Çok fazla eksiklerimiz olduğu gerçek, hatta Chelseanin ligi özellikle büyük maçlarda domine ettiği ayrı bir gerçek. Ama yine de futbol sahada oynanıyor ve top yuvarlak.
1-1 berabere kaldık. :?Tugay EREN' Alıntı:west brom-bolton 17.00 the hawthorns
sıkıntılı bir maç olacak kazanmamız lazımki arsenal maçının galibiyeti anlamlı olsun.
1-1 berabere kaldık. :?[/quote:2vo5kvw5]Tugay EREN' Alıntı:[quote="Tugay EREN":2vo5kvw5]west brom-bolton 17.00 the hawthorns
sıkıntılı bir maç olacak kazanmamız lazımki arsenal maçının galibiyeti anlamlı olsun.
Tugay EREN' Alıntı:[renkler ve taraftar ben 2005ten beri west bromu tutarım.o sene sürekli büyük takımlardan puan alıp buna rağmen düşme hattında bulunan bir takımdı west bromwich.sonrasında bu takıma sempatim oluşmaya başladı.sonra taraftarlığa kadar ulaştı.2005ten bu yana hem championship hemde premier lig maçlarını hep takip ederim.tvde izlemeye çalışırım.tabi bu taraftarlığımda o yılki ilginç maçlarının etkisi çok.
nedeni üstte.Sercan Karabıçak' Alıntı:Ya Tugay sen harbiden West Bromviçh taraftarımısın Çok komik geldi bana nereden geliyo bu ilgi?
Semih Ural' Alıntı:Liverpoolun durumu cidden içler acısı. Nasıl bu hale geldi bu takım anlaşılır gibi değil. Umarım toparlarlar en kısa zamanda.