

Beklenti nedir anlamıyorum. Adamın elinde olan futbolcular bunlar ve sezon başından beri neredeyse tüm maçlarda oynadığımız ortasaha şekli bu. Herkeste oluşan şaşkınlığın sebebini çözemedim. Bence gayet doğal bir ortasaha. Maç sonunda da görülecektir tercihteki doğruluk payı.[/quote:1a913f2p]
Bu üçlüdeki doğruluk payını geçen sezon tekrar tekrar göremediysek ben hiç birşey demiyorum. Ayrıca Ayhan ve Mustafa rotasyonda değerlendirilebilecek oyuncular olsa bile Barış bu takıma Felkamp'ın Serkan Çalık ile birlikte attığı kazıktır.

Erdal Avcı' Alıntı:
Elinde bunlar ne demek Tugay?

Yedek kulubesine bak Lorik Cana-Musa Çağıran oturuyor.Bunları Mustafa Sarp'n yanına koyarsın bu orta sahada çok daha kaliteli bir orta saha çıkar.Barış Özbek'in ilk 11 oynaması tam anlamıyla bir skandaldır.

Cana için sakatlık konusunu konuşmamıza gerek yok herhalde. Demek ki ilk 11 için gerekli kondüsyon ve güce sahip değil. Kimse keyiften Cana'yı oturtup Barış'ı izlemek istemez.

Ayrıca Musa Çağıran sezon başından beri hangi maçta ilk 11 oynadı ki Bursaspor gibi ligin güçlü ekibine karşı ilk 11 başlasın.

Yani sanki ilk kez bu kadro çıkıyormuş gibi şaşkınlığa uğramak çok ilginç. Sezon başından beri böyle oynuyoruz ve olmayan transferlele takımın şekli bu. Zırt pırt takımla oynayan Schuster'in takımını izledik akşam nasıl bir anda çehre değiştirdi. İyi veya kötü bu dakikadan sonra yapacak bişi yok. Sistem bu, oyuncular bu, takım bu. Artık bazı şeyleri olağan karşılamak gerek.

Taraftar çaktırmadan tepkiyi koyuyor #99 numara Harry denildiginde kimsede bağırılmadığı kadar Kewell diye bağırdılar hak ediyor tabiki

Bağdat KAYNAK' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":3gukpqa7]

Beklenti nedir anlamıyorum. Adamın elinde olan futbolcular bunlar ve sezon başından beri neredeyse tüm maçlarda oynadığımız ortasaha şekli bu. Herkeste oluşan şaşkınlığın sebebini çözemedim. Bence gayet doğal bir ortasaha. Maç sonunda da görülecektir tercihteki doğruluk payı.
Bu üçlüdeki doğruluk payını geçen sezon tekrar tekrar göremediysek ben hiç birşey demiyorum. Ayrıca Ayhan ve Mustafa rotasyonda değerlendirilebilecek oyuncular olsa bile Barış bu takıma Felkamp'ın Serkan Çalık ile birlikte attığı kazıktır.[/quote:3gukpqa7]

Ben zaten Barış'ı savunmuyorum aksine ilk 11 değil 18 oyuncusu değildir benim için. Ama eldeki malzeme budur. Bu kadroyu yapan değil transfer yapmayıp dolaylı yoldan kadronun kurulmasına etki eden yönetim en büyük suçludur.

Frank Rijkaard hakkında bu kadar yanar-döner bir taraftar yapısına sahip olduğumuzu düşünmüyordum, yanılmışım.

Güya Fergusonumuz olacaktı bizim. Pehh.
Hakikatten bir an önce ayrılmasını istiyorum onun iyiliği açısından...

Neyse maç konusunu daha fazla dağıtmayalım. Sonuna kadar takımın ve hocamın arkasındayım.

Tugay,

Samiyen de ki taraftarımızda yanında olduğunu gösterdi ;)
In Rijkaard We Trust

Ufuk'un kurtardigi pozisyon birebir Aykut'un OFK'dan yedigi golün kopyasi :)

Çağlar nasıl oynar bizde bilemem ama yoldan geçen sol ayaklı yada olmayan birini çevirsek içinde galatasaray sevdası varsa kesin Hakandan iyi oynar.

Maça iyi bakın Hakanın bölgesini bi bakıyosun barış bir bakıyosun ayhan bir bakıyosun mustafa kapatıyor. Ama hakan piyasada yok.

Sercan Karabıçak' Alıntı:
Dakika 44 Hakan Balta'nın ayağına daha top değmedi,ismini hiç duymadım.Hiç sol kanadı kullanmıyoruz hep sağ.

Hatan var en az 10 kez değdi ayağına 9 kezde kaptırdı. 1 kezde dışarı vurmuştur.