İngiltere Premier League (Futbol)

Manchester United - Manchester City : 4-3
Maçı izleyemedim ama takip etmesi bile heyecanlıydı.Ama gol 4 dakikalık uzatma verilmesine rağmen resmen 6.dakikada atılmıştır.Bizde böyle bir şey olsa diye düşündümde, düşüncesi bile korkunç :).

Burak Barut' Alıntı:
Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !

Adebayor'a girsin 90+6.
Hiç yakışmadı.

Senin gibi biri için haklı durumdayken haksız duruma düşmek bu kadar kolay olmamalı Burak.

Saadet Unal' Alıntı:
[quote="Burak Barut":2w3ovr1o]Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !

Adebayor'a girsin 90+6.

Kediden de nankör Adebayor hayvanatına az bile...

Kurban ol sen Van Persie'ye.. Hain![/quote:2w3ovr1o]

Hadi gençler her beraber.

Ayva çiçek açmış yaz mı gelecekkkkk,
Adebayor Emirates'e nasıl gelecekkkk...

Hahahaha. :)

Tevez, West Ham' a attığı golden sonra tribünlerden özür diledi. :) Adebayor' un hareketi de saçma, bu da saçma bence. Herkes Tevez'in hareketini alkışlıyor, gazetelere manşet oluyor bu durum. İlginç.

Yiğit Pazar' Alıntı:
Tevez, West Ham' a attığı golden sonra tribünlerden özür diledi. :) Adebayor' un hareketi de saçma, bu da saçma bence. Herkes Tevez'in hareketini alkışlıyor, gazetelere manşet oluyor bu durum. İlginç.

Yiğit;

Tevez'in West Ham'a hangi meblağda, ne tür beklentilerle geldiğini benim kadar iyi bildiğini düşünüyorum.

Orada yapamadıkları için Tevez'in vicdanının pek rahat olmadığını söyleyebiliriz bu hareketine karşılık.

Biliyorum, hatta West Ham davalık bile olmuştu. Benim vurgulmak istediğim Tevez' in hareketiydi. Tevez yapmış, o yapmış önemli değil. Hareketi doğru bulmuyorum.

Bu hafta sonu Chelsea, Liverpool' u ağırlayacak. Güzel maç olacak doğrusu.

Tugay Aktepe' Alıntı:
Cech oynamayacak sanırım cezasından dolayı...
Doğru söylüyorsun Tugay.Cech geçen hafta Chelsea'nin Wigan'a 3-1 yenildiği maçta kırmızı kart gördü.O yüzden Liverpool maçında yok.

Bana kalırsa bu maç berabere bitecek.

Bu beraberliğin ardından bugün oynanacak maçın önemi daha da arttı. Her iki ekip de maçı kazanmak için oynayacak. Maçın özetini izledim. M. United, aldığı bir puana sevinmeli bence. Son dakikada rakip kendi kalesine gol atıyor, öyle puan kazanıyorsunuz, güzel bir şey. Sunderland de skordan anlaşıldığı üzere, öne geçtikten sonra geri çekilmemiş, ev sahibi kadar pozisyonları var.

Bent'in de golü güzel ama, Berbatov' un golü bir başka güzel...

Anlamadım kardeşim bu olayı; Chelsea Liverpool'u yenmekten bıktı, Liverpool yenilmekten bıkmadı. :)

Günün diğer fırsat maçında ise;

Arsenal : 6 - 2 : Blackburn

Sıra-Takım-Oynama-Puan-Averaj
1 Chelsea 8 21 +12
2 Manchester Utd. 8 19 +11
3 Tottenham 8 16 +7
4 Arsenal 7 15 +14
5 Liverpool 8 15 +10
6 Manchester City 6 15 +7

Hull - Wigan 2 - 1
Burnley - Birmingham 2 - 1
Bolton - Tottenham 2 - 2