İspanya EuroBasket 2007 | 3-16 Eylül ...

Onur BALCI' Alıntı:
12 dev rezalet!..
Türkiye?nin yıldızlarının Nowitzki?den öğreneceği çok şey var. Alman yıldız dışarı düşen bir top için balıklama atlayıp, savunmada penetre eden kısaları karşılamak için ekstra güç harcıyor. Hidayet ve Mehmet?in ekstra bir çaba gösterdiğini gördünüz mü? Alışkın değiller bu tip duygusal anlamı büyük gösterilere belki. Ama onlar örnek olmadıkça, diğer oyuncular da ?Onlar yapmıyor ben neden yapayım??, hatta ?O kadar ön plandalar onlar uğraşsın bakalım? diyor. Geçen yıl 40 dakika beton gibi olan takım, bu yıl 2. dakikada 3. sınıf kerpiç gibi dağılıyor.
KAAN KURAL

Her şeyi özetlemiş Kaan Kural.

Bu akşamki maçta Çek Cumhuriyeti'ni yeneceğimizi düşünüyorum. Biraz olsun gururları olup medyadan etkilendilerse tabii. Fakat ne şekilde yenerlerse yensinler, bu sene bu takım benden destek görmeyecek!

Eğer gerçekten diğer oyuncular bu kafayla hareker ediyolar ise hedo ve memo dan önce bu zihniyetekilerin takımdan uzaklaştırılması lâzım. Benim gözümde bu maç satmaktan farksızdır

Re:

Timur Saglam' Alıntı:
*Altenatif Mlli Takım : Kerem Tunceri Tutku Acık Cuneyt Erden Muratcan Guler Tufan Ersoz Haluk Yıldırım Mutlu Akpınar Bekir Yarangume Huseyin Besok Cevher Ozer Mirsad Turkcan Fatih Solak

Ben bu kadroya Oğuz Savaş'ıda katarım. Hatta Tamer-Hüseyin ikilisi gibi Oğuz'u bize alır Hüseyin'e çırak yapardım

diycdek hiç birşey yok 2 gündür şu lahanet olası takım yüzünden gülemiyorum.
geçen seneki başarıya ne oldu diyorum.cevabı çok basit bulunuyor şu 2 maçı izleyince herşey açıkça görülüyor demekki diğer takımlar dünya şampiyonasına tatile geliyorlarmış.
oyuncuların hiç birini eleştirmiyorum çünkü buna kimsenin hakkı yok.bi sistemimiz bile yok sistemi olmayan takımların oyuncusuna tek laf edemessin.yıldızların eline verip bişeler beklemek çok basit bunu herkes yapar .

şu tbf nin başındaki adamın bırakın beynini kafasında en ufak bir tomurcak varsa yollar şu adamı oktay mahmudiyi getirir şuraya.en azından bir sistemimiz olur.sahadfa ne yapcağını bilen bir oyuncu grubu olur

Tanjeviçin getirdiği oyunculardan;

İbo : artık çok yaşlı ayakları çok yavaş. 3lükleride sokamadı dün zaten.. yani tufan gibi bütün sene canını dişine takıp oynamış bir adamı niye getirmezsin hiç anlamam..

Hakan : bunu bu takıma sokanın beyninin olduğundan şüpheliyim.. sokan kim?? tanjevic.. heh işte demekki tanjevicin bir beyni yok.. Japonya da Keremi Tutkuyu falan alsaydı takıma biz en az yarıfinal oynardık o turnuvada..

Semih: mücadele eden ender oyunculardan.. allah bozmasın..

Bugün oynayacağımız maçta milli takımımıza başarılar.Umarım son 2 günde bize yaşattıkları acıyı bugün bize yaşatmayacaklar.Bu akşam oynayacağımız maçı kesin kazanacağız kanaatindeyim.Çek Cumhuriyet'ini küçümsemek olarak algılanmasın;ancak biz onlardan daha kaliteliyiz.Umarım bugün oynayacağımız maçı alıp,morallenip,önümüzdeki maçlarda daha iyi bir mücadele izlettireceklerini umuyorum.

Litvanya´dan hele de Almanya´dan ruhsuzca oynayıp fark yedikten sonra Çekler´i yensek ne olur yenmesek ne olur...

mahmudiyi istememin tek sebebi belki bir sistemimiz olur en azından savunma yaparız fastbreak oynarız falan...
bu arada dalga geçebilirsiniz ama eğer FATİH SOLAK şu takımda oynasa içerden guardalar bukadar rahat sayı bulamaz bir sertlik gelir takıma ama hücüm ne olur onu bilmem

Litvanya: 84 - Almanya: 80

Okulaja son anda inanılmaz bir hata yaptı,kendi kahraman olmaya çalıştı halbuki hemen sagda duran arkadasına verse maçı bile alabilirlerdi bir üçlükle. Arda'nın kulakları çınlasın :)

Salonda maçı izleyen milli takımı oyuncularımız umarım Almanya'dan ders almışladır.

Re: Re:

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Burak Barut":4dd7e]Valla Almanya belki 17 sayı geride ama benim umudum var onlara yönelik.O fark inebilir.

Şu anda şu maç 4 farka inmiş durumda.SAnırım Basket bilgimi seviyorum :)[/quote:4dd7e]
2 gün önce Mithat için 18 sayı attığın söyleyip şöyle bir işaret de sen yapmıştın dimi :?

Bugün Mithat pek ortalıklarda yoktu kaçırdığı şutlar dışında.O zaman Ömer ile demiştik Çeklere attığını ve serbest atıştan attığını. :? Basket bilgime hayranım. :D :D

Ahh Okulaja ahh :p

Cok guzel bir mac oldu; macın sonunda Saras kayboldu gitti ama Lavrinovic kardesleri cok tutuyorum; her ikisi de NBA de rahatlıkla sure bulup oynarlar.

Re: Re:

Gökce Başaran' Alıntı:
[quote="Burak Barut":b8d94][quote="Burak Barut":b8d94]Valla Almanya belki 17 sayı geride ama benim umudum var onlara yönelik.O fark inebilir.

Şu anda şu maç 4 farka inmiş durumda.SAnırım Basket bilgimi seviyorum :)[/quote:b8d94]
2 gün önce Mithat için 18 sayı attığın söyleyip şöyle bir işaret de sen yapmıştın dimi :?

Bugün Mithat pek ortalıklarda yoktu kaçırdığı şutlar dışında.O zaman Ömer ile demiştik Çeklere attığını ve serbest atıştan attığını. :? Basket bilgime hayranım. :D :D[/quote:b8d94]

Yalız kaçırdığın birşey var. Ben Mithat'ı Saras ya da Tonyle aynı kategoride değerlendirmedim.Hakan-Ender-Enginle aynı kategoride değerlenince hepsinden iyi oynadığı aşikar ;)

Almanya çok onurlu bir yenilgi aldı . Galiptir böyle oyunda mağlup.

en büyük sorun tanjevic den sonra guard hepsi çok zayıf ve pasif lerr üflesen uçarlar . hiç degilse kerem tunçeri tecrübesi vardıı