GSBasket Kültür Blogu(İsim Belirlendi)

Re: GSBasket Kültür Blogu(Anket)

Çağdaş Bayraktar' Alıntı:
Elimden geldiğince yardım ederim..konuyu siz seçin:)

Abi sen hangi konu veya konularda kendini yazarken rahat hissediyorsan o konularda yazabilirsin. Sonuçta bizim için bir konu sınırlaması yok. İnsan ile ilgili her alanda yazılar olacaktır. Ancak denildiği gibi siyaset farklı bir durum. Kişiden kişiye görüşler farklılaşabiliyor. Bu yüzden bir tartışma ortamı olması da pek hoş olmaz. Şimdiden teşekkürler...

Savaş Abi ve Şamil Abi desteğiniz için çok teşekkürler...

Galata'dan Hayata Bakış a bayıldım.

Bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacagım.

Galata'dan Hayata Bakış gerçekten kulağa hoş gelen bir ismi var. Oyumu bundan yana kullandım. Umarım blogun ismi bu olur...

Ayrıca blog için ne yapılması gerekiyorsa maddi,manevi desteğe hazırım.

Emeği geçen herkese şimdiden teşekkürler, güzel bir düşünce ve paylaşım platformu oluşacağından şüphem yok.

Kabul edecek olurlarsa şayet, haftanın fotoğrafı bölümünü Esra Gerçek'in doldurmasını istiyoruz. :)

Alperen Kaplan' Alıntı:
Kabul edecek olurlarsa şayet, haftanın fotoğrafı bölümünü Esra Gerçek'in doldurmasını istiyoruz. :)
teşekkür ederim çok güzel bir teklif bu,ama bence bu konuda bana murat inal ve onur balcı da yardım etmeli..
ben nacizane amatör bir fotoğrafçıyım,hatta amatör bile bnm yanımda biraz profesyonel kalıyor.. :)

Bu arada bana pm gelmişti, bende elimden geleni yaparım. İsim konusunda ise herkesin ortak fikirde buluştuğu Galata'dan Hayata Bakış güzel isim, bize yakışacağını düşünüyorum.

Elinden geldiğince Ebru sanatı ile ilgilenmiş biri olarak Alperen ve Uğur kardeşim de uygun görürse ilk Ebru sanatı ile ilgili bişeyler karalamak isterim blog da. Bakarsanız yaptığım bi iki ebrunun fotoğraflarını çekip koyarım blog'a ama sözvermeyeim bu konuda :) .

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Elinden geldiğince Ebru sanatı ile ilgilenmiş biri olarak Alperen ve Uğur kardeşim de uygun görürse ilk Ebru sanatı ile ilgili bişeyler karalamak isterim blog da. Bakarsanız yaptığım bi iki ebrunun fotoğraflarını çekip koyarım blog'a ama sözvermeyeim bu konuda :) .
şamil naz yapıyor,dikkatli olmak lazım...

Şamil Turançiftçi' Alıntı:

Ne demek abi. Bizi mutlu edersin. :)

Ama fotoğraf da isteriz... :)

blogu oluşturmadan bile benim kalbimde böyle sevimli patırtılar başladı,ne kadar çeşnili bir ekibiz biz böyle, edebiyat tarih,ebru,fotoğrafçılık...
her birimizden ayrı bir renk,galata'dan hayata gökkuşaklarıyla bakıyoruz aslında biz,her yolun sonu sarı kırmızı da olsa..

EsraGerçek' Alıntı:
blogu oluşturmadan bile benim kalbimde böyle sevimli patırtılar başladı,ne kadar çeşnili bir ekibiz biz böyle, edebiyat tarih,ebru,fotoğrafçılık...
her birimizden ayrı bir renk,galata'dan hayata gökkuşaklarıyla bakıyoruz aslında biz,her yolun sonu sarı kırmızı da olsa..

Abla şu yorumlar ile yazacağın yazılar hakkında bizi daha da heyecanlandırıyorsun...

Ama şunu söylemek gerekli sadece bir basketbol veya spor forumu değiliz. Bu yüzden de sizler gibi insanların arasında olmak ve birşeyler öğrenmek bizler için büyük şans...

İsim olayını hallettiğimize göre başka bir konuda fikirlerinizi isteyeceği şimdi.

Acaba blogda yazacak her kişi için bir hesap olsun mu, yani yazacağım diyen herkes kendi hesabından girip mi yazsın?

Yoksa 3-5-8-10(sayı sonra belirlenir) arkadaş da giriş bulunsun, yazıları onlar mı koysun?

Biz tam mutabakata varamadık Uğurla, size danışıyoruz.

bence herkesin kendi girişi olsun,ama mesela son onayı veren bir kişi olsun,yani editör bazında..bütün yazıları okuyarak son onayı o versin yada bu 2-3 kişide olabilir

Esra Abla'nın fikri mantıklı ancak son onayı verecek kişi çok dikkatli seçilmeli, sürekli aktif olabilecek ve her konu hakkında bilgi sahibi olan birisi lazım. Bu özellikleri aynı anda bünyesinde barındıran birini bulmak çok zor olduğu için, herkes girdiğinde yazısını paylaşmalı diye düşünüyorum.

Berk Tuna Tertipli' Alıntı:
Esra Abla'nın fikri mantıklı ancak son onayı verecek kişi çok dikkatli seçilmeli, sürekli aktif olabilecek ve her konu hakkında bilgi sahibi olan birisi lazım. Bu özellikleri aynı anda bünyesinde barındıran birini bulmak çok zor olduğu için, herkes girdiğinde yazısını paylaşmalı diye düşünüyorum.
onur yavuz,kerem porazan bence uygun isimler olabilir