Hangi Dizileri Seyrediyorsunuz?

Nip/Tuck'ı izliyorum ama bazı olaylar harbiden çok rahatsız ediyor beni.Ayrıca dizide olmaz diye bir kavram yok her an herşey olabilir :oops:

hehe rahatsız edebilir tabii normaldir..
ama dediğin gibi hayatın her anında olan şeyler..
bu diziyi en çok da dürüstlüğü ve dobralığı yüzünden seviyorum zaten...
kimseyi takmıyorlar...

Yerli Diziler
Küçük kadınlar
Arka sokaklar
Adanalı
Arka sıradakiler
Doktorlar
Yol Arkadaşım

Yabancı Diziler
Prison Break
24
Heroes
Terminator
How I Met Your Mother
Monk
Smallville
My name is earl
Dirt
The Tudors
Gossip Girl
The Sopranos
Nip/Tuck
CSI: NY

Digitürk'de Criminal Minds'ın yeni sezonunun başlamasıyla birlikte, bir de Fringe diye bir dizi başladı. Geçen hafta ilk bölümünü beğendim ben. Yapımcısı Lost'tan tanıdığımız JJ Abrams. Dizi bana X-Files'ı anımsattı. Benim gibi, X-Files'daki gibi şeylere ilginiz varsa, diziyi beğenebilirsiniz. Çarşamba günleri gösteriyor.

Öte yandan şu anda seyrettiğim en iyi dizi Supernatural'ın 4. sezonu. Dizi 4. sezon itibariyle sınıf atladı gibi. Prison Break'in son sezonunu almadım bile. Heroes'a devam ediyorum ama her saçmalıkta, hatada daha bir soğuyorum diziden.

The Tudors'un 2. sezonu gelse de izlesek.

Bu arada Nip Tuck'ın Dvd'lerini almıştım ben. Estetik sahneleri ne kadar iğrenç olsa da izleyebiliyordum da, özellikle bir bölümden sonra bir daha seyredemedim diziyi..İğrençlik de bir yere kadar hani..Öte yandan dizi güzeldi.

Ben artık Gece Sesleri'ni izlemiyorum iyice saçmalayıp işi Dallas'a çevirdiler.. :) Şuan'da izlediğim tek dizi Yaprak Dökümü. İzlemek istediğim başka diziler var tabii ki ama babacığım saolsun.. :)

Artık kaliteli diziler yapılmıyor,hep aynı tür diziler,eskiden kaliteli yapımlar vardı süper baba,ekmek teknesi,koçum benim,çiçek taksi,az çok hatırladığım bizimkiler dizisi vardı ben bu tür aile dizilerini her zaman sevmişimdir,bir mahalle'de veya bir kasabada yaşayan halkın yaşamlarını konu alan sıcak dizileri artık arıyorum.Şu sıralar tv'lerde hep siyasi içerikli diziler var,halk meraklı çünkü mafya olmaya,polat alemdar olmaya,içinde tabanca olmayan bir dizi yok gibi,her dizide birileri öldürülüyor,yada çarpık ilişkiler yaşanıyor şuan ki dizilerde,demek ki halk bunu talep ediyor,buda toplumsal bir yara.

Şu sıralar geniş aile dizisi var izlenebilecek dizi olarak,birde zoraki başkan var trt'de bu iki dizi en azından kaliteli,ama diğer dizilere bir dakika bile tahammül edemiyorum.