Benim doğduğum günden 1 gün sonra umaraım Madrid şu katalunları iyi bi benzetir gerçi pek umudum yok ama futbol bu olmaz dediklerimiz olur bazen.
Uğur YILMAZ' Alıntı:
Dedik, dedik dinletemedik.
Ronaldo'lara, Benzema'lara dünyanın parasını saçtılar. Sorarlar madem o kadar paranız vardı; Xavi ile Iniesta'yı alsaydınız. Ama futbolun orta saha ile oynandığını unutmuş durumdalar.
Bu arada Kasımın 29'u, Camp Nou'da...
Camp Nou'da göreceğiz Madrid'lileri..Uğur YILMAZ' Alıntı:Bu arada Kasımın 29'u, Camp Nou'da...
Camp Nou'da göreceğiz Madrid'lileri..Barış Şişman' Alıntı:[quote="Uğur YILMAZ":39w6q0n1]Bu arada Kasımın 29'u, Camp Nou'da...
Valla İbra kaçırmaz, Messi affetmez.Uğur YILMAZ' Alıntı:Ah Casillas ah...
Aslında severim seni ama Zlatan'ın, Messi'nin falan huyu hiç değildir acımak
Saadet Unal' Alıntı:Bu konuşmalar ve biraz da Casillas'a olan büyük sevgim yüzünden Madrid kazanırsa yemin ederim Galatasaray kazanmış gibi sevineceğim.. Rubin'e yenilince susmuştunuz Zaragoza gibi sıradan bir takıma 6 atınca tekrar çıktınız ortaya helal olsun
Barış Şişman' Alıntı:Valla Saadet biz hep buralardaydık ama maç büyük olunca haliyle bir iki şey yazıyoruz.
Ayrıca Ruben'i de yenilsek başka takıma da yenilsek takımımızdan vazgeçmeyiz. Nasıl Galatasaray bir takıma yeniliyor ve bırakmıyorsak bu da öyle.
29 Kasım'da tekrar görüşelim.
Saadet Unal' Alıntı:Bu konuşmalar ve biraz da Casillas'a olan büyük sevgim yüzünden Madrid kazanırsa yemin ederim Galatasaray kazanmış gibi sevineceğim.. Rubin'e yenilince susmuştunuz Zaragoza gibi sıradan bir takıma 6 atınca tekrar çıktınız ortaya helal olsun
Bende "vazgeçin" dedin demedim zaten. Ruben maçından sonra yazıp yazmama meselesi değil ki. ŞL'de bir maç kaybetmişiz biz, siz ise kupa maçında adı sanı duyulmamış bir ekipten fark yediniz. Herşey ortada, bizi Gökdeniz'in golü yıktı sizi no name isimli biri..Saadet Unal' Alıntı:Kimse size takımınızdan vazgeçin demiyor zaten.. Ama özellikle dikkat ettim Rubin maçından sonra birşey yazan olacak mı diye ama olmadı.. Bunu Size hiç yakıştıramadım.. Tüm kalbimle Madrid'in kazanmasını istiyorum.. Umarım o zaman da susmazsınız..
Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:Valencia'dan ötesi yalan elbette. Bu arada; gönlüm beraberlikten geçse de mantığım Barcelona'nın galibiyete yakın olan taraf olduğunu söylüyor..
Uğur YILMAZ' Alıntı:Para ile saadet olmaz!
Saadet Unal' Alıntı:[quote="Uğur YILMAZ":ivrlajb8]
Para ile saadet olmaz!
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Barçacılarla görüşüceğiz.