İngiltere Premier League (Futbol)

Salih Coskun' Alıntı:
4 dakika uzatma gösterdiyse en az 4 dakika oynatmak zorunda, yani isterse 4:30 da oynatabilir :)

Genellikle tam zamanında bitirir hakemler. Ama pozisyon olmamasına rağmen hani sakatlık, duran top vb. hakem sürekli Sunderland'in pozisyonunu tamamlamasını beklemesinde artniyet arıyorum. Wenger de golden sonra itiraz etti...

Bu arada Berbatov'un attığı 2. gol çok güzel.

Haftaya Premier Lig'de;

Arsenal v West Bromwich
Manchester City v Chelsea
Bolton v Manchester Utd.
Liverpool v Sunderland
West Ham v Tottenham

Tugay Aktepe' Alıntı:
Bu arada Berbatov'un attığı 2. gol çok güzel.

Haftaya Premier Lig'de;

Arsenal v West Bromwich
Manchester City v Chelsea
Bolton v Manchester Utd.
Liverpool v Sunderland
West Ham v Tottenham
adaş zorluyacağız sizi. :p

İngiltere Kupa Lig'deki kura bahtsızlığımıza yanıyorum. Millet 2. lig 3. lig takımlarını çekmiş biz ise ezeli rakiplerimizden Tottenham'ı çektik. Üstelik deplasmandayız ve Fabregas yok. İnşallah turu geçeriz...

Zor kura çekmiştik, Tottenham deplasmanında normal süre 1-1 sonra erdi. Uzatmalarda fırtına gibiydik ve maçı 4-1 kazandık.

Gollerimiz; Henri Lansbury, Andrei Arshavin ve Samir Nasri(2)'den geldi...

Bu sonuçla görmüş olduk ki; King of London ! 8)

Kapak to Van der Vaart :)

Tugay Aktepe' Alıntı:
Zor kura çekmiştik, Tottenham deplasmanında normal süre 1-1 sonra erdi. Uzatmalarda fırtına gibiydik ve maçı 4-1 kazandık.

Gollerimiz; Henri Lansbury, Andrei Arshavin ve Samir Nasri(2)'den geldi...

Bu sonuçla görmüş olduk ki; King of London ! 8)

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Henri Lansbury Wenger'in yeni bombası mı Tugay?

İlk defa duydum.

İsmini bu yılki kadroda görmüştüm ama hiç izlememiştim bir Ramsey, bir Gibbs gibi.
Fabregas'ın sakatlığı da eklenince sakatlar kervanına kupa maçında ortasahada kendine yer buldu anlaşılan. 90 doğumlu ve öncelikli Norwich daha sonra Arsenal altyapılı. 2009 ve 2010 senelerinde sırasıyla Scunthorpe,Watford takımlarında kiralık oynamış. İngiltere'nin U16,U17,U19,U21 takımlarının hepsinde görev yapmış.

Wenger'in futbol piyasasına sunduğu yeteneklerden biri olabilecek mi ilerleyen zamanda göreceğiz. :)

Lig Kupası'nda ilginç sonuçlar alındı ve beklenmeyen takımlar elendi.

Chelsea 3 - 4 Newcastle United
West Bromwich 2 - 1 Manchester City
Liverpool 2 - 2 Northampton Pen 2-4
Scunthorpe 2 - 5 Manchester Utd.
Aston Villa 3 - 1 Blackburn

Chelsea,Liverpool,Man.City,Tottenham,Everton elenen güçlü ekipler.

Arsenal,Manu,Aston Villa kupaya sahip olmaya çok daha yakınlar artık...

para ile saadet olmaz.açıkçası eleniceğimiz düşünüyordum.ama elemeyi başardık.
helal olsun w.b.a.
şimdi emirates stadında zor bir maç olacak.
yenileceğiz ama ezilmeyeceğiz. :)

arsenal 2-3 west brom
tarihi bir galibiyet aldık.hakettik kazandık.maçın sonunda kendi sahamıza çekilmesek o 2 golü yemezdik ama neyse.

Tugay EREN' Alıntı:
arsenal 2-3 west brom
tarihi bir galibiyet aldık.hakettik kazandık.maçın sonunda kendi sahamıza çekilmesek o 2 golü yemezdik ama neyse.
Merakimdan soruyorum sakin yanlis anlasilmasin :) West Bromwich'i tutmanizin özel bir sebebi var mi?

Salih Coskun' Alıntı:
[quote="Tugay EREN":2y5haje3]arsenal 2-3 west brom
Merakimdan soruyorum sakin yanlis anlasilmasin :) West Bromwich'i tutmanizin özel bir sebebi var mi?[/quote:2y5haje3]
renkler ve taraftar ben 2005ten beri west bromu tutarım.o sene sürekli büyük takımlardan puan alıp buna rağmen düşme hattında bulunan bir takımdı west bromwich.sonrasında bu takıma sempatim oluşmaya başladı.sonra taraftarlığa kadar ulaştı.2005ten bu yana hem championship hemde premier lig maçlarını hep takip ederim.tvde izlemeye çalışırım.tabi bu taraftarlığımda o yılki ilginç maçlarının etkisi çok. :)

Tugay EREN' Alıntı:
renkler ve taraftar ben 2005ten beri west bromu tutarım.o sene sürekli büyük takımlardan puan alıp buna rağmen düşme hattında bulunan bir takımdı west bromwich.sonrasında bu takıma sempatim oluşmaya başladı.sonra taraftarlığa kadar ulaştı.2005ten bu yana hem championship hemde premier lig maçlarını hep takip ederim.tvde izlemeye çalışırım.tabi bu taraftarlığımda o yılki ilginç maçlarının etkisi çok. :)
Peki güzelmis tesekkürler :)

Bu hafta gerçek Londra Derbisi olmasa da sonuç olarak bir derbi var. Bilindiği gibi Londra Derbisi Arsenal-Tottenham arasında olandır. Chelsea Londranın küçük bir takımıdır. Abramovicin paraları ile büyümüştür ama bu büyüme asla organik değildir. Hormonlunun daniskasıdır. Neyse velhasıl kelam;

3 Ekim Pazar
Saat 18:00
Yer : Stamford Birdge
Yayın : Spormax

Chelsea v Arsenal

Metrobüsle geliyoruz...

Bence Chelsea çok rahat bir galibiyet alacaktır.. Van Persie, Walcott, Bendtner, Fabregas, Vermaelen gibi oyuncuları yok Arsenal'in. Almunia da sakat ama bu bi avantaj mı dezavantaj mı bilemem :p