İspanya La Liga (Futbol)

Barcelona Wayne Rooney ile ilgileniyormuş.Eğer bu transfer olursa zaten şu haliyle kimse tutamıyor bu takımı o zaman ne olur düşünemiyorum.Henry nin takımın en zayıf halkası olduğunu düşünüyorum(Valdes ile birlikte).Kesinlikle eski Henry değil,takımı yavaşlatıyor,messi ve ibrahimovic ile uyumsuz,bu sezonda çok formsuz.Bana göre Pedro yada Krkiç oynasa ondan daha başarılı olur.

[youtube:1c7nhm5t]http://www.youtube.com/watch?v=SB9YyK9Bv9E[/youtube:1c7nhm5t]

C.Ronaldo Malaga maçında rakibine yaptığı hareket nedeniyle federasyondan 2 maç men cezası aldı Real itiraz etti ama ceza onandı dahada hala itiraz üzerine itiraz ediyorlar.Bunun nesine itiraz ediyorlar anlamıyorum.Herşey o kadar netki...

Herşey net değil mi Hüseyin ?

Ya buna ne dersin... Bunda herşey bulanık sanırım, kimse tarafsızlıktan bahsetmesin !

[youtube:1rqbtbvm]http://www.youtube.com/watch?v=kX-bZkXj-dI[/youtube:1rqbtbvm]

İki pozisyonu karşılaştırırsak Ronaldo nun biraz şanssız olduğunu görebiliriz. Messi ye nazaran.Messi nin pozisyonunda faulü yapan oyuncu (Valiente) uzun boylu bir oyuncu o yüzden Messi nin darbeleri boşa gitmiş,oysa Ronaldonun dirsek attığı adam kısa boylu ve ronaldo nun vurmasıyla tam burnuna geliyor adamın burnu kırılıyor hatta yamulmuş diyorlar. :) Messi nin pozisyonunda Valiente ne kendini yere atıyor ne bir yerini tutuyor oyununa devam ediyor.Kart beklemeyi bırak kart görmemek için uzaklaşıyor.C.Ronaldo nun pozisyonunda adam kendini yere atıyor artı bütün Malagalı futbolcular büyük bir hışımla hakemin yanına koşup kart bekliyorlar.

La Liga'nın 21. haftasında lider Barcelona, konuk ettiği Getafe'yi 2-1 mağlup etti. Katalan ekibinin gollerini 7. dakikada Lionell Messi ve 67. dakikada Xavi Hernandez attı. Getafe'nin tek sayısını ise son dakikada penaltıdan Roberto Soldado kaydetti.

Valencia : 2 - 0 : Vallodolid

David Villa'dan gol görmek güzel...

------------------------------------------------

Real Madrid : 3 - 0 : Espanyol

Madrid zirve takibine devam ediyor. Haftaya Xerex deplasmanında. kuzene selam olsun bu deplasmandan.. =)

Resmen Real Madrid'te!
Real Madrid kulübü Racing Santander'in genç yıldızı Sergio Canales ile anlaştığını resmen açıkladı.

Geçen yılın sonunda ön plana çıkmasından beri Real Madrid genç oyuncu için kulübü Racing Santander ile görüşmeler gerçekleştiriyordu. Real Madrid kulübünün resmi sitesinden yaptığı açıklama ise şu şekilde;

"Real Madrid ve Racing Sentender kulübü Sergio Canales Madrazo'nun transferi için anlaşma sağlamıştır."

Real Madrid genç oyuncu ile önümüzdeki 6 sezon için kontrat imzalarken, sözleşme 1 temmuz 2010 tarihinde yürürlüğe geçecek. Marca'nın haberine göre genç oyuncunun transfer ücreti 5 milyon Euro değerinde olurken, oyuncu önümüzdeki sezon hazırlık kampına katılacak ve ilk yıl Real Madrid'te kiralık olarak forma giyecek. Eğer oyuncunun performansı Real Madrid kulübünü etkilerse, Real Madrid kulübünün kiralık olan sözleşmeyi iptal etme hakkı ve ek ücret karşılığında oyuncuyu transfer etme hakkı bulunuyor.

13.02.2010
Kaynak : Sporx.com dış haberler

Eğer oynama şansı bulup, kademe atlayabilirse dünya futbolunun en önemli forvetlerinden biri olur. Gerçekten müthiş bir yeteneğe sahip. Top ayağına yakışıyor. Ve Berk'in dediği oyun zekası da oldukça yüksek. 5 milyon euro onun gibi bir yetenek için az sayılabilcek bir para. Real iyi bir iş yapmış.

Hem A.Madrid'i son kez izlemek için hem de kaliteli bir maç için bu akşamki A.Madrid-Barcelona maçı kaçırılmaz.

Atletico Madrid 2 - 1 Barcelona

-----------------------------------------

Atl. Madrid'in Golleri: Diego Forlan,Simao Sabrosa

Barcelona'nın Golü:Z latan Ibrahimovic

Çok üzüldüm çok... :)

puhahahah uzay takımı yenildi ne yapsamda üzüntümü bastırsam arkadaş :) .

Bu maçtan şunu çıkarmak lazım Barça bile bi kaç eksikle oyundan bu kadar düşebiliyorsa eğer biz takımımıza fazla yüklenmişiz haftalardır eksik kadro ile oynuyoruz.

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
puhahahah uzay takımı yenildi ne yapsamda üzüntümü bastırsam arkadaş :) .

Bu maçtan şunu çıkarmak lazım Barça bile bi kaç eksikle oyundan bu kadar düşebiliyorsa eğer biz takımımıza fazla yüklenmişiz haftalardır eksik kadro ile oynuyoruz.

Şamil Abi üzüntünü paylaşmak istiyorum, en azından bir nebze rahatlarsın.. =)