Hangi Dizileri Seyrediyorsunuz?

He tamam hatırladım, reklamını görmüştüm. Ayşe Kulin'in romanından uyarlanmış filan diyorlardı. Dün bir ara baktım da sonra Kanal D'e ihanet etmek istemedim. ahaaha. Neyse sağol tavsiyen için haftaya bakmaya çalışırım evde olursam.

Berkan Karadurmuş' Alıntı:
Hatırla Sevgili bittiğinden bu yana yeni bir diziye başlamadım. Ama denk gelirse Avrupa Yakası' na hayır demem. :p
"denk gelirse" kısmını, "büyük oranda takip ettiğim" olarak değiştirirsek, cümle aynı. : )

Onur Bey size Aşk Yakar´ı tavsiye etsem : )

Eskiden sabırsızlıkla beklediğim cuma günleri boş geliyor artık... Keşke yakın tarihimize yönelik kaliteli yapımlar ekrana gelse de toplumsal bilinçlenmeye katkıda bulunsa şu kara kutu...

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
benim listem:

avrupa yakası
arka sıradakiler
baba ocağı
küçük kadınlar
Konuyu ilk açtığımda bunları yazmışım ama artık küçük kadınlar ve arka sıradakileri izlemiyorum.bu ikisinin yerine adanalı ve eşref saati ni izliyorum artık.

Ben cuma günleri Gece Seslerini izliyordum ama gününü ve saatini değiştirmişler artık Pazartesi günleri yayında bu hiç hoşuma gitmedi hele saati hiç gitmedi. Bu arada diziyi izlerken birde romanını okuyayım dedim ama diziyle roman arasında bayağı fark var dizide Ziynet masum kendi halinde bir kadın ama okuyanlar bilir romandaki Ziynet çok farklı. :)

Dirt Now
The Tudors
Gossip Girl
The Soprano
Kurtlar Vadisi
Adanalı
Avrupa Yakası
Bez bebek :) :) :)

Pazartesi ;Arka Sokaklar
Salı; Geniş Aile
Çarşamba; Yok
Perşembe; Yok
Cuma: Adanalı
Cumartesi ; Akasya Durağı

Dizilerin bazıları bittiği için edit.

Nip/Tuck izleyen bir manyak yok mu yahu..?
büyük kayıp gerçekten...
ABD'de 45 dakika olan dizi burada 35 dakika gösteriliyor hahah...
sansüre karşıyız...