İspanya La Liga (Futbol)

Tugay Aktepe' Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?v=6Wb4xZkX-xA[/url]

Yediği goller burada.[/quote:sju224bk]

tugay, ben iddaa falan oynamıyorum ama artık zaragoza maçlarına direkt üst oynarım tek kalem.. adamlar kalecisiz..
dikkat edersen aykuta, ufuka falan çıtımı çıkarmıyorum. koçlarım benim.. istedikleri kadar yesinler.. şu leo franco'dan kurtulduk ya, asla kaleciden şikayet etmeyeceğim..

bu arada yediği golleri izleme şansım oldu..
yine topa atlamamış ya.. adamı kanser eder.
zaten zaragoza taraftarları arasında patolojik bulguya sahip olanlar artmaya başlamış.. kemoterapi için sıra varmış..
ben de niye hala izliyorsam.. insan kötü bir rüya görüp uyanınca tekrar aynı rüyayı görmek istemez herhalde..

bir de şeyi merak ediyorum ben; hani leo franco , çok iyi kaleciymiş ya..
burada onu savunan arkadaşlar vardı, şimdi eski sayfalarda arayamayacağım.. o arkadaşlarım neredeler ? hani o defans bloguyla leo ne yapsınmış, kariyeri ortadaymış.. Karısı İstanbul'a gelmemiş de morali bozukmuş, ailevi sorunları varmış.. O arkadaşlar neredeler şimdi. Adamınızı görün, aynı hamam aynı kepçe.. Topa bile atlamıyor hala..

ikinci isteğim de şudur ; bu adamın Galatasaray kalesine geçmesinde maddi manevi emeği, payı olan kim varsa hepsi kulüp üyeliğinden ihraç edilsin.. kulüpten, tesislerde içeri sokulmasın.. Ayrıca bu adam varken Nonda'ya yol verip takıımı forvetsiz bırakanlara da aynı muamele reva görülsün..Çünkü onlar gaflet, hıyanet ve delalet içinde olabilirler..

Emre abi bu tartışmanın sonu gelmez.Sadece Nonda soruna bir cevap getireceğim.Baros sakatlandıktan sonra Nonda'nın bize hiç bir katkısı olmadı.Katkısı olmadığı gibide kritik puanları kaybettiğimiz Manisaspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarında inanılmaz kötü oynadı.Kazandığımız maçlarda ise hiç bir artı etkisini göremedik.Ondan devre arası gönderilecek ilk futbolcu Leo değil Nonda olacaktı.Aslında tam sezon başlarken kovulacaktı Nonda.Bunun nesi gaflet ve dalalet Emre abi?

Erdal Avcı' Alıntı:
Emre abi bu tartışmanın sonu gelmez.Sadece Nonda soruna bir cevap getireceğim.Baros sakatlandıktan sonra Nonda'nın bize hiç bir katkısı olmadı.Katkısı olmadığı gibide kritik puanları kaybettiğimiz Manisaspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarında inanılmaz kötü oynadı.Kazandığımız maçlarda ise hiç bir artı etkisini göremedik.Ondan devre arası gönderilecek ilk futbolcu Leo değil Nonda olacaktı.Aslında tam sezon başlarken kovulacaktı Nonda.Bunun nesi gaflet ve dalalet Emre abi?

takılıyorum erdalcım..
ama nonda istediği kadar kötü oynasın bence leo'dan fazla katkı verir.
Sıfır bile negatiften büyük değil mi..
İkisi de gitti artık, öküz öldü ortaklık bozuldu..
Ama benim şahsi fikrim, Nonda'nın en kötü hali bile Leo'dan değerli bir parçaydı takım için..
Geçti gitti..

Nonda öyle veya böyle, iyi oynayarak veya kötü oynayarak, kendi becerisiyle veya sansinin yardimiyla golleri leblebi gibi atiyor muydu, atiyordu. Avrupa'nin en golcü 2. oyuncusu muydu, 2. oyuncusuydu. Elinde baska alternatifin yokken, kalede de gönderin beni diye bas bas bagiran Franco varken Nonda'nin gönderilmesi Galatasaray transfer tarihinin en büyük yanlislarindan biridir bana göre. Jardel'de yedigimiz kaziktan sonra en büyük skandaldir hatta.

Leo senden kurtulduğumuzdan ötürü kurban kestirsek yeridir.

2. ve 3. goller tam klasına uygun 1-4-5 ise hiç şaşırtmadı bizleri.

En güzel yorumu Burak yapmış. :) Ali Sami Yen'de lokma döktürüp, taraftara dağıtmak lazım.Allah Zaragoza taraftarına sabır versin.

Leo Franco'yu Galatasaray'a transfer edenlerin tekrar kulaklarını çınlatalım bu vesileyle.

Bu arada Aykut Erçetin'den özür diliyorum.Kendisi için "Franco'nun Türk versiyonu" demiştim.Aykut, Franco'nun yanında Casillas kalıyor.

Bu arada Barcelona'nin cözüldügü falan yok. Sorun su ki, oyuncularinin ulasmadigi basari, kaldirmadigi kupa kalmadi. Oyuncularinin büyük bir bölümü DK 2010 Sampiyonu, EURO 2008 Sampiyonu, Kitalararasi kulüpler sampiyonu, Sampiyonlar ligi Sampiyonu olmus oyuncular. Lig de de zaten hep Sampiyon oluyorlar. Insan bir yerden sonra bikar bu monotonluktan :)

Bu başlıkta 3. bir takımın tartışılmasını özlemişiz :)

Zaman zaman Valencia oluyordu ama Zaragoza renk katmış başlığa.

Leo Franco ne diyeyim sana, lensleri unutmuşsundur yine :)

Bu hafta liderliği almak istiyoruz ama rakip geçen hafta Barça'yı bozguna uğratan Hercules. Gollü bir maç olacağını tahmin ediyorum. Umarım galip gelen taraf biz oluruz...

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Şaka yapıyorum, ama rakip zor benden söylemesi.

Geçen hafta yaptılar abi onlar size kıyaklarını, yeter. :)

Bu arada Valencia'nın yeni oyuncularını ve oluşumunu çok beğendim. Disiplin konusunda Emery oldukça kararlı bir hoca. Takımın hırsı ile La Liga'da ve Şampiyonlar Ligi'nde bizleri tatmin edecek yerlere gelmesi yeterlidir...

A.Madrid başkanının söylediği bir söz vardı geçen sene.

"Her sene biz kendi evimizde Barcelona'yı yeneriz, Real Madrid'e ise yeniliriz. Böylece Real Madrid 6 puan önde başlar lige."

Sözünüzü tutun canımızı yiyin :)

Barcelona'da Mascherano gibi bir fenomen oynamaya başlıyor. Nerde yeniyor A.Madrid Barcelona'yı. Eğer gol atarlarsa 30 metre civarı bir şutla gol bulurlar ya da bu şut kaleciden döner tamamlarlar. Aguero da yok büyük ihtimalle A.Madrid'de. Sür direk kazanır Barcelona. İddiacılara'da öneririm handikaplı bile oynayabilirler (varsa handikap). Hafta içi Barcelona antrenman havasında oynadı A.Madrid ise en azından berabere kalmak için efor sarfetti. Kısacası çok farklı biter maç. Barcelona hem geçen haftaki, hem de geçen senelerin A.MAdrid mağlubiyetlerinin etkisini azaltmak için çok yüklenecektir. Madrid halkına da selam göndermeyi ihmal etmezler.

Real Madrid içinse maç sorunlu başlar. Erken gol bulurlarsa maç çözülür. Ama bulamazlarsa gerilim artar. GHenede ben kazanacakalrını düşünüyorum. İddaa kuponuma koymayacağım bir maç ama. Ronaldo bu sene iyicene bencilleşti. Gol atayım, ben burdayım mesajı vereyim diyerek çok top harcıyor. Mourinho da onun yeteneklerini bildiğindne şimdilik bir şey demiyor ama bu gidişle onunla konuşacaktır.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Mascherano fenomense, Yaya Toure Tanrıdır :)

Keita Toure den daha iyidir. Toure'nin oyun içinde takıldığı anlar çok oluyormuş zaten ondan bıraktı Barcelona Toure'yi. Mascherano ise gerçekten apayrı bir adam. Hele Xavi ile beraber anlatılmaz ikili olurlar. Barca'nın zor maçalrda forveti İniesta-Villa-Messi arkasında Keita-Xavi-Mascha olur nispeten kolay maçlarda Keita yerine Pedro girer.

Umarım bizimde böyle bir takımımız olur. Ne giren ne çıkan baş ağrıtmıyor. Biz de hala sahadakilerdne baş ağrıtan var ki giren migren yapıyor.