İspanya La Liga (Futbol)

------------------Casillas--------------------

---Ramos------Pepe------Carvalho-----Maicon

---------------Gerrard----Xabi----------------

----Ronaldo-------------------------Kaka-----

----------------Higuain----------------------

---------------------Drogba------------------

Hayalimdeki Madrid :)

Şu haliyle çok zor Madrid'in Barca'ya kafa tutması.En başında net bir gelenek takımı Barca.Geçtiğimiz sezon yaşadıkları sıkıntılar rotasyonun biraz dar olmasından kaynaklanmıştı.Ama çok iyi transferler yapıldı gerçekten.Eğer Fabregas işi de olursa Madrid'in 2 adım birden önünde olurlar.

Kaan Çağdur' Alıntı:
------------------Casillas--------------------

---Ramos------Pepe------Carvalho-----Maicon

---------------Gerrard----Xabi----------------

----Ronaldo-------------------------Kaka-----

----------------Higuain----------------------

---------------------Drogba------------------

Hayalimdeki Madrid :)

Maicon sol bek olmaz yalnız.. elde Higuain varken yaşlanan Drogba'ya da gerek yok kaldı ki Benzema var yedek olarak..

Gerrard transferi ise zora girdi bırakmayacağını açıkladı pool Torres ile ikisini ama Real bastırıp alabilir Perez bu çünkü..

ileri hatta Roni Higuain Kaka gayet yeterli Di Maria gibi solda kullanabilceği bi adam da var 2 orta saha ve 1 sol beke ligi bilmem de CL 'de güzel işler yapar Jose.. lig çok zor ama.. 99 puanlara ulaşamayabilir seneye Real çünkü..

bi maç kazanmadı yalnız baya bi maç kazanıp baya bi kez tur atladı..

eğer barca 2 yıldır kocamız olduysa 31 lig şampiyonluğuna 20 kere cevap verip 9 kez CL ye sadece 3 kez cevap veren Barca bizim neyimiz oluyo ki şimdi ? :)

Barcelona'da yeni başkan futbolcuların maaşlarında ödeme yapılamadığını ve 135 Milyon Euro'luk kredi çekileceğini açıkladı.

Shakhtar'dan 25 milyon euro'ya aldıkları Chygrynskiy'i 10 milyon euro zararla eski kulübüne 15 milyon euro'ya satmaları sıcak paraya ihtiyaçları ve maddi kriz içinde olduklarının diğer bir göstergesi olsa gerek...

Abicim ben vermem de :) Perez'e bi alo diyeyim de eski başkan Laporta'ya bi kaç ihale bağlasın oradan atarlar 3 5 bişey. Lafa gelince bunlardan artisi yok nasılsa.

Yeni Başkan kafayı yemiş sanırım :)

Laporta Belediye Başkanlığı için şu takımı bıraktın ya sende bi yere sürülecek kafa yok.

Barcelona için maddiyat elbette bir türlü halledilir ama yeni başkanın bunu basın önünde dile getirmesi kulübün duruşunu zedelemiştir benim fikrime göre...

Tugay Aktepe' Alıntı:
Barcelona için maddiyat elbette bir türlü halledilir ama yeni başkanın bunu basın önünde dile getirmesi kulübün duruşunu zedelemiştir benim fikrime göre...

Yahu dostum sen niye kendi çöplüğünle ilgilenmiyorsun?Roma battı ondan haberin yok sanırım :) .

Selim Aktepe' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":cpf1y1aq]Barcelona için maddiyat elbette bir türlü halledilir ama yeni başkanın bunu basın önünde dile getirmesi kulübün duruşunu zedelemiştir benim fikrime göre...

Yahu dostum sen niye kendi çöplüğünle ilgilenmiyorsun?Roma battı ondan haberin yok sanırım :) .[/quote:cpf1y1aq]

Olum biz kendimize uzay takımı demiyoruz ki, kendi yağımızda kavruluyoruz. :)

Ayrıca bak ne demişim; Barcelona maddiyatı çözer ama yeni başkan neden karizmayı baltalıyor herkesin önünde anlamış değilim.

B_67c1805ff8a4965eb9943b0197575cee.jpg

Messi tatile çıkmış yanlız bu Messi Trabzonlu olma ihtimali var mi ?

Yahu İspanya batmak üzere krizden dolayı. Oradan pis kokular geliyor sürekli. Barcelonanın da bu ortamda kriz yaşaması doğal. Real'in durumunun cidden günlük güneşlik oldugunu düşünen var mı? Kriz daha da büyürse asıl etkilenecek takım Realdir orda. Hesapsızca harcanan paralar o zaman çıkar karsılarına.

Daha dün İtalyada Roma Unicredite devredildi. Şu an İtalyadan da krize dair söylentiler geliyor.

Normal şeyler bunlar.