İspanya La Liga (Futbol)

Gazanfer Tosun' Alıntı:
A.Madrid başkanının söylediği bir söz vardı geçen sene.

"Her sene biz kendi evimizde Barcelona'yı yeneriz, Real Madrid'e ise yeniliriz. Böylece Real Madrid 6 puan önde başlar lige."

Sözünüzü tutun canımızı yiyin :)
Utanc verici bir aciklama olmus Atletico baskani adina. Aklinca biz Barca'yi hep yeneriz diye övünmek isterken, en büyük ezeli rakibi Real'e karsi olan ezikligini de kabul etmis böylelikle.

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Ya Ronaldo her yerden vuruyor, bi gol atsada bende rahatlasam o da rahatlasa artık. Hatta tüm takım rahatlasın :) .

maç öncesi yorumumda buna değinmiştim. Bu yüzden Real'in kazanmasının sorunlu olduğunu söylemiştim. İddaa'da önermedim:)

Gazanfer, Messi´nin ayağını gören var mı sorusundan kastın oynadığı kötü futbol olsa gerek. Salt La Liga´daki maç sayısını baz alırsak 38 maçın 38´inde ön planda olmayı başarabilen bir oyuncu var mı Dünya futbol tarihinde.

Bir oyuncunun başarımı hakkında yorum yapmak için sezon sonunu bekle bence. Gerçi sezon sonu size susmak düşüyor, haliyle hakkınızı sezon başında kullanıyorsunuz mecburen. : )

Sorması ayıp neyi tartışıyorsunuz beyler ? :)

Geçen haftanın Nou Cam fatihi Hercules'i evinde mağlup edip 3'te 3 yapıp liderliğe yükseldik.

Hercules 1 - 2 Valencia

Gollermiz Mata ve Hernandez'den geldi.

1 Valencia 9 Puan
2 Sevilla 7 Puan
3 R.Madrid 7 Puan
4 A.Madrid 6 Puan
5 Villareal 6 Puan
6 Barcelona 6 Puan