Galatasaray - Fenerbahçe

Hagi ile maça çıkarsak kaybederiz,Hagi olmadan maça çıkarsak kazanırız...
Yanlış anlaşılmasın Hagi gidecek dertler bitecek gibi saçma birşey söylemiyorum tabiki...
Sadece Hagi'nin başında olduğu takım küçüktür hocasız takımdan diyorum...
 
Hagi çok kötü t.direktör ama bu maçta hocaya gerek olmamalı.Takımın başında hoca olmasa bile bu maçı kazanmamız lazım.Çok birşey istemiyoruz oyunculardan,sezonun tek maçı bu maç.Bunuda adam gibi oynayıp kazansınlar bir zahmet.
 
Şu maçtada adam gibi mücadele etmezse bu takım yazık..Maça çoğu kişi şehir dışından gelecek ve saat 23 te bitecek maçta rezillikler çekecek..İnşallah bizlere bir tebessüm veririler bu maçta...
 
Her derbi öncesi olmazsa olmazlardan.Bu zamana dek daha çok beklenirdi ama.

Niang Korkuttu, Volkan Bıraktı

Spor Toto Süper Lig'de 18 Mart Cuma günü Galatasaray ile karşılaşacak Fenerbahçe, hazırlıklarını yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.

Sarı-lacivertliler, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen akşam antrenmanında koordinasyon çalışmalarının ardından dar alanda minyatür kale maç ve çift kale maç yaptılar.

Konyaspor maçında sağ kaburga bölgesine aldığı darbe nedeniyle dünkü antrenmana çıkmayan kaleci Volkan Demirel, sırtında ağrı hissettiği için çalışmayı tedbir amaçlı olarak yarıda bıraktı.

Antrenmana sağ arka adalesindeki yırtık nedeniyle tedavisi süren Emre katılmazken, sol alt adale grubunda ağrıları bulunan Dia bireysel futbolcu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı çalıştı.

Minyatür kale maçta Bilica'nın müdahalesiyle sağ ayak bileğine darbe alan Niang, saha içinde yapılan kontrolün ardından çalışmaya devam etti.

Fenerbahçe, Galatasaray maçının hazırlıklarını yarın akşam basına kapalı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak AA
 
gerçekten pazar günü trübün dünyasında yıllarca unutulmayacak kareografiler olacak yine her zaman yaptığımız gibi bu kareogafiler için benimde arkadaşlarımdan aldığım bilgiye göre toplam 300 kişi gece gündüz çalışıyormuş dünyanın en büyük taraftar oluşumumuz bu kötü günde bile neden en büyük olduğunu gösterecektir..
 
Selam arkadaşlar bir sorum olacaktı acaba biletler tükendi mi?Ya da elinde fazladan bileti olan var mı?Abim İstanbul da asker de maça gidecekler bir kaç arkadaşıyla bilet bulamamışlar.Karaborsaya düşmüş sanırım biletler.Acaba bu saatten sonra bilet bulabilirler mi? UltrAslan İzmir ile irtibata geçtim ama onlarda organizasyon dışında bilet veremiyorlarmış.
 
Duyuru: Guinness World Records

Sevgili Galatasaraylılar,

18 Mart 2011 Cuma akşamı Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena’da oynanacak olan derbi müsabakasında “bir spor stadyumunda tezahürat ile ulaşılan en yüksek ses rekoru”nu kırma denemesi, Guinness World Records tarafından Türkiye’ye gönderilen hakem heyeti tarafından resmi olarak ölçülecektir.

Guinness World Records’un resmi kayıtlarına göre, “bir spor stadyumunda tezahürat ile ulaşılan en yüksek ses rekoru”, 1 Ekim 2000 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri’nin Colarado eyaletindeki Denver Mile High Stadyumu’nda gerçekleşmiş, Denver Broncos ile New England Patroits arasında yapılan ulusal futbol ligi karşılaşmasında 128.7 desibel’e ulaşılmıştır.

Galatasaray olarak bir ilke daha imza atarak, Guinness Dünya Rekoru’na ulaşmak üzere, her zaman yanımızda olan camiamızın tüm üyelerini ve Galatasaray’ımızın büyük taraftarını bu rekor denemesine ve coşkusuna ortak olmaya çağırıyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü
 
Eskiden Fenerbahçe maçı konuları maçtan 1-2 günce önce sayfa sayfa olurdu.
Şimdi ise 48 saatten az bir zaman kala 2 sayfa bir maç konusu var. Fenerbahçe maçı konusu bu dikkat çekmek gerek, takım ne halde tekrar görmek gerek...

Her ne olursa olsun, sarı-laci var karşımızda. İsteksiz olabiliriz, futbolcular, yönetim, hoca vb. tüm etkenler bizi bezdirmiş olabilir. Sonuna kadar da haklıyız. Lakin, dediğimiz gibi karşımızda sarı-laci ve biz içimizdeki parçalı aşkına armaya sahip çıkmalıyız cuma günü. Çünkü biz,

Ali Sami Beylerin, Hasnun'ların, Metin'lerin Ahvadıyız...

Yürüyedur Galatasaray.
 
İzmirde kalan maça gıdemeyenler ıcın uA izmir olarak bızler ti cafede macı toplu olarak ızlıycek gelmek ısteyen arkadaşlar benımle ırtıbata gecebılırler ...
 
Eskiden avrupadaki maçlarda evimizde yenilmeme rekorları kırıyorduk şimdi desibel...Desibel rekorunu Yönetim istifa ile kırsak haketen tarihe geçeriz bu da ayrı konu...
 
ya desibel rekoru kırarız da maç ne olacak onu bilmiyorum..
bu arada koreografinin görselleri maalesef dün internette vardı.
bir şarkının sözleri..

takımımızın durumu aslında çok etkilemiyor.. yarın sabah yine bir fener maçına uyanacağız. sahada ne olacak bilmiyorum ama tribünde fenerbahçe, layık olduğu şekilde ağırlanacak..

zaten bir sahada ne olacağını bilmiyorum, bir de o metroya nasıl bineceğimi bilmiyorum. Guiness hakem heyeti gelmişken metroda da gözlem yapsın.. Japonların bir metroya en fazla insan binmesi rekoru cuma akşamı kırılacak. Özellikle gidişte, işten dönenlerle beraber.. Helva.
 
Zapata
Neill G.Zan Servet H.Balta
Cana Culio
Kazım Arda Stancu
Baros

Basında yer alan haberler ve antrenmanlara göre bence Hagi'nin ilk 11'i bu olucak. Pino ve Yekta'sız çıkıcaz ah Hagi ah.
 

Üst