Görüş ve İstekler

Diğeri modifiye edilmişti zaten bu da daha az modifiye edilmiş. Yani bu yeni değil, kullandığımız temanın yontulmamış hali. Diğer haline çevrilecektir kısa sürede.
 
Arkadaşlar keyfi bir değişiklik yapmadık zaten. Teknik birkaç sorun var düzeltildiği an eski tema yüklenecek şimdilik böyle idare edelim.
 
sanırım 3yıl önce filan bir köşeniz vardı iddaa gibi ama puanlarla oynanıyordu o gelse daha iyi olur gibi geliyor sanırım atılan mesajlardan puanlar alınıp orada kullanılıyordu ?
 
Tema değişmiş mi :) Foruma girdikten 2 dk sonra temanın değişmiş olduğu hakkında şüpheye düştüm :) Ortam aynı temanın değişmesi felan umurumda olmaz yeter ki bu havayı soluyayım ve yeterki bu düzen bozulmasın ;) Sıcak aile ortamıdan başka birşey gözüm görmüyor ;) Benimde isteğim bu Aman bu yönümüz değişmesin :oops:

Saim Karakuzu' Alıntı:
sanırım 3yıl önce filan bir köşeniz vardı iddaa gibi ama puanlarla oynanıyordu o gelse daha iyi olur gibi geliyor sanırım atılan mesajlardan puanlar alınıp orada kullanılıyordu ?

Gönderilen mesajlardan kasıtsa o zamanda içi boş mesajlarla dolar forum. Mesaj atmak için mesaj atan Arkadaşlarmızda çoğalır. Umarım böyle birşeyi kastetmemişsinizdir ;)
 
Görüş ve İstekler konusuna yazdığım yazı neden yayınlanmıyor?
 
Hüseyin, forumun daha iyi seviyeye gelmesi için neler yapılması gerektiği yönündeki düşüncelerini iletmişin, ben de mevcut durum hakkında yanıt vermiştim.

Sonrasında yazdığın ileti ortaya yeni bir fikir koymuyordu, sildim.
 
Foruma bir çok resim eklenmiyor, hep boyutlar ve KB uyarısı veriyor. Bu biraz daha geniş tutulamaz mı, güzel bir resmi ekleyemiyoruz malesef?

Bu arada virüs uyarı hala devam ediyor, pek bir şey yapmıyor ama benim forum ana sayfasına ve normal ana sayfaya yani gsbasket.org'a gitmemi engelliyor. =)
 
3 Tane sorum olacak yöneticilere sitenin son haliyle ilgili:

1-Sitedeki bu yaş problemi ne zaman düzeltilecek yaşımız profilimizde ne zaman görünecek?

2-Ceza tahtasında eskiden hangi yöneticinin kime ceza verdiği açık açık yazılırdı şimdi hepsinin altında Gsbasket.org yazıyor.Bu neden değişti?Ceza verenin adı yazılmasından çekindiğinizi için mi?

3-Evren Yılmaz adlı saygıdeğer üyemizin yine hesabı dondurulmuş ve açıklanmamış.Ortada da cezalık bir şey yokken.Bunu ne sebeple yaptınız ve cezayı geri alacak mısınız?


Kolay gelsin...
:)
 

Üst