İngiltere Premier League (Futbol)

Bir halt edeceği yok bu City'nin. Yine şampiyonluk yarışı 3 takım arasında olur, geçen seneden farklı bir film izlemeyiz bana göre. Şampiyon değişebilir tek fark da bu olur...

FIFA'nin bu olaya el atmasini bekliyorum, milyarderler futboldan uzak dursun...

balotelliye verilen bonservis mantıklıdır.ama milnera o kadar para vermek ve ondan 10 kat daha iyi bir oyuncu olan irelandı aston villaya bedavaya yakın bir paraya vermek gerçekten çok mantıklı bir iş...

Umut Öncel' Alıntı:
Arda'yı Man. City'e satmak lazım aslında.Normal fiyatı 10 M Euro ise 20-25 M Euro verirler heralde. :)
Bizim icin en isimize geleni o olur ama bence Arda'yi harcarlar orada.

Enes Kömürcü' Alıntı:
Mancini transferi Milner ile bitirdiklerini açıklamış :)

Bir zahmet bitirin artık :)

Manchester City'i, Ramazan'da iftar öncesi sofraya, Mancini'yi de oruç tutan birine benzetiyorum. İftardan önce sofra dolar,taşar ve oruçlu kişi hepsini yiyeceğini düşünür. Ama bir bardak su ve çorbadan sonra diğer yiyecekleri aynı iştahla yiyemez. :)

Af buyrun, imsak vakti bu örnek geldi aklıma. :)

Arsenal 6 tane attı,bugün çok iyi oynadığını düşünüyorum takımın,bunda rakibin 10 kişi kalması tabiki etkiliydi fakat,oyuncular çok istekli,arshavin dışında..

Chamakh'ın gol atması da güzel oldu,maçta 2-3 tane net pozisyon kaçırmıştı,bu gol güven kazandıracaktır Chamakh'a,Walcott 3 gol attı,tamam güzel de daha acemi,2 tane çok önemli olabilecek pozisyonu yanlış pas tercihleri yüzünden başlamadan bitirdi,daha çok çalışması gerekir.

Arsenal 6 - 0 Blackpool

Birmingham C. 2 - 1 Blackburn R.

Everton 1 - 1 Wolverhampton W.

Stoke C. 1 - 2 Tottenham H.

West Bromwich A. 1 - 0 Sunderland

West Ham U. 1 - 3 Bolton W.

Geçen hafta Premier Lige müthiş giriş yapan ligin yeni ekibi Blackpool deplasmanda 4-0'lık galibiyetin ardından evimize, Emirates'e konuk oldu. Ama bu ziyareti başta Walcott olmak üzere oyuncularımız eziyete dönüştürdü ve ligin yeni ekibinin averajını +4 'lerden, -2 'ye düşürdü.

6-0 'lık galibiyette Walcott hat-trick yaparken diğer gollerimiz Arshavin,Diaby ve Chamakh'tan geldi...

Go Gunners Go !

Arsenal hep gönlümün şampiyonu oldu bu yaşıma kadar ama bu kez umarım hak ettiği yerde, ligin sonunda kupayı kaldıran ve şampiyon olan taraf olur Wenger'in çocukları. :)