GSVoleybol-GSBasket Halı saha maçı(3 Aralık)

Burak Eyvel' Alıntı:
[quote="Aykun Alan":497t6hlc]Maç nerede oynanacak? Seyirci kontenjanından dahil oluyorum etkinliğe.

Maç koşuyolunda Ankara asfaltı üzerinde yanında İstanbul Seyehat var Türkkan Halısaha tesisleri ama gelmek istersen saat 20:30'da kadıköyde, eminönü - karaköy iskelesinin önünde buluşuyoruz.[/quote:497t6hlc]

Karşıda yani. Haliyle Beylikdüzü'nden oraya gelmek İstanbul trafiğinde pek mantıklı değil, bu yakada oynansaydı gelmek isterdim. Bir daha ki sefere inşallah.

Burak Eyvel' Alıntı:
[quote="Aykun Alan":2wawuaez]Maç nerede oynanacak? Seyirci kontenjanından dahil oluyorum etkinliğe.

Maç koşuyolunda Ankara asfaltı üzerinde yanında İstanbul Seyehat var Türkkan Halısaha tesisleri ama gelmek istersen saat 20:30'da kadıköyde, eminönü - karaköy iskelesinin önünde buluşuyoruz.[/quote:2wawuaez]
Burak biz Metrobüs tarafını kullanalım da taraftar güzergahları farklı olsun sonra taraftarlarımız arasında kavga çıkmasın abicim :) :) .

Maça sayılı dakikalar kala, gsbasket cephesinden notlar;

- gsbasket sadece bir futbol organizasyonu değildir, olası bir maglubiyet durumunda, gsbasket gsvoleybol şirketlerinin birleşmesi için harcadığımız cabanın, vezirspor tesislerinden yeni mekanımız olan koşuyolu tesislerine geçişteki tarifsiz başarımızı hatırlatmak isterim.

- sıradaki hedefimiz yeni halı sahamızın yanındaki toprak zemine iki adet pota dikerek futbol maçlarımıza gelen taraftarlarımızı basketbol maçlarını izlemek için tesvik etmektir.

- gsbasketin 2012 kriterlerine uyması için, volkan kızıltas, burak eyvel gibi gelecek vaadeden isimleri başka takımlara yolladık, bugün oynamayacakları için tahmini kazancımız 10 TLdir.

- gsbasketin asıl rakibi galatasaraysozluktur.

- gsbasket olarak tünelin ucundaki ışığı gördüm, yürüyedurun.

Kerem Seçer' Alıntı:
Ben Savaş abiye demedim Erdal :)

Ben anlamam Kerem adamları gaza getirdin,suçlusun!!!

Ayrıca anamızınbabamızın cebinden söküp alıyoruz internet parasını ödüyoruz,kızlarla yiyeceğim o rızkımı yatıyorum burada bulunmak bu forumu desteklemek için ama sonuca bak.Biz bunu mu hak ediyoruz,ne olacak bu halimiz :p

Erdal Avcı' Alıntı:
Savaş abiye yaşlı diyenler şimdi ne diyecekler çok merak ediyorum . :p
Takım olarak iyi bir mücadele gösterdik. Oyunun hiç bir bölümünde geriye düşmedik. İlk kez bir araya gelmemize rağmen futbol oynamaya gayret ettik. Rakibimiz de centilmence mücadele etti.Kendilerini kutluyorum. Adaşımın tünelin ucunda gördüğü ışık, sanırım üzerlerine gelen treninin ışığı! Kaç adaşım, gsvoleybol daki köşe yazarlığının sağladığı avantaj ile dön sine-i millete. :)
Başta Foto Mehmet olmak üzere tüm oyunculara ve izleyenlerimize teşekkür ederim.
Sevgilerimle.

skorda düzeltme yapalım.8-6 mağlup olduk.Hoş mağlubiyetin 5-6'sı çok önemli değil fakat,ilk defa bir araya gelen bir ekip olarak ve 2 oyuncumuzu karşı tarafta oynatmış bir grup olarak fena iş çıkarmadık..

ben inanıyorum ki 1-2 takviyeyle gssözlük'le başabaş oynayabiliriz..
Bugün sistemsizlikten kaybettik bu bir gerçek.Kötü oynamadık ama maça yanlış pozisyonlarda başladık..Daha sonra düzenlemeler yapsakta iş işten geçmişti ve yakalayamadık kardeş rakibi..

kazananları tebrik ederim..