Tek kelimeyle yuh bu Milli Takım ya ülke için mücadele ediyorsun yazıklar olsun size !
Burak Barut' Alıntı:Ben 5 dakika aynı 5'i sahada görmüyorum.Hido çok iyi oynarken kenara alınıyor :? İbo 2 üçlük sokuyor kenara alınıyor :? Suyu çıkıyor böyle yapınca da oyuncunun antrenorune guveni kalmıyor :?
o zaman yazıklar olsun eğer gerçekseBurak Barut' Alıntı:http://www.turkbasket.com/haberanasayfa.asp?hid=33148
BeN bunun üstüne pek konuşmakta istemiyorum. :? Ayrıca bizimkiler değil Alman Basını yazmış acaba nasıl bir bahane bulunacak :?
Ahmet KURT' Alıntı:Kızım sana söylüyorum...
Gözünüz aydın Fenerbahçeliler: Sonunuz ulusal takım gibi olacak! Daha doğrusu.. Avrupa kupalarına başlangıcınız aynen ulusal takımın ilk tur maçları gibi olacak. Fıslayacaksınız! Nereden mi biliyorum? Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur beyler. Bu antrenörle başka bir şey olmaz! Turgay Demirel 'çakma' sı antrenörünüz Tanjevic bu yaştan sonra değişemeyeceğine göre, Fenerbahçe'de de aynı sorunlar yaşanacaktır.
Tanjevic, atçıların deyimiyle 'tay kırma' konusunda çok başarılı bir binici olabilir ama şampiyon atları kontrol edemediği biliniyor. Sürekli kafa üstü çakılıyor bu adam!
Japonya'daki kadro tam onun istediği gibiydi: Sivri uçları törpülenmiş gençlerden kurulu bu kadroya istediği her şeyi yaptırdı Tanjevic. Ve.. Biraz da şansın yardımıyla, Dünya 6'ncılığını yakalayarak büyük bir başarıya imza attı. Kahraman oldu... Biz de alkışladık onu o tarihte ama yine de uyardık 'bu işler hep böyle gitmez' diye. Japonya öncesinde yaptığı manevralarla kadro dışı bıraktığı Hido ve Memo 'yu bu kez İspanya'ya götürmek zorundaydı çünkü çekirgenin ikinci kez sıçrayamayacağını biliyordu. Öte yandan, yıldız oyuncularla yıldızının hiç barışmadığı da bilinen bir gerçekti. Aşağısı sakal yukarısı bıyık! Kerem 'i Turgay'ın vetosuyla, Serkan 'ı da son bir vücut çalımıyla kadro dışı bırakarak 'duyan gelsin' kadrosunu alıp İspanya yolculuğuna çıktı. Ve.. Beklendiği gibi NBA kalitesindeki oyunculara (yalnız NBA'de oynayanlar değil) kolej basketbolu oynatmaya kalkışınca yüzüne gözüne bulaştırdı ilk turu...
İkinci turda ne olur? Bizim takım Slovenya maçına 'ölmüş eşek kurttan korkmaz' taktiği ile başlayıp 'Tanjevic'e rağmen' mücadele edebilirse turnuva yeniden başlayabilir. Böyle bir başlangıçta işler iyi giderken Tanjevic yeniden takımın el frenini çekmek isterse, buna da Harun Erdenay engel olmalı. Yani.. Bugünden tezi yok ulusal takımda mini bir devrim gerekiyor. Dönüşte de.. 2010' u beklemeden... Neyse! Onu sonra düşünürüz. Belki, bu aşamadan sonra, Tanjevic yarış atını dizginlemek yerine yalnızca üzerinde durmayı akıl eder. Matematik olarak şampiyonluk şansımız bile varken umudumuzu yitirmeyelim. Haydi çocuklar silkinin! Başlayın coşmaya, başlayın koşmaya. Sırtınızdaki biniciyi boşverin. Bildiklerinizi yapın. Yeteneklerinizi ortaya koyun. Yenebilirsiniz Slovenya'yı...
Sonrası kolay. İkinci tura kazanarak başlarsanız, göreceli olarak daha zayıf olan Fransa ve İtalya'yı da alt edebilirsiniz. Hedefinize ulaşabilirsiniz. Yoksa.. Dönüşte koça ve patrona katran ve tüy!..
Sana gelince sevgili Fenerbahçe! Sen, ulusal takımı iyi izle ve önlemlerini al. Yoksa yanarsın. Avrupa'dan erken elenirsen sen de hazırla iki veya üç kişilik upuzun bir kalas-ı revan ve.. Katran ve tüy!..
Kaynak : TURKBASKET