İngiltere Premier League (Futbol)

Liverpool-Chelsea maçıni Liverpool almasa Manu farklı strateji ile çıkabilirdi maça. Ama Chelsea'nin puan kaybı tabii ki stratejileri değiştirdi. Seyretmedim maçı ama 0-0 lık maçların bende yarattığı intiba "zevksiz maç olmuş" gibi bir durumdur.

Tottenham 4 - 1 Blackburn dk. 82.
Sol bek Bale'den 2 gol daha :)

İki yönden de istiyorum Rijkaard´ın Liverpool´a gitmesini. Hem Şamil´in de dediği gibi kaçırdığımız değeri anlamak için hem de sözleşmeyi tek taraflı feshetmekten dolayı Galatasaray´ın üzerindeki mali yükün hafiflemesi için.

Hele bir gitsin kurtarsin Liverpool'u sonra kacan balik Hamsi miymis yoksa Balina mi ögreniriz :)

Ocak ayında giderse GS'dan tüm hakedişlerini alacağı söyleniyor. Gitsin Liverpool'a da şu alemde tuttuğum 3 takımda hocalık yapmış ilk adam olsun. Bizde Premier hüzün yaşayalım seyrederken. Adma Mustafa ile uğraşacağına Lucas Leiva ile uğraşacak onun da işi zor:)

Everton 1 - 2 Arsenal

Gollerimiz ; Sagna ve Fabregas.

Chelsea 0 - 3 Sunderland

Chelsea fena hezimete uğradı,iyi de oldu. :)

Puan Durumu şöyle;

1. Chelsea 28
2. Arsenal 26
3. Man.Utd 25
4. Man.City 22

37'lik Robert Pires'in yeni takımı
Son olarak La Liga'da Villarreal forması giyen 37 yaşındaki Robert Pires'in yeni takımı belli oldu.
İngiltere Premier League takımlarından Aston Villa, Fransız orta saha oyuncusu Robert Pires ile 6 aylık bir sözleşme imzaladı.

İddaa da Arsenal e oynamıştım.Yattı.Ama maç çok keyifliydi.Bale Madrid,Barca lık bir oyuncu.Van Der Vaart da Tottenham a iyi uyum sağlamış.

2-0'dan verdik maçı kötü oldu. Neyse ki Chelsea'de yenildi.

Birmingham City 1-0 Chelsea
Manchester United 2-0 Wigan Athletic

1.Chelsea 28
2.Manchester United 28
3.Arsenal 26
4.Bolton 22
5.Manchester City 22
6.Tottenham