Hangi Dizileri Seyrediyorsunuz?

Ben kaçırmadan ve büyük keyifle Yaprak Dömünü izliyorum birde Aşk-ı memnuyu izliyordum ama Vadi başladıktan sonra saolsun Babam izlettirmiyor Artık. :(

kurtlar vadisi yeni sezonda babamla başından kalkmıyoruz.
sonra avrupa yakası izlemeye başladım bu nedenle yaprak dökümü maalesef... reklam aralarında bakıyorum denk gelirse.
benim annem bir melek izleyebilirsem mutlu oluyorum.
yol arkadaşım da yeni favorilerimden.

Ömer Horzum' Alıntı:
Tatlı Hayat ve Dadı'nın eski bölümlerini takip ediyorum showtvnet.com'dan.

Kurtlar Vadisi bir de.

Tatlı Hayat dizisi gerçekten efsane ötesi bir diziydi :)
Bu dönem izlediğim televizyon programları.

Pazartesi:90 Dakika
Salı:Yok.
Çarşamba:Avrupa Yakası
Perşembe:Kurtlar Vadisi
Cuma:Doktorlar-Adanalı(Bu hafta başlayacak)
Pazar:Galatasaray maçı yok ise Gece Gündüz.

yapma be Burak Pazartesi hiç Hıncal Uluç çekilir mi?Dizi izleyeceksen Arka Sokaklar'ı izle ya da CNN Türk'de yayınlanan bi futbol programı var.[adını unuttum Bağış Erten ve Banu Yelkovan çıkıyorlar orada] onu izle.

Recep Sarımeşe' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":bpape1wv]Kurtlar Vadisi Pusu

Turgay ! :) abime katılmakla birlikte Doludizgin Yıllar'ı da izliyordum ama bitti malesef.. Vadi , ÇGHB ve ara sıra da Burhan'ı izliyorum...[/quote:bpape1wv]

Doludizgin Yıllar dizisi Pazartesi 19.30'dan itibaren Trt 1 ekranlarında.

Geçen sene Elveda Rumeli'yi izliyordum.
Bu sene sezon başından itibaren çok bölüm kaçırdım ve yakalamam mümkün değil.
O yüzden her bölümde farklı olaylar yaşanan Arka Sokaklar tercihimdir.

Sadece Avrupa Yakası'nı izliyorum televizyondan , genelde internet üzerinden takip ederim zaten onlar da yabancı diziler oluyor .

Bir zamanlar Kavak Yellerini izlerdim ama şimdi değil izlemek görünce bile sinir oluyorum. Artık sıktılar yani kimin eli kimin cebinde belli değil bir insanın en yakın arkadaşının eskide olsa sevgilisiyle çıkmasını normal birşeymiş gibi göstermeleri bence hiç normal değil burayı iyice Amerika bellediler. :)

Pazartesi:
Arka Sokaklar
Yol Arkadaşım
Salı ( Boş vaktim olursa)
Küçük Kadınlar
Çarşamba
Bay geçiyorum bu günü
Perşembe (Maçta olmazsam)
Aşkı- Memnu
Cuma
Boş
Cumartesi
Kavak Yelleri (Mithat abi için izliyorum ahaha)
Pazar
Gece Gündüz

Hafta sonları evde olursam ancak izliyebiliiyorum. Ahaah sırf Kanal D. İnanılmaz bir herifim. :)

Saadet Unal' Alıntı:
Gökçe Cuma günleri Gece Sesleri var Süper bir Dizi Cuma günlerini doldurmak istiyorsan izle pişman olmazsın :)
Hangi kanalda, konusu nedir? Kanal D de değil izlemem. Ahaaha

Gökce Başaran' Alıntı:
[quote="Saadet Unal":31tviv7t]Gökçe Cuma günleri Gece Sesleri var Süper bir Dizi Cuma günlerini doldurmak istiyorsan izle pişman olmazsın :)
Hangi kanalda, konusu nedir? Kanal D de değil izlemem. Ahaaha[/quote:31tviv7t]
Üzgünüm Showtvde :) Ama çok güzel bir dizi Ayşe Kulin'in Romanından uyarlamışlar.