Hangi Dizileri Seyrediyorsunuz?

Güncel olarak izlemeye devam ettiklerim : Dexter,Fringe,Chuck,Himym,The Walking Dead,Spartacus GOTA,Supernatural,Boardwalk,Empire,Leverage ve Behzat Ç. eklemeyi unttuğum vardır muhakkak :D bir de tabi yayın hayatı bitenler falan var onları hiç koymadım :D

House(Favorim)
Fringe(Kafayı yedirtecek bana)
Geniş Aile
How i met your mother
Bir de spartacus'e başlayacam indirip ama beşinci çok olur diye onu sürekli erteliyorum :D
Bir de Flashforward'ı izledim devamını çekmediler halbuki ben çok sevmiştim o diziyi yazık oldu :(

*Geniş Aile
*Elde Var Hayat

*Breaking Bad
*The Mentalist
*Dexter
*Nikita
*Californication
*Blue Mountain State
*The Big Bang Theory
*Hung
*Chuck
*How I Met Your Mother
*The Walking Dead

Yeni yapımlarla birlikte dizi seyri konusunda biraz değişikliklere gittim kendi adıma. Ben dizilere baya merak saran, takip etmeye çalışan birisiyim. Yabancı dizileri internetten indirp izliyorum.. Yerli Dizileri günlerinde takip ediyorum genelde..

Pazartesi : Arka Sokaklar - Kanıt ... Temiz bir polisiye günü benim için
Salı : Öyle Bir Geçer Zaman Ki, kaçmaz ..
Çarşamba tek tük Muhteşem Yüzyıl, Perşembem direk boş
Cuma : Annem sağolsun bazen Hanımın Çiftliği, bazen de boş
Cumartesi : Yetenek Sizsiniz bitince İzmir Çetesi olacak benim için
Pazar : Oktay Kaynarca bir dizi de rol alır da kaçırır mıyım, Nuri ...

Eskiden Vadi izlerdim şimdi anca denk gelirsem bakıyorum. İzlediğim tek dizi Shameless ve yetiyo gerçekten bana. Clone Wars'a sarmıştım ama okula da gitmem gerekiyor. Baya kararsız kaldım :)

İzlediğim bütün diziler birkaç bölümde yayından kaldırıldığı için şuan devam eden iki diziyi yazıyorum 1-Öyle bir geçer zaman ki 2-Leyla ile Mecnun