Görüş ve İstekler

Arkadaşlar;

Haddime düşmeyecek de olsa bazı şikayetlerimi belirtmek istedim?

Özellikle son zamanlarda artan ?şahsen de en sevmediğim şey olan- Yönetici ağzıyla konuşmalar artık bıkkınlık vermeye başladı. Forumda asılanlar-kesilenler almış başını gidiyor. Bir kimse de 'salon dolsun artık' diye veya bunun gibi gerçekten taraftarı ilgilendiren bi başlık açmıyor? Lafı kısa kesip şunları söyliyeyim ki:

özellikle bazı kişisel meselelerini foruma taşıyan,

taraftarlıktan uzak- gereksiz,

?Ben hepinizden daha iyi bilirim? tarzında,

çoğu içi boş söylemlerle,

taraftara kendilerinin sevmediği-yanlış bulduğu insanları hedef gösteren,

kendilerinin neyi iyi yaptıkları belli olmayan,

başta Mithat Duran gibi isimlerin ve yazdıklarının siteye ve TARAFTARA YÖN VERMESİNİ doğru bulmuyorum.

.......

LÜTFEN,

Bırakalım yönetim işini yapsın, her şey bizce bilinmesin ve bazı şeyler de içeride kalsın.

Başta kendime ve forumda yazan arkadaşlara hatırlatmak isterim ki bizim işimiz klavye başı konuşmalarla transfer felan yapmak ya da kazan kaldırmak değil, önce TRİBÜNLERİ DOLDURMAK ve her şeye rağmen Armamızın peşinden koşmaktır.

Unutanlara-bilmeyenlere söylemek gerek!
 
Teknik yada idari kadrodan bir kişinin her hafta düzenli olarak foruma hem taraftara bilgi verecek hemde taraftardan beklentileri dile getirecek içeriğinde yeralabileceği yazılar yazmasını sağlamak mümkün olmaz mı acaba ?

Cem Akdağ veya Cihansever hocadan ( ki maçlarda taraftarlar ok güzel iletişim kuruyor bence onun yazması hoş olabilir) böyle bir rica da bulunulabilir mi ?

Böylece takımla forum üyeleri arasında daha doğrudan bir iletişim kurulmuş olur .
 
Barış Şişman' Alıntı:
Ana Sayfa için Gs Sözlük'teki yazarlar epey ileri gitmişler, hatta bazıları "çok kötü bir site" bile demişler..


Barış fazla kaale almamak lazım bunları.Ki gssozluk GSBasket in yanında hiçtir.
Şimdiye kadar kimseden giriş için izin alınmadı kimseye şirin görünme çabası yok bu sitenin.

Buradaki üyeler ve yöneticiler öyle kahvehanelerdeki taraftara benzemez.Burada bütün üyeler herşeyin farkında bilinçli üyeler.Demem o ki sen takma bunları 8)
 
Yok, takmıyorum zaten Uğur. Geçen gün yazılanları okuyunca gsbasket başlığı geldi, oraya yazmışlar.. Çaylak olduğum içinde meramı anlatamadım bende buraya yazdım. :)
 
Birkaç gündür siteye girerken şifremi yazıp giriş yapıyorum. Giriş yaparken de, her zaman otomatik olarak oturum aç seçeneğini tıklıyorum. Ama, aradan biraz zaman geçmesine rağmen, foruma yeniden giriş yaptığımda tekrardan şifre istiyor. Önceden böyle değildi. Acaba sorun benden mi kaynaklanıyor, yoksa bu durum başka kişilerde de var mı? Rahatsız olduğum falan yok, şifremi yazar girerim de, nedenini merak ettim. :)
 
Kullanıcı resmim görünmüyor lütfen bi ilgilenirseniz sevinirim

teşekkürler
 
Bir eleştirim olacak..

Bazı konularda özellikle futbol konularında spor sitelerinde gördüğümüz, okuduğumuz bir çok haber copy/paste yapılarak buraya aktarılıyor. Konularda yorumlardan çok böyle haberler görmeye başladık, bu durum engellenemez mi?

Hiç bir haber eklenmesin demiyorum ama alalade bir haberde konulmasın, özellikle "Gündem" ve "Süper Lig" topiclerinde bu çokca var.. NBA konusunda da devamlı istatistikler konuluyordu ama Allah'tan o kesildi..

Daha çok yorum okuyabilmek dileğiyle..
 
Nba konusunda etkili olacak bir moderatör lazım. Her girdiğimde istatistiklerden başka birşey göremiyorum. Bununla gerçekten ilgilenecek bir yetkiliye ihtiyaç var.
2. olarak da bence artık referansla üye alımına başlansın. Forumdaki ahlak ilkelerinin uygulanışına da katkısı olur.
 
@Site Yöneticileri

Herhangi bir konu basligina alinti yapipta cevap yazamiyorum cogu zaman,oturumum otomatik olarak kapaniyor sorun benden mi kaynaklaniyor acaba?
 
Hakan Avci' Alıntı:
@Site Yöneticileri

Herhangi bir konu basligina alinti yapipta cevap yazamiyorum cogu zaman,oturumum otomatik olarak kapaniyor sorun benden mi kaynaklaniyor acaba?

Şahsen ben sizin iletiyi kopyalayıp yazabiliyorsam sorun sizdek kaynaklanıyodur.
 
Foruma büyük çaplı resimler eklenmiyor, resim boyutları biraz yükseltilsin.. Ya da bildiğim kadarı ile resimler ne kadar büyük olursa olsun otomatik boyutlandırıcı var phpbb'lerde, bu eklenti kurulsun.

Bir konuda resim ekleyeceğim ama yapamıyorum, bu dediğim eklentiyi bbcode'la da halledebiliyoruz. Bu konuda bir çalışma olursa sevinirim..
 
Sayın yönetim.

Çoğu kullanıcı istediği resimi avartar olarak yükleyemiyorsa yada kısıtlama varsa sizden bir isteğim olacak.

uA forumun uygulanmakta olan,servere yüklenen resimleri avartar olarak seçebiliyoruz. Sizden de böyle bir uygulama bekliyorum.
 
Sayin yöneticiler bir önerim var.

Bazi forumlarda var mutlaka biliyorsunuzdur begendiginiz veya isinize yarayan mesajlar icin "Tesekkür" sekmesi var böyle birsey burada da mümkün olabilir mi?
 
Birbirimizin düşüncelerini beğenebiliriz ya da düşüncelerin karşısında olabiliriz. Bunu belirtmek için, kendi düşüncelerimizi içeren yazılar yazmalıyız. Teşekkür için özel mesaj yoluyla iletişim kurmak daha mantıklı...
 

Üst