Arkadaşlar;
Haddime düşmeyecek de olsa bazı şikayetlerimi belirtmek istedim?
Özellikle son zamanlarda artan ?şahsen de en sevmediğim şey olan- Yönetici ağzıyla konuşmalar artık bıkkınlık vermeye başladı. Forumda asılanlar-kesilenler almış başını gidiyor. Bir kimse de 'salon dolsun artık' diye veya bunun gibi gerçekten taraftarı ilgilendiren bi başlık açmıyor? Lafı kısa kesip şunları söyliyeyim ki:
özellikle bazı kişisel meselelerini foruma taşıyan,
taraftarlıktan uzak- gereksiz,
?Ben hepinizden daha iyi bilirim? tarzında,
çoğu içi boş söylemlerle,
taraftara kendilerinin sevmediği-yanlış bulduğu insanları hedef gösteren,
kendilerinin neyi iyi yaptıkları belli olmayan,
başta Mithat Duran gibi isimlerin ve yazdıklarının siteye ve TARAFTARA YÖN VERMESİNİ doğru bulmuyorum.
.......
LÜTFEN,
Bırakalım yönetim işini yapsın, her şey bizce bilinmesin ve bazı şeyler de içeride kalsın.
Başta kendime ve forumda yazan arkadaşlara hatırlatmak isterim ki bizim işimiz klavye başı konuşmalarla transfer felan yapmak ya da kazan kaldırmak değil, önce TRİBÜNLERİ DOLDURMAK ve her şeye rağmen Armamızın peşinden koşmaktır.
Unutanlara-bilmeyenlere söylemek gerek!
Haddime düşmeyecek de olsa bazı şikayetlerimi belirtmek istedim?
Özellikle son zamanlarda artan ?şahsen de en sevmediğim şey olan- Yönetici ağzıyla konuşmalar artık bıkkınlık vermeye başladı. Forumda asılanlar-kesilenler almış başını gidiyor. Bir kimse de 'salon dolsun artık' diye veya bunun gibi gerçekten taraftarı ilgilendiren bi başlık açmıyor? Lafı kısa kesip şunları söyliyeyim ki:
özellikle bazı kişisel meselelerini foruma taşıyan,
taraftarlıktan uzak- gereksiz,
?Ben hepinizden daha iyi bilirim? tarzında,
çoğu içi boş söylemlerle,
taraftara kendilerinin sevmediği-yanlış bulduğu insanları hedef gösteren,
kendilerinin neyi iyi yaptıkları belli olmayan,
başta Mithat Duran gibi isimlerin ve yazdıklarının siteye ve TARAFTARA YÖN VERMESİNİ doğru bulmuyorum.
.......
LÜTFEN,
Bırakalım yönetim işini yapsın, her şey bizce bilinmesin ve bazı şeyler de içeride kalsın.
Başta kendime ve forumda yazan arkadaşlara hatırlatmak isterim ki bizim işimiz klavye başı konuşmalarla transfer felan yapmak ya da kazan kaldırmak değil, önce TRİBÜNLERİ DOLDURMAK ve her şeye rağmen Armamızın peşinden koşmaktır.
Unutanlara-bilmeyenlere söylemek gerek!