İspanya La Liga (Futbol)

?Teknik direktör olmak için,önce futbolcu olmak gerektiğini söylüyorlar?Peki, jokey olmak için de önce at mı olmak gerekiyor??

Jose Mourinho

Tugay Aktepe' Alıntı:
Khedira Real Madrid'de

Alman Birinci Ligi takımlarından Stuttgart'ta forma giyen Alman milli oyuncu Sami Khedira'nın, 14 Milyon Euro karşılığında İspanya'nın Real Madrid takımına transfer olduğu bildirildi.

14 Milyon Euro oldukça ucuz olmuş gerçekten...
ucuz mu :? bu turnuvadan önce Real Madrid çapında bir adam değildi ki bence hala da değil. Tutmasını isterim ama çok zor bence

Deniz Baskın' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":2pte19tv]Khedira Real Madrid'de

Alman Birinci Ligi takımlarından Stuttgart'ta forma giyen Alman milli oyuncu Sami Khedira'nın, 14 Milyon Euro karşılığında İspanya'nın Real Madrid takımına transfer olduğu bildirildi.

14 Milyon Euro oldukça ucuz olmuş gerçekten...
ucuz mu :? bu turnuvadan önce Real Madrid çapında bir adam değildi ki bence hala da değil. Tutmasını isterim ama çok zor bence[/quote:2pte19tv]

Ucuz tabii ki Deniz. Sonucunda Dünya Kupası 3.'sü bür takımın daha da önemlisi Almanya gibi futbolu ile takdir toplayan bir ilk 11'in değişilmez ön liberosuydu. Elbette yetenekleri sınırlı bir oyuncu ama pahalı demek için 20 milyondan fazla fiyat biçmek gerekir. Özellikle Real Madrid gibi bir takımda rotasyona girmesi için bir oyuncuya 14 milyon euro verilmesi çok olağan...

Tugay bence sistemin parlattığı bir oyuncuydu. Klasik dünya kupası sonrası yıldız ollan oyuncu tipi bence. HE bu arada Real'e göre ucuz tabi. Ben stutgart yöneticisi olsam Real yöneticisine '' bizim için pahalı olan fiyatlardan değil sizin için pahalı olan fiyatlardan konuşalım'' derdim 8)

R. Madrid maçı ne zaman? Gerçi sorun değil zamanı, Messi oruç tutmuyor ne de olsa. : )

Barnebau´da da biz dalga geçeriz, ödeşmiş oluruz. : )

Onur Yavuz' Alıntı:
R. Madrid maçı ne zaman? Gerçi sorun değil zamanı, Messi oruç tutmuyor ne de olsa. : )

Ah be Onur Abi, Messi'nin hala birşey olmadığını anlamadın mı Dünya Kupası'nda?

Dünyanın en iyi futbolcusu en azından bir gol atardı Dünya Kupası'nda :)

Yapmayın allah aşkına Arjantinin dünya kupasında tur atlayamaması(çeyrekte elenmesi) Messi'nin iyi futbolcu olmadığını mı gösterir.. O orta saha olsun ilerde Ronaldo-Drogba-Messi olsun yine elenirdi Arjantin..

Arjantinin bütün gollerine nerdeyse Messi imzası vardı ama şansızdı..

Eğer Messi yi dünyanın en iyisi görmüyorsanız büyük ihtimal Ronaldoyu görüyorsunuzdur ki Ronaldo da 2. turda elendi oda mı büyük oyuncu değil?? Ama ronaldo 1 gol attı bravo ona kuzey koreye 7 taneden bir tane attı bravo..(en iyisini ronaldo olarakta görmüyorsanız bu paragrafı geçiniz)

Barça-Sevilla maçına gelirsek bunun 2. maçı var daha ayrıca özel maçlar falan (ayıptır demesi ispanya milli takımın yarısı barçalı nerdeyse) yüzünden takım daha birlikte antreman bile yapamamış.. Neyse 99 puan boru değil :)

İspanya Milli Takımı'nın yarısı Barcalı derken bu sene transfer olan David Villa'yı saymamışsınızdır umarım.

Takımın 3 kilit oyuncusunun da Real Madrid'li olduğunu es geçmemek lazım tabi.

Ronaldo Arjantin'de olsaydı, Arjantin'in şansı olabilirdi, çünkü Ronaldo o tarz orta sahalarla oynamaya alışık, Messi ise tabiri caizse el bebek gül bebek Barcelona'dan sonra nutku tutuluyor tabiki.

Neyse dünyanın gelmiş geçmiş en iyi takımı Mourinho ile lige yine ambargo koyacak. Yaya Toure'siz Barca'nın ne yapacağını merakla bekliyorum.

Gazanfer;

D.Villayı da saydım çünkü benim orda demek istediğim takımın birlikte antreman yapamaması.. Nerdeyse 10 as oyuncusu milli takımlardaydı hem dünya kupası sırasında hem milli maçlar sırasında ben bu yenilgiyi ona bağlıyorum :)

Ronaldo onlara alışık derken Manu da Scholes Carrick Realde Alonso Diarra(Gago).. Arjantinde ya tek Mascherano yada Veron..

Moruniho ya saygım sonsuz severdim de kendisini Reale gitmeden önce bu sene yine kıyasıya bir mücadele olacağına eminim :) Tourenin boşluğunuda Mascherano gelirse kapatırız üstüne bir kat daha güçleniriz gelmesede sorun değil yine alt yapıdan biri gelir elbet :)

Messi'nin gözyaşları Berlin Duvarı'na aksın dursun. Çok kötü değil, vasatın biraz üstünde ortasaha ile neler yapabileceğini gördük beyefendinin. Abartmayın bu kadar şu adamı. Çok iyi olduğunu iddia edenler takımı Almanya'ya madara olurken birşeyler yapmaya çalışan bir oyuncu portresi göstersinler bana...

Şamil, Messi´den daha komple oyuncu dediğin Ronaldo DK´de ne yapmış ki Messi´nin yapamadıkları eleştiriliyor? Dünya Kupası sırasında herkes Maradona´yı eleştiriyordu tercih ettiği orta saha nedeniyle. Ne değişti bir anda da ibre Messi´ye döndü? : )

Neyse daha fazla yazmayım, iftar buluşmasında sen de alamazsın beni Kerem´in elinden. : )