GSbasket & GSsozluk Halı Saha Macı - 19 Kasım

Re: GSbasket & GSsozluk Halı Saha Macı

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Evet evet bu sürede odun dışında daha yaratıcı benzetmeler bekliyorum :) .

Fatih sıkma canını kardeşim böyle aksilikler her zaman olur. İllaki bir araya geliriz.
Mustafa Sarp formamı getirebilirim Şamil Abi.

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Evet evet bu sürede odun dışında daha yaratıcı benzetmeler bekliyorum :) .

Fatih sıkma canını kardeşim böyle aksilikler her zaman olur. İllaki bir araya geliriz.
İorfa olur mu?

Yiğit Çelebi' Alıntı:
[quote="Şamil Turançiftçi":web20rof]Evet evet bu sürede odun dışında daha yaratıcı benzetmeler bekliyorum :) .

Mustafa Sarp formamı getirebilirim Şamil Abi.[/quote:web20rof]
Şamil abi adam Mustafa Sarp formam var diyo ve hala buraya yazı yazabiliyor. Bu nasıl bir forum yönetimidir. Yönetim istifa 8) :p

Sevgili GSbasket ailesi,

GSsozluk ile yapacagimiz hali saha macinin tarihi 19 Kasim olarak belirlenmistir. Ilk organizasyon olmasi sebebiyle turlu aksakliklara karsin en yakin zamanda yapilmasinin hayirli olacagina karar verdik. Elimizde bir takim listesi mevcut onceki hafta icin, fakat gerek bayram tatili olmasi gerekse ogrenci arkadaslarimizin sehir disina cikmis olma ihtimali sebebiyle, yeni bir liste yapilmasi taraftariyim. Tarih degisikligi sebebiyle katilamayacak olan arkadaslardan ise organizasyonla ilgilenen herkes adina ozur dilerim.

Saygilarimla

Savaş Ankara'da olacağım için maça dahil olamıyorum, çok üzüldüm ama inşallah ilk organizasyonumuzu yapalım sonrası muhakak gelecektir rutine oturacaktır bu tür güzel buluşmalarımız. Sonrakilere muhakkak iştirak ederiz bizde.

Bu arada üzülen arkadaşlar olabilir sahada odun seyretme eğlencesinden mahrum kalacakları için, önümüzdeki maçlarda inşallah :) . Yeni idolüm Servet, Mustafa Sarp benim yanımda Hagi olur :) .

Cuma günkü maça gelenler adını yazdırsın.Liste halinde toplayalım...
1- Önder Çiçekoğlu
2- Savaş Karadağ
3- Erdal Avcı
4- Furkan Şenbabaoğlu
5- Savaş Eskigülek
6- Burak Eyvel
7- Alperen Küçük

Önder abi maça gelemiyorum. Gerçekten ciddi bir durum ortaya çıktı. Haftaya %100 oynarım. Gerçekten özür dilerim. :S

Umarım katılımın yoğun olduğu keyifli bir akşam olur.

Gönlü orada olanlar için bol bol fotoğraf çekersiniz artık. Kazanan mı, her sonuçta gsbasket ve gssozluk olacak.

altunizade metrobus duragi inin,
kime sorsaniz gosterir.
saat 8'de toplanmaya basliyoruz,
mac saat 8.30.

05353653232 dilediginiz an ulasabilirsiniz.