İspanya La Liga (Futbol)

Maşallah 21 haftadır ortaya çıkmayan Anti-Barcalılar bir anda aynı sayfada görüntüleniverdi :).Bu kadar insanın bir anda mutlu olacağını bilseydim ben de dua ederdim Barca daha önce yenilsin diye :).

Real Madridli arkadaşları anlıyorum. Atletico Madrid, Barça´yı Atletico´da yendiyse biz de Real´de yenebiliriz düşüncesindeler. : )

Guardiola´nın iyi bir hoca olmasının yanı sıra iınsancıl yönünü görmek güzel. Guardiola olsa olsa, umut fakirin ekmeğidir, rakiplerimi daha fazla aç bırakırsam ölüm vakaları yaşanmaya başlanır düşüncesiyle hareket etmiştir. : )

Selim Aktepe' Alıntı:
Maşallah 21 haftadır ortaya çıkmayan Anti-Barcalılar bir anda aynı sayfada görüntüleniverdi :).Bu kadar insanın bir anda mutlu olacağını bilseydim ben de dua ederdim Barca daha önce yenilsin diye :).

Biz hep buradayız da Anti-Barca değil Madrid'liyiz biz ;)

Gazanfer Tosun' Alıntı:
[quote="Selim Aktepe":2lzhhr5w]Maşallah 21 haftadır ortaya çıkmayan Anti-Barcalılar bir anda aynı sayfada görüntüleniverdi :).Bu kadar insanın bir anda mutlu olacağını bilseydim ben de dua ederdim Barca daha önce yenilsin diye :).

Biz hep buradayız da Anti-Barca değil Madrid'liyiz biz ;)[/quote:2lzhhr5w]

Atletico Madrid'li sanırım.Baya bir sevinmişsiniz gibi görünüyor.Aa yoksa Real Madrid'li misiniz:).

Tolga Kaplan' Alıntı:
[quote="Bağdat KAYNAK":kv0p1btt]Eskiden hafta içi maçlarımızı Barca ile oynar Barca'nın durumunu takip ederdik. O günler yeniden gelir İnşallah.

Bağdat hanım bizde Rıdvan'ın değimiyle çakma Barca'yı takip edelim.. :)[/quote:kv0p1btt]
Rıdvan hayal aleminde yaşıyor.2 Gün önce "Ben şimdi Anadolu'ya açılsam 112 tane Michael Fink bulurum." dedi.Ve bunu Güntekin Onay net bir şekilde doğruladı.:)

Güzel espri Tolga.
:p

Tolga Kaplan' Alıntı:
[quote="Bağdat KAYNAK":20zjkvom]Eskiden hafta içi maçlarımızı Barca ile oynar Barca'nın durumunu takip ederdik. O günler yeniden gelir İnşallah.

Bağdat hanım bizde Rıdvan'ın değimiyle çakma Barca'yı takip edelim.. :)[/quote:20zjkvom]
:) Çakma Barca'nın yorumcusu da çakma oluyor sanırım. Rıdvan Messi-Xavi-İniesta'dan başka topçu biliyor mu acaba. Çok merak ediyorum. Kewell'i bile tanımayıp "bu oyuncu iyi galiba Güntekin" diyen bir adamdan bahsediyoruz. Ben gerçeğini isterim Şampiyonlar Liginde isterim. 2002 yılıydı sanırım. Bir pankart açılmıştı. "Galatasaray-Real Madrid- Arsenal-İnter"-"Fenerbahçe- Pendikspor-Mersin İdman Yurdu-Çaykur Rize"(takımları tamamen attım) Herkes kendi ligine diye. Bu günler çok uzak gelmeye başladı. İnşallah bu yıl şampiyon oluruz ve Realleri, Barca'ları yenmeyi hedef ediniriz.

Ha ha haa göreceğiz kim foss. Barça sezonu kupasız kapatırsa şaşırmayın. Yaşasın Anti Barcelona, Yaşasın Anti Katalunya, Yaşasın Real Madrid, yaşasın River Plate :) .

savunması olmayan barcelona ya karşı toplam 4 pozisyon bulabildi A.Madrd. Şu an yere göğe koyamıyorlar. Madrid basını bulutların üzerne çıkardı onları.. Bu GS'ın işine gelecek bir durum. Ama la liga açısından bakarsak, barcelona'nın yenilmiş olması birden bir çok kişnin sesini açmış oldu. Demek ki pastil etkisi de var Barca'nın :)

La Liga ekiplerinden Barcelona'nın, Manchester United'da forma giyen John O'Shea ile ilgilendiği ileri sürüldü.

Sport'ta yer alan haberde, gelecek sezon için transfer listesi belirleyen Barcelonalı yetkililerin, savunmanın sağında oynayacak bir oyuncu arayışında olduğu, O'Shea'yı bu mevki için ideal isim olarak görüldüğü iddia edildi.

Haberde, listede Bayern Münih'de forma giyen Franck Ribery ile Valencialı David Silva'nın da olduğu hatırlatıldı.