İspanya La Liga (Futbol)

Uğur YILMAZ' Alıntı:
:)

Dedik, dedik dinletemedik.

Ronaldo'lara, Benzema'lara dünyanın parasını saçtılar. Sorarlar madem o kadar paranız vardı; Xavi ile Iniesta'yı alsaydınız. Ama futbolun orta saha ile oynandığını unutmuş durumdalar.

Bu arada Kasımın 29'u, Camp Nou'da...

Şampiyonlar Ligi başlığında Saadet arkadaşımız Barçalılar ile ilgili bir cümle yazmıştı. O cümleye geldik şimdi...

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Ah Casillas ah...

Aslında severim seni ama Zlatan'ın, Messi'nin falan huyu hiç değildir acımak :)
Valla İbra kaçırmaz, Messi affetmez.

Los Galaktikos diye birşey uydurursun ve yine hüsran olursun ey Madrid! Camp Nou'da göreceğiz şu "Fos" pardon Los Galaktikos'u..

Bu konuşmalar ve biraz da Casillas'a olan büyük sevgim yüzünden Madrid kazanırsa yemin ederim Galatasaray kazanmış gibi sevineceğim.. Rubin'e yenilince susmuştunuz Zaragoza gibi sıradan bir takıma 6 atınca tekrar çıktınız ortaya helal olsun :)

Saadet Unal' Alıntı:
Bu konuşmalar ve biraz da Casillas'a olan büyük sevgim yüzünden Madrid kazanırsa yemin ederim Galatasaray kazanmış gibi sevineceğim.. Rubin'e yenilince susmuştunuz Zaragoza gibi sıradan bir takıma 6 atınca tekrar çıktınız ortaya helal olsun :)

Biz hep buralardayız, Saadet. Hiç olmadı sene sonu hesaplaşırız. Bizim Barca hiç değilse Rubin'e yenildi, bilmem kaçıncı ligde ismini bile bilmediğim takıma değil. :)

29 Kasım'da ne olur, hep birlikte görürüz.

Valla Saadet biz hep buralardaydık ama maç büyük olunca haliyle bir iki şey yazıyoruz. :)

Ayrıca Ruben'i de yenilsek başka takıma da yenilsek takımımızdan vazgeçmeyiz. Nasıl Galatasaray bir takıma yeniliyor ve bırakmıyorsak bu da öyle.

29 Kasım'da tekrar görüşelim. :)

Barış Şişman' Alıntı:
Valla Saadet biz hep buralardaydık ama maç büyük olunca haliyle bir iki şey yazıyoruz. :)

Ayrıca Ruben'i de yenilsek başka takıma da yenilsek takımımızdan vazgeçmeyiz. Nasıl Galatasaray bir takıma yeniliyor ve bırakmıyorsak bu da öyle.

29 Kasım'da tekrar görüşelim. :)

Kimse size takımınızdan vazgeçin demiyor zaten.. Ama özellikle dikkat ettim Rubin maçından sonra birşey yazan olacak mı diye ama olmadı.. Bunu Size hiç yakıştıramadım.. :) Tüm kalbimle Madrid'in kazanmasını istiyorum.. Umarım o zaman da susmazsınız.. :D

Saadet Unal' Alıntı:

Bu arada Casillas hakkında söylediklerim gerçektir. Casillas şu Real'de belki de tek sevdiğim adamdır. Saygı duyarım hep. Kolay değildir 5 forvet ile oynayan takımda kalecilik yapmak.

Saadet Unal' Alıntı:
Kimse size takımınızdan vazgeçin demiyor zaten.. Ama özellikle dikkat ettim Rubin maçından sonra birşey yazan olacak mı diye ama olmadı.. Bunu Size hiç yakıştıramadım.. :) Tüm kalbimle Madrid'in kazanmasını istiyorum.. Umarım o zaman da susmazsınız.. :D
Bende "vazgeçin" dedin demedim zaten. Ruben maçından sonra yazıp yazmama meselesi değil ki. ŞL'de bir maç kaybetmişiz biz, siz ise kupa maçında adı sanı duyulmamış bir ekipten fark yediniz. Herşey ortada, bizi Gökdeniz'in golü yıktı sizi no name isimli biri..

İşte fark bu. :)

Sen tüm kalbinle Madrid'in kazanmasını istiyorsun bizde Barça'nın! Az öncede dediğim gibi, 29 Kasım'da görüşmek üzere..

Barış'cım bir yanlış anlaşılma olmasın ben Valencia taraftarıyım.. :) Sizin konuşmalarınız bana çok antipatik geldi o yüzden Madrid'in kazanmasını istiyorum..

Valencia çık aradan! =)

Baştan desene şunu, bende Madrid'lisin sandım. :) Bu konuşmalardan sonra bakalım ne çıkacak, ama Camp Nou'da bu Fos Galaktikos'u yeneceğiz..

Valencia'dan ötesi yalan elbette. Bu arada; gönlüm beraberlikten geçse de mantığım Barcelona'nın galibiyete yakın olan taraf olduğunu söylüyor..

Saadet Unal' Alıntı:
[quote="Uğur YILMAZ":ivrlajb8]

Para ile saadet olmaz!

Parayla saadet olmaz diyenler uzayda mı ikamet ederler :ehue Maça az kaldı sayılır.. İnşallah bu kadar iddaalı konuştuğunuza çok pişman olursunuz..[/quote:ivrlajb8]

Gelenekler, yürekli oyuncular, takım ruhu... para ile satın alınamaz. Ancak sizin için savaşabilecek paralı askerler bulabilirsiniz. Onlar da sizi birgün savaşın ortasında bırakıp giderler.

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Barçacılarla görüşüceğiz.

Bekliyoruz abi...

Hep Real Madrid'in para konusu konuşuluyor da,şu en sonki paralı asker yorumundan sonra aklıma birşey takıldı.

Yıllık 12 milyon euro alarak ilk sırada olan Lionel Messi Barcelona'nın oyuncusu değilmiydi yahu?Yada 2.sırada olan İbrahimovic?Tamamen duygusal oldukları için onlar gönüllü askerler zaten...