GSVoleybol-GSBasket Halı saha maçı(3 Aralık)

Aman Savaş abi çok ciddi ameliyattan yeni çıktım kaç aydır değnek ile yürüyodum, kasaplık varsa söyleyin ben kendi kaleme yuvarlarım topları :) .

Biz tamamen anti futbolculara karşıyız :) Futboldan zevk alarak oynamayı seviyoruz. Uefa'nın geçen yaptığı açıklamada gsvoleybolun ataklarına 24 saniye hücum süresi koyalım diye bir açıklama yapıldı. Bu ne kadar etkili olduğumuz gösterir herhalde :) :)

Re: GSVoleybol-GSBasket Halı saha maçı (3 Aralık)

Önder Çiçekoğlu' Alıntı:
Savaş abi ne tornası komedisi falan, sana dünyanın en iyi sol ayağını izlettiricem :)
Fotoğrafını çek yolla bekletme beni :)
Daha önce Göztepe halı sahasındaki performansında göreceğimi gördüm ben daha evvel senin muhteşem(!) sol ayağını! Hem kendi takımımda hep rakipte! ;)

Bu ne ya 2 gün siteye giremedik ortalık toz duman olmuş.İstanbulda olmamak ne kadar kötü bişey sırf gelen kişileri görmek için gelinir maça oynamak önemli değil.Bu maç beraberlik görünüyor bence :)

Onur Yavuz abim uçak kaldırcaksan haberim olsun sürekli yokum gelmicem ayakları yapıyorsun ondan sonra çekilen resimlerde seni görürsem çok kırılırım :p

Re: GSVoleybol-GSBasket Halı saha maçı (3 Aralık)

Sayın Çiçekoğlu, iyi ama neden şımartıyorsun ki beni..

Savaş Eskigülek' Alıntı:
[quote="Önder Çiçekoğlu":236hfpyw]Savaş abi ne tornası komedisi falan, sana dünyanın en iyi sol ayağını izlettiricem :)
Fotoğrafını çek yolla bekletme beni :)
Daha önce Göztepe halı sahasındaki performansında göreceğimi gördüm ben daha evvel senin muhteşem(!) sol ayağını! Hem kendi takımımda hep rakipte! ;)[/quote:236hfpyw]

Aykun Alan' Alıntı:
Maç nerede oynanacak? Seyirci kontenjanından dahil oluyorum etkinliğe.

Maç koşuyolunda Ankara asfaltı üzerinde yanında İstanbul Seyehat var Türkkan Halısaha tesisleri ama gelmek istersen saat 20:30'da kadıköyde, eminönü - karaköy iskelesinin önünde buluşuyoruz.

Bu maçlık gsvoleybol´a transfer olmuşmuş, kal orada! : )

Uğur, uçak kaldırmam zor da, helikopterle gidebilirsem yurdun üstünde pist varsa, seni oradan alıp devam edeyim. : )