Galatasaray - Fenerbahçe

Bir his 4-1 kazanacağız diyor.:D Benim kadrom şöyle olurdu;

...................Aykut.................

Neill.......Zan..........Servet....Balta

...................Cana......................

..........Yekta.............Culio..........

Kazım..............................Kewell

..................Baros........................

Sadece Kewell ile Pino konusunda zorlanırdım.Ama oyun zekası ve tecrübesi daha yüksek olduğundan Kewell ile başlardım.
 
Bu maç Zapata balonunun patlayacağı maçtır.. Geçen sene de , yıl boyu Leo Franco'nun hatalı golleriyle puan kaybettik ama Fener maçına kadar kimse fark etmedi nedense.. Sadece fener maçını izleyip, buna göre karar veren ve kendine de Galatasaraylı diyen bir güruh var ama onlar ayrı konu.. Yılda bir Fener maçını adam gibi izleyip ahkam kesenlere uyuz oluyorum. Yenilirsek bu takım bitmiş, yenersek bayram.. Sadece Fener maçlarında ama.. Basketbolda her sene Fener maçlarının full olup, diğer maçlarda 5000 kişi bile bulamamamız gibi.. Mesela yeni stadın ilk defa bu gece dolacak olması gibi..

Neyse.. Zapata da bugüne kadar düşe kalka değil genelde düşe düşe geldi.. Bu gece yiyeceği olası hatalı goller ardından darağacına çekilecek ama yanlış.. Bugüne kadar neredeydiniz.
 
AYKUT

NEILL - GÖKHAN ZAN - SERVET - INSUA

YEKTA - CANA - CULIO

KAZIM - BAROS - KEWELL


Maçın ilerleyen dakikalarında Pino ve Stancu'yu da kullanabiliriz.
 
Fenerbahçe maçlarında tek korktuğum şey; kola, bacağa, kıça çarpıp gol yememizdir. Yiyeceksek adam gibi gol yiyelim. "Tesadüf" eseri gol atıyorlar, sonra ağız kokularını çekiyoruz.

Biraz seslerini azaltmalarının zamanı geldi. Olacak bu maçta.
 
Ntvspor'da, Avrupa'da Galatasaray-Fenerbahçe derbisini sordular diğer takımların taraftarlarına, "Bu derbiyi duydunuz mu, neler biliyorsunuz bu derbi hakkında?" vb. sorular yöneltildi. Çok müthiş cevaplar geldi.

Biri, "babaannenizi götürmek istemeyeceğiniz türden bir maç" dedi, bir başkası "İskoçya'da izin verilenden çok daha fazla meşale ve davula izin veriliyor" dedi ama hemen hemen her yabancının ortak kurduğu bir cümle vardı: "Souness bayrak dikmişti değil mi?" dediler.

Bir başka güzellik de fransız taraftarlardan "çıldırın" şarkısını duymak oldu...
 
Sezon başlayalı yaklaşık 6 ay oldu ve şu 6 ayda hiçbir şey yapmayan ey değerli futbolcularımız ne olur bir seferlik sadece 1 defalık adam gibi,canınızı dişinize takarak adam gibi delikanlı gibi mücadele edin,6 ay içinde 1 defa bile bunu sziden istemem taraftar olarak en doğal hakkım diye düşünüyorum,bu geceki mac bizim onur macımız ,onur mücadelemiz olacak,ölümüne oynayın ve ölümüne mücadele edin,Galatasaray forması giydiğinizi bari bu gece hatırlayın,elinizden geleni yapın bizi mutlu edin haydi aslanlar...........
 
g-saray-f-bahce_b85d8_400.jpg


Güne ait bir fotoğraf. :)
 

Üst