Doğan Sağlam' Alıntı:Maçtan sonra, 'forumda online var mı?' Sorusunu gülerek soran insan kimse açıklayın arkadaş olmaz böyle
Şunu anlamadım ben Doğan :s GS Voleybolda mı denmiş? Baskebolda mı denmiş kim demiş neden demiş
Doğan Sağlam' Alıntı:Maçtan sonra, 'forumda online var mı?' Sorusunu gülerek soran insan kimse açıklayın arkadaş olmaz böyle
Asıl suçlu yönetim!Doğan Sağlam' Alıntı:Hocam istifa ama ya!!!!
Sühan Cem' Alıntı:Anladım. Benim duyduğum maç esnası Savaş Karadağ bana güvenemzseniz oyuna tam kendimi veremem demiş. Maç esnası mı bilmiyorum
Tolga desen dün sinemadaymış.
Emre Doğan' Alıntı:Bu arada kimse yazmamış ama sahanın zemini de çok fenaydı Herkes en az 2 kere kayıp düştü desem abartmam heralde
Tolga Kaplan' Alıntı:[quote="Sühan Cem":2sotwg3a]Anladım. Benim duyduğum maç esnası Savaş Karadağ bana güvenemzseniz oyuna tam kendimi veremem demiş. Maç esnası mı bilmiyorum
Tolga desen dün sinemadaymış.
Kerem Seçer' Alıntı:Bizim takım nasıl yenildi anlamadım ya. Şamil iyi oynuyor, Emre de fena oynamıyor. Önder abi her hafta halısahada zaten. Tolga'nın da kariyeri var yanlış hatırlamıyorsam.
Kerem Seçer' Alıntı:Bizim takım nasıl yenildi anlamadım ya. Şamil iyi oynuyor, Emre de fena oynamıyor. Önder abi her hafta halısahada zaten. Tolga'nın da kariyeri var yanlış hatırlamıyorsam.