Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta

Sercan Karabıçak' Alıntı:
Volkan elledi topu surat ifadesinden eyvah kırmızıyı yedim derken,hoca oralı bile olmadı.

Hoca o sırada ne yapsamda unuttursam derdindeydi.

Şanssızlık bir yana hakemlerde onlardan yana.

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
Hakemlik hayatın bitsin kör herif!

İyide Hüseyin görmediyse ne diye orda serbest vuruş verdi. Neyi görmedi?
Bunun kibarcası gördü ama bi tarafı yemedi oluyor.

Şu orta saha ile bile çok iyi oynuyoruz helal olsun hepsine.

Şu devrede 4 gol atamadıysak bunun adı şanssızlıktır.

Volkan hep böyleydi zaten bildim bileli nefret ediyorum kendisinden. Karaktersiz herif.
Hakeme de diyecek söz yok zaten. Görüyorsun, veriyorsun buna kart vermemeyi nasıl izah edebilirsin ya ? Avuçladı adam topu resmen. Var mı böyle bir şey ya ? Gidelim hentbol oynayalım o zaman hadi.

Baros'un da koşu yolunda duruyordu Volkan'a kart vermeyen ... Baros'un itmesine anında aslan kesildi. Pres falan yapmayacaksın hakem oradan çekilmeden. Bir de markaj yapmaya başlarlarsa şaşırmam yani.

Adam olun biraz be ayıp !

İlk yarı takımı diğer maçlara göre beğendim. Mücadele kazanma arzusu vardı biraz sanşlı olsak en 2-3 tane atmıştık. İkinci yarı böyle devam etsinler gol er ya da geç gelecek.

Volkan'ın pozisyonuna kırmızıyı çıkaramayan hakemin hakemlik sertifikasını yırtacaksın.Bu hakem Bank Asya'da bile maç yönetmemeli.Hangi gerekçe ile göstermedi çok merak ediyorum.Volkan aman kırmızıyı yedik derken hakeme dua etsin.

ayhan 3 adet uzun topu taca attı.
barış bir tane dikine top oynamadı..
hakan balta futbolu unutmuş,gitsin golf oynasın artık..

karambole baskı kuruyoruz,sakın iyi oynuyoruz demeyin..

hakem makem bunlar sadece bahane..
çıkıp şu takımı yenin..

İyi oynamıyormuyuz :)

Birşey söyleyemiyorum daha ne diyeyim hadi her görüşe saygım var ama bu kadarda vurmaya meraklı olmayalım.

Kazanacaz bu maçı

Volkan Şen Ali Turan a yaptığı hareketten sonra sarı kart görüyor.Üstüne birde yerde kıvranan adamın üzerine yürüyor.Hüseyin de ona eşlik ediyor.Bizim takımdaki herkeste bakıyor.Fener de olsa tüm takım adamın başına üşüşürdü.Şu işi bir öğrenemedik gitti!

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
Volkan Şen Ali Turan a yaptığı hareketten sonra sarı kart görüyor.Üstüne birde yerde kıvranan adamın üzerine yürüyor.Hüseyin de ona eşlik ediyor.Bizim takımdaki herkeste bakıyor.Fener de olsa tüm takım adamın başına üşüşürdü.Şu işi bir öğrenemedik gitti!
Bende bu durumdan yok yakınanlardanım.

Hiç mi sevmiyorlar birbirlerini anlamadım gitti.

Volkan atılmalıydı ama Baros da atılmalıydı. Baros'u severim ama Dünya Kupası'nda Keita'ya söylenenler bugün Baros'a söylenecek mi? Hayır. Neden? Çünkü menfaatimiz söz konusu.

iyi oynamak sadece geri çekilen takıma yan pas yapıp karambole orta yapıp pozisyon bulmaksa,keyif almaya devam edin..bende buna saygılıyım..

golden önce 3 kişiyi deli divane edip ortayı yaptıran,dönen topta adam bulundurmayan,bir tane kanat organizasyonu yapamamı,bir tane 2'ye 1 yapamamış takım nasıl iyi oynuyor bana biri açıklasın ..

taraftarın baskısıyla suni bir baskımız var,iş bundan ibaret..

Kerem SEÇER' Alıntı:
Volkan atılmalıydı ama Baros da atılmalıydı. Baros'u severim ama Dünya Kupası'nda Keita'ya söylenenler bugün Baros'a söylenecek mi? Hayır. Neden? Çünkü menfaatimiz söz konusu.

sen şu kartı vermezsen,o tansiyon da baros az bile yapmış derim kerem..
keita'nın yaptıkları ile aynı şey değil bence.