İspanya La Liga (Futbol)

Adam neredeyse transferle ilgili her açıklamasında Barcelona da oynamak istiyorum diyordu.Real in ısrarına en fazla bu kadar dayanabilmiş demekki.

Türk'ten saymiyorum ben bu adami. Babasi "Biz Almanya'da yasiyoruz, almanlar gibi yasiyoruz. Buraya uyum saglayaman buradan gider" diyen bir adami Türk'ten saymam.

bu transferler Barcelona'yı yenmek için değil yalnız.. elma ile armut'u karıştırmamak lazım.. lakin 6-2 yenildikleri maçtan sonra bile çıkan oyuncularını alkışlayan,maçtan sonra takımını alkışlayan bi kulup Real Madrid.. Barcelona komplex'i yok yani onlarda daha büyük takım oldukları için.. :)

transfer'e gelince Jose'nin kafasın da nasıl bi plan ve anlayış var görücez 2 hafta sonra ilk maçta.. Mesut'u orta 3'lünün sol iç kısmın da yada Kaka gelene kadar forvet arkası veya Di Maria yerine sol açık'mı kullanıcak görücez..

ama Roni-Khedira-Xabi-Mesut 4'lüsü şık bi 4'lü oldu.. önlerinde Higuain ve Benzema ile çok iş yapar.. CL yakın bu sezon..

Bu Mesut'un oyununu beğenmeyen tek kişi olarak gene forumda sivrilecem sanırım : )

Ne Van Der Vaart'tan ne Robben'den ne de Snjeder'den iyi olduğunu düşünmüyorum.

Mourinho koşmayan adamları pek takımlarında sevmez ancak bu sene Mesut'u ısrarla istemesine anlam veremedim açıkcası ondan bir Snjeder yaratacağını mı düşünüyor acaba ?

Burak Barut' Alıntı:
Bu Mesut'un oyununu beğenmeyen tek kişi olarak gene forumda sivrilecem sanırım : )

Ne Van Der Vaart'tan ne Robben'den ne de Snjeder'den iyi olduğunu düşünmüyorum.

Mourinho koşmayan adamları pek takımlarında sevmez ancak bu sene Mesut'u ısrarla istemesine anlam veremedim açıkcası ondan bir Snjeder yaratacağını mı düşünüyor acaba ?

Yalnız değilsin, Burak Abi.

Robben'i, Sneijder'i geçtim zaten. Onlar klasik Real saçmalamasının sonucu kulüpten gittiler. Ama VdV'den iyi mi, düşünürüm. Direk bir yanıt verilmez. Mesut, Bundesliga'da ne yaptıysa, hatırlayalım VdV kaç katını yapmıştır, Hamburg'da.

Ayrıca dediğin gibi Jose denen şahsiyet koşmayan, fiziksel gücü düşük adamları sevmez. Nerde, nasıl oynar? O da bir meçhul.

Öncelikle hayırlısı olsun.

Mesut Özil'i ben de beğenenlerden değilim. Sadece iyi bir futbolcu kumaşı olduğunu, yeteneklerini yerinde kullanarak yıldızlaştığını söyleyebiliz.

Başka bir takıma gitse ne yapar diye düşünür, fikir yürütürdüm ama Mourinho'nun başında olduğu takımda ne yapar bekleyip görmeyi tercih ederim...

Siz onu birde Jose'nin elinde görün başka da birşey demiyorum. Dünya üzerinde Morinho'da başkası yoktur herhalde oyunucusundan yüzde 120 performans alabilen.

Hepsi bir yanada Ronaldo'yu iyi izleyin bu sene, lige ve takımına alışmış ve başında Morinho olan bi Ronaldo neler yapacak hep beraber göreceğiz. Gerçi geçen sezon da ilk sezonu olmasına rağmen çok çok iyi işler yaptı ama dediğim gibi siz onu bu sene görün.

Yerinde saymıştı derken Roben'in İngiltere yıllarını yanlış mı hatırlıyorum abi acaba abi ben :) .

Ayrıca genel olarak söylüyorum bir iki alternatif her zaman olur, mesela Kleberson-Ferguson gibi.

Haklısın Şamil her zmana bir iki negatif örnek olur..

Mesut Barcelona yerine Real'e gelmekle iyi etti. Barcelona da yedek kalırdı. Ki Fabregas da geldimi demir atardı oraya. Şimdi takımın Kaka'sı olma şansı var. Arsenal alaydı bizde Rosicky'e kavuşurduk olmadı:S

Sühan Cem' Alıntı:
Haklısın Şamil her zmana bir iki negatif örnek olur..

Mesut Barcelona yerine Real'e gelmekle iyi etti. Barcelona da yedek kalırdı. Ki Fabregas da geldimi demir atardı oraya. Şimdi takımın Kaka'sı olma şansı var. Arsenal alaydı bizde Rosicky'e kavuşurduk olmadı:S

Biz Fabregas'ı vermedik, vermeyeceğiz abi.

O sadece başta Reina olmak üzere bazı futbolcuların temennisi olarak hava kalacak...

Biraz saçma olacak belki de çok saçma :)

Biri bana Mesut'un (şutu hariç o da olmayacak yakında)Arda'dan daha iyi olduğu bir özelliği söyleyebilir mi ?

Belki birtek pas özelliğidir.Açıkçası çok büyük yetenek olarak görmüyorum ben Mesut'u.Hız yok,mücadele yok.

Tugay, Fabregas Barca'da sen planlarını ona göre yap. Rosicky'i alamamamızın sebebi bile bu durum. En geç şubatta giyer formayı.

Mesut konusunda demek ki bizim göremediğimiz bir şey var. Bence de Arda ondan daha iyi bir oyuncu. Üstelik Arda mücadele eder pres yapar, ileride her yerde oynar golcülük dışında. Mesut daha hiç büyük takımda oynamadı. Bakalım o baskı ile mücadele edebilecekmi? Bremen de baskı yok. Şampiyon olursa ne olur olmasa ne olur. Gelsin GS'da Real'de oynasın görelim bakalım.

Bunu ben de çok düşündüm ama pek bir artı yön bulamadım. Mesut belki dediğin gibi pas atabilme konusunda Arda'dan öndedir. Arda, Mesut'ta daha iyi bir oyuncu. Arda'yı devamlılığı ile ilgili eleştiriyoruz. Arda belki 70 dakikada tükeniyor ama o 70 dakikada hep oyunu domine edebilme, takımı sırtına alıp taşıyabilme özelliğine sahip bir oyuncu. mesut ise ince işleri yapan ancak sorumluluk almaktan uzak, silik bir görüntü çizen bir oyuncu izlenimi yaratıyor. Yetenekli olduğu aşikar ama Arda'dan geride bir oyuncu.

@ Tugay Abi; Fabregas er yada geç yuvaya dönecek, giyecek Barca formasını :)

Uğur; dikkatli ol kardeşim bu söylemlerinden sonra, Reina da formayı giydirmeye çalıştı sonrası ne oldu hep beraber gördük. :) Kötü olmanı istemem asla.