GSbasket & GSsozluk Halı Saha Macı - 19 Kasım

eksigiz, ziyadesiyle.

samil, tolga, arda, emre, ugur, gazanfer, tugay, murat, yilmaz vs.
gibi orada olmasi gereken ama bayrama denk gelmesi sebebiyle olamayacak onemli kayiplarimiz mevcut.

o zaman su soru da makul; madem oyle neden ilk mac icin boyle bir tarih sectiniz?

ama iste amac birincinin bir sekilde altindan kalkalim ki, gelenege dogru yol alabilelim oldugundan, bu aksam gsbasket olarak orada olacagiz.

galatasaray.. !

erken yedigimiz gol, takim disiplinini bozdu,
ender gelisen gsbasket ataklari da sonuc vermeyince,
iyi oynayan kaybetti,
kismet, onumuzdeki maclara bakicaz..

Güzel bir maç geçirdik iki taraf içinde eğlenceli oldu :) Fotoğraf makinesi yanımda getirmiştim ama, dışarıda kimse olmadığı için maç öncesi 2 fotomuz var oda buğulu çıkmış :(

Savas Karadag' Alıntı:
erken yedigimiz gol, takimin disiplinini bozdu,
ender gelisen gsbasket ataklari da sonuc vermeyince,
iyi oynayan kaybetti,
kismet, onumuzdeki maclara bakicaz..

Dertlerim bitmek bilmiyor,
Bu takım oynamayınca
Taraftar kupa istiyor.
Şampiyonluğu görmek istiyor...
:)

Savaş Abinin amacımız diye başlayan cümleleriyle güzel bi program oldu.
Sakatlanmama rağmen içimden hep iyiki gelmişim diye geçirdim.
Bana kalede güvenilmesine rağmen,pek güven vermedim takıma.5 dakikalık oyun hayatım boyunca da 3 gol pozisyonuna girdim :) tabiki de 3 te 0 yaptım.
Sonrası sakatlık. :(

Önder Çiçekoğlu'nun daveti üzerine maçı izlemeye gelecektim fakat bazı durumlardan dolayı gelemedim.

Bir daha ki organizasyonda Gsbasket ekibi ile orada olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.

Tarih olarak biraz ters bir vakitte oynansa da, eksikler olsa da, gayet güzel ve eğlenceli oldu diye düşünüyorum. Katılan herkese teşekkürler.

Maça gelince; GsBasket halı saha takımının biraz zamana ihtiyacı var :)

Fatih, insan biraz insaflı olur ya. : )

Yalnız, acayip bilendim size. Sanal alem adamı olarak forumda bekliyorum. : )

Onur Yavuz' Alıntı:
Fatih, insan biraz insaflı olur ya. : )

Yalnız, acayip bilendim size. Sanal alem adamı olarak forumda bekliyorum. : )

Abi Galatasaray için onca yol tepiyorsun, bir halı saha maçına da gelirsin artık :)

Aslına Savaş'ın da dediği gibi iyi oynayan kaybetti:) bir de kaleci faktörü vardı tabii. Skor kimseyi aldatmasın. GsBasket ilk defa bir arada oynamanın zorluğunu yaşadı. Bizim takım 1 seneden fazladır bir arada oynuyor.

Zaten önemli olan eğlenmek ve bundan sonraki organizasyonlara zemin hazırlamaktı. Gayet de güzel oldu.

Hele bundan sonraki maç kaleye Salim geçerse maç tam dengede olur.

Yaş ilerledikçe Ankara-İstanbul arasındaki mesafe artıyor gibi geliyor Fatih. : ) Sırf bu organizasyon için de gelinir ama önüne bir de basket maçımızı denk getirsek daha iyi olur yani.

Yiğit´e gssözlük´ün kondisyonu sağlamdır, alışmışlardır beraber oynamaya dedim. Yiğit´e söylemediğim şey ise, bizimkiler maç başlamadan kaybetmiş takımda Mustafa Sarp formalı biri olunca. Düşünsene takım arkadaşının üstünde M. Sarp forması var, psikolojik olarak bitersin o anda. : )

Sevgili Arkadaşlar,
Burhan Felek Voleybol Salonu'nun açılış töreninde bulunmam sebebiyle aranızda olamadım.
Kusura bakmayın. Bir sonrak maçta görüşmek üzere.
Sevgiler.

Savaş Eskigülek' Alıntı:
Sevgili Arkadaşlar,
Burhan Felek Voleybol Salonu'nun açılış töreninde bulunmam sebebiyle aranızda olamadım.
Kusura bakmayın. Bir sonrak maçta görüşmek üzere.
Sevgiler.

Savaş abi, gsvoleybol.org oradaydı :)

Niye kimse skoru yazmamış yahu :) en son 25 mi 27 mi neydi hatırlamıyorum tabelaya bakmayı bırakmıştım. Bi an kendimi ps3 oynuyorum zannetim. Maşallah sözlük aşmış olayı :) Salim iyiki gelmemiş yoksa deli olurdu yediği her golden sonra :)

Neyse önüzmüdeki maçlara bakıyoruz diyelim. Güzel ortam vardı teşekkürler sözlük..

Önder Çiçekoğlu' Alıntı:
Niye kimse skoru yazmamış yahu :) en son 25 mi 27 mi neydi hatırlamıyorum tabelaya bakmayı bırakmıştım. Bi an kendimi ps3 oynuyorum zannetim. Maşallah sözlük aşmış olayı :) Salim iyiki gelmemiş yoksa deli olurdu yediği her golden sonra :)

Neyse önüzmüdeki maçlara bakıyoruz diyelim. Güzel ortam vardı teşekkürler sözlük..

En son 9-8 yeniyorlardı :) :)

İşte sözlük tam kadro bizde çok eksik olunca birde hakem hataları eklenince :p böyle bir sonuç olmuş bir sonraki maçta görüşürüz:)

Seyirci desteğinide alıp geliyoruz :)