İngiltere Premier League (Futbol)

Newcastle United resmen dağıttı Aston Villayi J.Carew penaltı kaçırdı 0-0 iken durum ve sonra iş tamamen değişti izlemeyi düşünmüyordum ama maç çok hızlı başladı iyi ki izlemişim

PS:Barton füzesi harikaydi

13' Joey Barton
32' Kevin Nolan
34' Andrew Carroll
67' Andrew Carroll
87' Kevin Nolan
90' Andrew Carroll

Ekşi'den alıntı:

"Premier League'de bu hafta 6-0 sonuçlanan 3. maç oldu. yarım saat kadar sonra manchester'la maçı olan fulham'lı oyuncular şu an soyunma odasında birbirleriyle göz göze geliyorlardır diye tahmin ediyorum."

:) :)

Ben olacağını zannetmiyorum fakat olursa Premier Lig sadece bu haftaki maçlarıyla büyük sükse yapmış olacak.

Fulham kendi şehrine çalıştı ve Manchester United ile 2-2 berabere kaldı.

Ben şahsen Manchester'da o eski havayı göremiyorum. Ligin seyri elbet değişecektir ama şu an Chelsea oldukça formda ve gelecek için daha avantajlı.

Manchester City 3 - 0 Liverpool

Liverpool ne kadar sıradan bir takım oldu. Manchester City,Tottenham zaten her yönüyle Liverpool'a göre Premier Ligde daha fazla sözsahibi olmaya başladı, Everton ve Aston Villa gibi ekipler de yakında Avrupa Kupaları için Liverpool'a köstek olacaktır.

Darısı perşembe günü Trabzon'un başına...

Blackburn 1 - 2 Arsenal

Deplasmandan Walcott ve Arshavin'in golleriyle galip dönüyoruz.

Sözüm Capello'yadır ki gözlerini açıp iyi baksın. Walcott'u kadrodan çıkardı belki de yıldız olabileceği Dünya Kupası kapılarını ona kapattı.

En güzel cevabı sahada alıyor şu anda...

Everton 3 - 3 Manchester U.

Arsenal 4 - 1 Bolton W.

Fulham 2 - 1 Wolverhampton W.

Manchester C. 1 - 1 Blackburn R.

Newcastle U. 0 - 2 Blackpool

West Bromwich A. 1 - 1 Tottenham H.

West Ham U. 1 - 3 Chelsea

Wigan Athletic 1 - 1 Sunderland

Evimizde farklı kazandık. Chelsea ligde kendini yalnız zannetmesin asla, biz varız ve daima sezon sonuna kadar yarışı sürdüreceğiz...

Go Gunners Go !

Tugay Aktepe' Alıntı:
Evimizde farklı kazandık. Chelsea ligde kendini yalnız zannetmesin asla, biz varız ve daima sezon sonuna kadar yarışı sürdüreceğiz...

Go Gunners Go !

Forumda başka Arsenallilerin de varolduğunu bilmek gerçekten çok güzel :)

Aslında daha iyi bir kaleciye ihtiyacımız vardı fakat Almunia da kötü bir kaleci değil,bu sene şampiyonluğun en büyük 3 adayından biriyiz yine,hatta Manu'dan daha üstünüz şu an oynadığımız futbolla,bu sene şampiyonluğa ulaşmamızın,büyük takımları yenmekten,en azından deplasmanlarda yenilmemekten geçiyor.

birminghamı 3-1 yendik.puanımızı 7 yaptık.geçen hafta tottenham elimizden zor kurtuldu ama birmingham kurtulamadı.haftaya emirates deplasmanı bekler. :)

Erdal Can İçelli' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":1o1sbi4m]Yarın Sunderland deplasmanına çıkıyoruz. Seriye devam etmeliyiz...

90+4 D.Bent olmadı bu sefer Tugay :)[/quote:1o1sbi4m]

Öncelikle golden önce ceza sahamızda iki adamımızın yaptığı aptallıklardan dolayı kendilerini kutluyorum. Uzaklaştıramadıkları top Bent'in önüne düştü ve gol oldu.

Ancak hakeme de değinmeden geçemeyeceğim. 4 dakika uzatma vermesine rağmen golü tam 94:15'te yedik. Top Zenden'in ayağında iken bitirmesi gerekiyordu ama orta yapmasına izin verdi.

4 dakika uzatma gösterdiyse en az 4 dakika oynatmak zorunda, yani isterse 4:30 da oynatabilir :)