İspanya La Liga (Futbol)

Tugay Aktepe' Alıntı:
Gelecek hafta Valencia-Real Madrid maçı var. Cristiano Ronaldo kırmızı kart cezalısı. Madrid'i evine eli boş yollayabiliriz. Kusura bakma be Şamil Abi. :) Anti-Katalunya ölmez ama merak etme. =)

Tugay Abi isterseniz ben de bir hafta boyunca Valencia lehine lobi faaliyetlerine başlayabilirim. :)

Gönlümüz Valencia'dan yana.

NOT: Messi büyüksün!

Lobi faaliyetlerine başlamayı kişisel tercihlere bıraktım beyler. :) ,

Bu gece Bask bölgesi takımı Bilbao'yu deplasmanda 2-1 mağlup etmeyi başardık.

İddaa'da 1 vermiştim ama Benfica maçından yatacağımı anlayınca Real'i tutmaya başladım ve Real aldı :)

Mağlubiyeti hakedecek oyun oynamadık aslında ama biraz Cesar'ın pasifliği biraz da Madrid'in gerektiği gibi oynamasından dolayı kaybeden taraf olduk. Sonuçtan memnun olmasam da oynanan futboldan zevk aldım.

En azından bu ligin 2 takımdan ibaret olmadığını skor ile olmasa da futbol ile bazı kesimlere göstermiş olduk...

Güzel ve keyifli bir maç oldu.

Valencia iyi oynadı. Yenilgiyi hak etmedi. Ancak Real'de Higuain'in direk sonuca etki eden performansı farkı belirledi. Yalnız Garay'ın da kafa golü güzeldi.

Real Madrid'in bu karşılaşmada sakatlanan defans oyuncusu Pepe'nin bugün yapılan kontrollerinde; sağ dizindeki çapraz bağlarında kopuk tespit edildiği ve menisküs sorunu da olduğu belirlenmiş. Portekiz'linin ameliyat edileceği ve en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı..

Valencia'mız transfere hızlı girdi. Rubin Kazan forması giyen Arjantinli yıldız Alejandro Dominguez ile 3.5 yıllığına anlaşma sağlandığı açıklandı. 28 yaşındaki "El Chori" forvet arkası pozisyonda hücuma önemli katkılar yapan oldukça teknik bir oyuncu.. Çok iş yapacaktır tahminime göre..

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Valencia'mız transfere hızlı girdi. Rubin Kazan forması giyen Arjantinli yıldız Alejandro Dominguez ile 3.5 yıllığına anlaşma sağlandığı açıklandı. 28 yaşındaki "El Chori" forvet arkası pozisyonda hücuma önemli katkılar yapan oldukça teknik bir oyuncu.. Çok iş yapacaktır tahminime göre..

Of of of. Ne yaptın Valencia sen ya. :) La Liga sıkı dursun, herkes ağzı açık izleyecek bu oyuncuyu...

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Şahsi fikrim ne kadar iyi oyuncu olursa olsun artık dünyada forvet arkası(10 numara diye nitelendirilen bölge)pozisyonunda oynayan oyuncularda kesinlikle ısrar edilmemeli. Zaten dünya üzerinde de bu tip oyuncularla sistem kuran takım sayısı 2 elin parmağını geçmez. Çünkü artık o takımlarda fark ettiler bu tip oyuncuların takımı inanılmaz tembelleştirdiğini.

Tugay Aktepe' Alıntı:
Real Madrid 6 - 0 Zaragoza

--------------------------------

Los Galakticos'tan yarım düzine gol...

Toplamda Madrid 40 gol uzay takımının uzaylı oyuncuları 36 gol :) .

Bu arada Higuain'e alkışlar helal olsun valla Real gibi bi takımda vazgeçilmez olmak kolay değil eh nede olsa o bir RİVER'li :) .

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":3tsuipu0]Real Madrid 6 - 0 Zaragoza

--------------------------------

Los Galakticos'tan yarım düzine gol...

Toplamda Madrid 40 gol uzay takımının uzaylı oyuncuları 36 gol :) .

Bu arada Higuain'e alkışlar helal olsun valla Real gibi bi takımda vazgeçilmez olmak kolay değil eh nede olsa o bir RİVER'li :) .[/quote:3tsuipu0]

Abi ayrıca;

Cristiano Ronaldo Şampiyonlar Ligi'nde 4 maçta toplam 6 gol.

FC Barcelona Şampiyonlar Ligi'nde 6 maçta toplam 7 gol.

Ne kadar güzel bir istatistik. :)

Madrid aşkıyla yanıp tutuşan değerli abi ve kardeşlerimiz skor taraftarlığını bırakıp hangi takımın daha iyi futbol oynadığını objektif bir şekilde değerlendirseler keşke.:)