İspanya La Liga (Futbol)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Onur abi biz de varız bizde ama listeye girmek değil bizimkisi listeye almak :)
Kerem bu güzeldi. : )

Buluşmadan da hatırlıyorum Real Madridli olduğunu ama buralara pek uğramıyorsun. Demek sessiz ve derinden takip ediyorsun. : )

20 dakikada 3 olunca dedim 7, 8 olacak ama malesef sonra çok kasmadılar haklı olarak.

Şöyle bi baktım da uzay futbolu oynayan malum takım 70 gol atmış, Real 78 gol atmış böyle olunca da insan düşünmüyor değil hani :) .

4-0 dan sonra bilerek enseye bastılar..
tv başındaki real taraftarları kanal değiştirip basketbolda barcelona deplasmanında nasıl kazandıklarını görebilsinler, o zevki de yaşasınlar diye..
pazar akşamı atletico madrid maçı var.
en az 3 tane de atletico'ya atar real..
barca maçına kadar gider böyle..

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Şöyle bi baktım da uzay futbolu oynayan malum takım

Bu sene,o geçen seneki gibi başka bir evrenden gelmişte futbol oynuyorlarmış havası veren Barça yok,daha takım olmaları sebebiyle şampiyonluğa yakın gibi gözükselerde sanki bana bu sene Real işi götürecekmiş gibi geliyor,geçen sene Barça karşısında her anlamda ezilmek Real'i çok fazla hırslandırmış,maçlarda bu hırs görülüyor,şampiyonluğu çok istiyorlar, zaten şampiyonlar ligide gitti,elde başka seçenek kalmadı.

Sezon sonu Barça şampiyon olursa La Liga başlığında çok hareketlilik yaşanmaz ama Real şampiyon olursa burası Realliler tarafından istilaya uğratılabilir, forumda baya çoklar :)

Emel yanlış düşünüyosun, Real taraftarları konu açıldığından beri istikrarlı bir şekilde buradalar.

Uğur's söylemiştim Barselona geçen seneye göre çok kötü ( tabi bu hali bile iyi ama kıyas benimkisi ) ama şu da bir gerçekki oyuncular çok istiyor, beğenmezsiniz ego abidesi dersiniz ama ben bu Ronaldo'da ki o hırsı bizim çoğu oyuncu da görmedim. Bu sene Madrid şampiyon olacak. Her maç 4, 5 atarlar Barça maçına kadar.

Yok,başarı olursa birden ortaya çıkarlar anlamında söylemedim,şampiyon olursa Realli çok olduğu için çoşku çok olur,başlık da çoşar anlamında söyledim,yanlış anlaşılmasın. ;)

Ronaldo konusunda hemfikirim.
Ronaldo'yu kişilik olarak çoğu kişi gibi bende hiç sevmem ama gerçekten de giydiği formanın,aldığı paranın hakkını vermek için elinden geleni yapıyor, hakkını teslim edelim,zaten futbolculuğuna laf yok, bunun üzerine birde hırs eklenince bu sene ki özellikle de son zamanlarda ki Ronaldo'lu Reali izlemek keyifli oluyor.