Görüş ve İstekler

Merhabalar,

Sorun sizden kaynaklanıyor olabilir. Zira böyle bir şikayeti ilk kez duyduğumuz gibi, şahsen benim bilgisayarımda böyle bir sorun yok.
 
Halil İbrahim' Alıntı:
Arkadaşlar ana sayfa güzel olmuş ama keşke Türkçe karakterleri destekleyen bir yazı tipi seçseydiniz. Harflerin arasında kare resimleriyle hiç hoş bir görüntü oluşturmuyor...

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz bendede böyle bir hata yok.
Yılmaz Özardıç' Alıntı:
Neden yeni bir avatar koymak istediğimde koyamıyorum?

Avatar sorunun çözüldü heralde Yılmaz.


Bu arada sitede çok az avatar vardı bende bununun için 600 tane yeni avatar yükledim.Bilmeyenler için yeni avatarları Kulllanıcı Paneli>Hesap Bilgileri>Avatarınız a girip alt taraftaki galeriyi göstere basmanız yeterli.Beğeniceğinizi umuyorum.Avatarların hepsi forum formatındadır.Boyutlarda hiçbir sorun çıkarmıyacaktır.
 
Uğur ve avatarlara baktım çok güzel olmuş,ancak önemli birşey kaçırmışsın arada bir malum takımın oyuncularından E.B adlı şahısın resmi kaçmış yanılmıyorsam..
 
Halil İbrahim' Alıntı:
Arkadaşlar, sitede dünkü sorundan sonra virüs uyarısı alıyorum. http://www.gsbasket.org tıkladığım anda uyarı geliyor, bağlantıyı kestikten sonra siteye giriyorum. bu sorun başkalarında da oluyor mu?

http://i37.tinypic.com/2h5sbkg.jpg


Evet abi servera virüs girmiş yani bazı dosyalara sürekli hata veriyo akşamlarıda sorun oluyo hep düzeltiyorum yarın gece komple silip yüklücem siteyi başka yolu yok.Teker teker silinmiyor.sürekli dağıyo bilgisayarınıza zarar vermez sadece sitedeki php kodlarını bozuyor.
 
erenbekdemir' Alıntı:
siteye virüs bulaştı herhalde ne zaman pano sayfasına girsem truva atı çıkıyor...
Uğur GÜVEN' Alıntı:
Evet servera virüs girmiş yani bazı dosyalara sürekli hata veriyo akşamlarıda sorun oluyo hep düzeltiyorum yarın gece komple silip yüklücem siteyi başka yolu yok.Teker teker silinmiyor.sürekli dağıyo bilgisayarınıza zarar vermez sadece sitedeki php kodlarını bozuyor.
 
Arkadaşlar telaş yapmanıza gerek yok dediğim gibi bu virüs bir frame kodudur.Ve sadece site dosyalarına bulaşan bir koddur yani bilgisayara herhangi bir ZARARI yoktur.Zaten dosyaları bilgisayara indirip taradığımızdada virüs bulunmuyor.

No Panic! bugün temizlencek zaten.
 
Avatar sorunu bendede var nedense. Hem sisteme yükledim hemde sonra imageshack'e upload edip link verdim ama görünmüyor yinede. Çokta önemli değil ama yinede sistemde sorun olabilir diye bilginiz olsun..
 

Üst