İspanya La Liga (Futbol)

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Şamil Turançiftçi":5jnkae39]Her türlü Onur abi, üzerim ama :) .
Üzen sen ol be Şamil´im... Adını sen koy.[/quote:5jnkae39]

Tamam abi, şu andan itibaren düşünüyorum nesine iddaya girebileceğimizi, şöyle sağlam güzel bişey bulup ileteceğim teklifimi sana abi.

''Dinime küfreden Müslüman olsa...'' :)

Biz hiç yoktan Sevilla'ya elendik, Alcorcon mu Popcorn mu adını unuttuğum İspanya'nın Patates Kumpirspor'una değil... :)

Neyse Tenerife maçından sonra Barca performansını yazacaktım ama dedim nazar falan değer yazmayayım. Ama döndü dolaştı bu düşünce bizi bir kupadan etti.

Yola devam...

Şamil Abi yanlış ata oynuyorsun. :)

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Göreceğiz Uğurcum :) , Barça sezonu kupasız kapatırsa şaşırmayın, tabii kupadan kastım lig, kupa, ve şampiyonlar ligidir.
Hersene hepsini alacak takım yoktur zaten. Bu yıl almaz seneye alır, ama bu oyun anlayışı hep sürer.

Bilbao deplasmanının İspanya'nın en zor deplasmanlarından birisi olduğu kesin. Ama sen milyar dolarlık takımsan hiçbirşeyi bahane etmeden gidip kazanacaksın. Maçta şans faktörü de şüphesiz Madrid'in yanında değildi, keza formda golcü Higuain'in sakatlığı da ayrı bir sorun. Her ne olursa olsun deplasmanda kazanmayı öğrenmeliler. La Liga'nın deplasmanda en çok maç kazanan takımı Valencia. Evinde aynı performansı gösterebilse ki evinde daha rahat olmalı, şimdi Madrid'in Barca'nın önünde olabilirdi.

Gecenin diğer maçında Barca ikinci yarıdaki gollerler kupada elendiği Sevilla'yı 4-0 mağlup etti.

Forlan bugünkü maçta sakatlanmış. maçı takip etmiştim ama bordo marsilya maçına da baktığımdan kaçırmışım... forlan'ın sakatlığının ciddi olduğu söyleniyor bizim maçlarda oynamama ihtimalinin yükseliğinden bahsediliyormuş.

uzay takımı real madrid. 42 gol attı süper takım real madrid. e valencia ile aralarında 3 puan fark var. O valencia da berbat, borçları çok, villaları silvaları satacak denen valencia...

Sühan Cem' Alıntı:
uzay takımı real madrid. 42 gol attı süper takım real madrid. e valencia ile aralarında 3 puan fark var. O valencia da berbat, borçları çok, villaları silvaları satacak denen valencia...

Valencia bu ligin rengidir, hiç kimse Valencia'yı ne durumda olursa olsun yok göremez.

İçerdeki Barcelona bereberliği ve Madrid mağlubiyeti olmasa iddiamız çok daha kuvvetli olacaktı...

Şamil, yanına başka Real Madridli arkadaşlar da bul ki yükün hafiflesin. : )

Şimdiden Onur Yavuz, Emre Doğan ve Berk Tuna var, takdiri sana bırakan.