GSVoleybol-GSBasket Halı saha maçı(3 Aralık)

Anladım. Benim duyduğum maç esnası Savaş Karadağ bana güvenemzseniz oyuna tam kendimi veremem demiş. Maç esnası mı bilmiyorum :)

Tolga desen dün sinemadaymış.

Trabzon'dan transfer olmalı sanırım artık.

Doğan gel bu işe bi el atalım birader, olmayacak böyle küme de kal GSBASKET !

Arkadaş Önder Çiçekoğlu, Savaş Ergülek ile kolkola geziyor hep. Soruyorum Önder Başkan ne olacak bu takımın hali diye. GS Erkek Basket ile GS Kadın Basket'in birleşmesini sağladık. Yeni site inşaatı bitti artık sitede göçme olmayacak falan dedi. Ne desem bilemedim. Murat İnal desen Yeni formalar piyasaya çıkmak üzere dedi sustum kaldım. Pesss !!! :))

Yokmu abicim GS Basket liseli arkadaşlar. İmza toplasınlar. Ben, foruma yorum yapıyorum, başlık açıyorum hanım hamile doğmamış bebeğin rızkını ADSL'e veriyorum, daha ne yapayım Site elden gidiyor!!! :)

Kesinlikle kötü başlangıcın kurbanı olduk :) :) Sonradan toparlasak da gene ucuz goller yedik..

Savaş abi başta olmak üzere bütün GsVoleybol takımını tebrik ederim.

Yalnız bizim takımı takdir ettim. Futbol takımı gibi yenilince köşe bucak kaçmıyorlar, açıklama yapma cesareti gösteriyorlar. : )

Sühan Cem' Alıntı:
Anladım. Benim duyduğum maç esnası Savaş Karadağ bana güvenemzseniz oyuna tam kendimi veremem demiş. Maç esnası mı bilmiyorum :)

Sühan abi masumca film izledik,sahada elimizden geleni yaptık ama olmadı :))

Tolga Kaplan' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":2sotwg3a]Anladım. Benim duyduğum maç esnası Savaş Karadağ bana güvenemzseniz oyuna tam kendimi veremem demiş. Maç esnası mı bilmiyorum :)

Sühan abi masumca film izledik,sahada elimizden geleni yaptık ama olmadı :))[/quote:2sotwg3a]

Hıı tabii artık 6 ay maçlara "sakatım" diyip gelmezsin. Yok Liverpool baskette benim gönlüm, Caja Laboral baskette fena değil dersin:)

Bizim takım nasıl yenildi anlamadım ya. Şamil iyi oynuyor, Emre de fena oynamıyor. Önder abi her hafta halısahada zaten. Tolga'nın da kariyeri var yanlış hatırlamıyorsam.

Kerem Seçer' Alıntı:
Bizim takım nasıl yenildi anlamadım ya. Şamil iyi oynuyor, Emre de fena oynamıyor. Önder abi her hafta halısahada zaten. Tolga'nın da kariyeri var yanlış hatırlamıyorsam.

Önder Voleybolcularda oynamadı mı?

Pardon değilmiş..