Görüş ve İstekler

Forumda futbolun basketboldan çok konuşulması beni aşırı derecede rahatsız ediyor.

Herhangi bir önlem alınması mümkün mü acaba bu gidişe?
 
Gazanfer, biz de futbolun ön plana çıkmasından rahatsızız ama basketbolda sezon açılışı yaklaştığında durumun normale döneceğini tahmin ediyoruz.
 
bir şey sormak istiyorum Alpaslan abimizle ilgili bir yazı yazmak istedim fakat öyle bir konu bulamadım bazen çok gereksiz konular açarken bu tribün büyüklerimiz için bir konu neden açılmaz forumda anlamıyorum eğer açıksa bu tabirlerim için çok özür dilerim ama Alpaslan abimizin mezarına gittikten sonra annesiyle konuştuktan sonra bu tür durumu paylaşmak istedim ..
 
Galatasaray SK bölümünde olsa gerek, Burak (Barut) "Alpaslan Abi ile olan anılar ve ona dair düşüncelerle ilgili" bir başlık açmıştı. Ancak pek ilgi görmedi maalesef.

Başlık bayağı arkalarda kalmış olabilir. Sabit başlık yapılsa nasıl olurdu, düşünmek lazım.
 
Yazılan iletileri silen yöneticilerimiz silerken gösterdiği duyarlılığı acaba yazan kişiye de nedenini söyleme duyarlılığını gösteremez mi ? Biz nedenini bilelimde aynı hataya düşmeyelim ama yapılmazsa ben elin fblisine verilen 2 haftalık o dinlenme süreci bittiğinde, o kişiye rastladığım her yerde Galatasaray?ıma yaptığı iğnelemeleri alaya almaları kendi takımı için büyük bir zevkle yaparım.
 
Ayşegül, ikili tartışmalarda iletilerin silinme nedeni bellidir. Kurallara göre ikili tartışmaya girmek, konuyu amacından uzaklaştırmak yasak.

İletilerin toplu silindiği durumlarda herkese tek tek açıklama yapmak hayli zaman alır. O zaman bolluğu da hiçbirimizde yok maalesef.
 
2li Tartışmaya girmek evet site kurallarına aykırı anlayamadığım birkaç nokta var
2li tartışmalar forumlar içerisinde kaçınılmaz olur hele ki bu forumlar sporu kapsıyorsa daha da kaçınılmaz olur. Bunları sizler benden daha iyi biliyorsunuzdur tabi ki. Anlayamadığım bir başka nokta iletimin silindiği yerde 2li değil de bir fbliye karşı forumca bir yüklenme söz konusuydu iletilerin silinmesini anlayabilirimde sadece benimkinin silinmiş olmasını anlayamıyorum. Buda şahsım adına rahatsız edici bir durum?
 
Onur abiden özür dileyerek araya giriyorum. 2'li tartışma elbette olacak, yoksa tartışacak ne bulabiliriz ki? Fikir ayrılıklarını nasıl çözebiliriz? Ama tabii bu tartışmaların da bi seviye içerisinde olmasını bekliyoruz. Yok sen de öyle yapmıştın etmiştin gibi kişisel saldıraya girdiği anda bunun için forum özellikleri arasına sıkıştırılan "Özel Mesaj" diye bir nimet var. Arada yararlanmak lazım.
 
Onur Yavuz' Alıntı:
Galatasaray SK bölümünde olsa gerek, Burak (Barut) "Alpaslan Abi ile olan anılar ve ona dair düşüncelerle ilgili" bir başlık açmıştı. Ancak pek ilgi görmedi maalesef.

Başlık bayağı arkalarda kalmış olabilir. Sabit başlık yapılsa nasıl olurdu, düşünmek lazım.


Mola bölümünde açmıştım abi.
 
1-Foruma her dakika üye alımı olmamalı...
2-Forumda Türkçe'ye özen gösterme konusunda daha duyarlı olunmalı...(Bir insan cümleye büyük harfle başlanılmasını, özel isimlerin ilk harfinin büyük olmasını bilmiyorsa zaten o insan foruma ne verebilir ki? )
3-Forumda ''imzamı atarım,haklısın renkdaş, sadece smile ( :) )'' gibi mesajlara izin verilmemeli...
4-Forumda reklam yapanlar uyarılmalı... (Pota altı savunmasını iyi yapar ayrıntılar için ---> www.Galatasaray.org (gibi) )
5-Galatasaray Mensuplarına hakaret edilmemeli... (F.ck Off İvana'dan ceza almıştım.) :)
6-Sahte isimle üye olanların hesapları iptal edilmeli...


Şu anda aklıma gelen öneriler...
 
Sadece bende mi oluyor bilmiyorum ama yazdığım bazı iletiler sayfada gözükmüyor, kayboluyor, birkaç kez aynı şey oldu. Sanırım sayfa sonuna denk gelen iletilerde oluyor. Başta silindi mi acaba diye düşündüm ama silinecek bir durum olmadığı için kendi iletilerim bölümünden falan baktım, orada da girildiği görülüyor ama dediğim gibi konunun olduğu sayfada gözükmüyor.

Bilmem derdimi anlatabildim mi? :)
 
Sık sık söyleniyor gerçi Forumda, en azından bundan sonraki üyeliklerin referans sistemi ile yada biraz daha sıkı olması sağlanabilir mi? Yeni mail alan, siteye üye oluyor 2 mesaj atıp kayboluyor.
 
Hüseyin,

* Üyelikler konusunu kapsamlı olarak yönetimde konuşuyoruz.

* Türkçe konusunda biz de hassasız ama bu bilincin bazı üyelerde zamanla yerleşeceği düşüncesiyle biraz hoşgörülü davranıyoruz. Zaman zaman Türkçeyi özensiz kullanım nedeniyle uyarılar yapılması, cezalar verilmesi hassasiyetimizin göstergesi olsa gerek.

* Gördükçe içi boş iletileri siliyoruz ama gözümüzden kaçanlar da olabilir.

* Forumda reklam yapılması konusunda son dönemlerde bir artış yaşandığının farkındayız. Bu konuda daha hassas olmaya çalışacağız.

* Galatasaray´da görev alan yönetici ya da sözleşmeli kişilere hakaret edilmesi zaten yasaktır.

Okan, Tahmin bölümünün tekrar açılması ile ilgili öneriyi düşünelim.

Emel, sorunun teknik bir konu olduğu için Uğur´un yanıt vermesi daha iyi olur.

Sühan, üye olup yazmayanlara karşı yapılabilecek pek bir şey yok. Referansla üyelik sistemi olsa da aynı şeyin yapılmayacağının garantisi yok. Foruma birilerinin (Örn. Kalaycıoğlu) avukatlığını yapmak için üye olunmadıktan, üyeleri tahrik edici ileti yazmadıktan, küfür etmedikten sonra anlayışlı karşılamak gerek diye düşünüyorum.
 

Üst