İspanya La Liga (Futbol)

Bu tartışmalar boşuna.

Herkes sussun, bu sene biz konuşacağız. 8)

Bursa'ya da, Manu'ya da, Glasgow'a da 5 atacağız, İspanya'nın gururu olacağız. :)

Onur Yavuz' Alıntı:
Cidden şaşırıyorum şu başlığı görünce. Oysa ki bu başlık herkesin keyif aldığı, birbirini üzmeden takıldığı başlık olarak hayal ettim hep.

Şimdi geçen sezon için Şamil´le iddiaya girdik. Sezon sonu şampiyonluk için mi girdik yoksa Madrid´ deki maç için mi hatırlamıyorum (aslında hatırlıyorum da böyle yazasım geldi :) ), neticede her iki ihtimalde de kazanan ben oldum. Ha o yemeği (iddianın adını şimdi koymuş oldum) ısmarlayım dese de ısmarlatmam Şamil´e. Çünkü o zaman şu yemek borcunu öde artık deme hakkım olmaz. Keza Erdal, onun ısmarlayacağı çayı da içmem. Ama çay ısmarlayamacağı her ortamda gündeme getiririm, çayımı ısmarlasana artık diye. : )

Boşverin yahu... Ortak paydamız Galatasaray değil mi, neden birbirimizin kalbini kırıyoruz, birbirimizi rahatsız edici yorumlara yöneliyoruz.

:? Bak yahu!İçmezmiş!

Onur abi İstanbul toplantısında bu konuyu hemen dile getireceğim unutma. :p

Real Madrid yönetimi: "Milyar dolarlık takımın Türk basınında 'Mesutlu Real' olarak geçmesi ağırımıza gidiyor."

Valencia 1 - 0 Racing Santander

Golümüz Maduro'dan geldi ve puanımızı 6'ya yükselttik. 8)

Real Madrid 1 - 0 Osasuna

Gol yeni transfer Carvalho'dan...

Onur Yavuz' Alıntı:
Gazanfer son derece demokratik bir şekilde uyarıyorum, bir şey yazarsan döverim. : )

:)

İnternetim yok, normalde yazamazdım ama dünkü Milli galibiyetten ve La Liga'dan sonra İnternet Cafe'ye gidilmesi gerektiğini hissettim :)

Barcelona'yı artık takımların çözdüğünü söylemiştik geçen sene, nitekim Hercules de maç boyu çok iyi mücadele ile hakettiği 3 puanı net skorla aldı.

Trezeguet-Valdez-Drenthe üçlüsü hücumda gayet iyi zaten, Hercules de iyi takım, çok üzülmeyelim Barcalı arkadaşlar :)

Yalnız 1 kişi de girip yenildik yazmamış, o biraz garibime gitti, neyse biz her zaman Madrid'i destekleriz.

Geçen sene Atletico Madrid ile Espanyol'a yenilmişti abi Numancia'ya kral kupasınmda falanmı yenildi acaba. Atletico Madrid zaten isim olarak çok iyi bi takım çok anormal değildi onlara yenilmesi, Espanyol maçında da Alves kırmızı kart görmüştü 10 kişi oynadılar. Hercules yenilgisinin hiç bi açıklaması yok abi yani geçen seneki mağlubiyetler gibi değil pek, bence adamlar oynadılar kazandılar inanın 5-2 falanda yenebilirlerdi hatta. Barça'da atabilirdi ama 5 tane net pozisyon gördüm ben Hercules'in

Ben de Gazanfer gibi düşünüyorum abi 4 3 3 sistemi artık ufak ufak çözülüyor tıpkı zamanında 3 5 2 nin çözüldüğü gibi.

Zaten geçen sene Numancia yoktu pardon. Evvelsi sene ligin ilk maçı yada ikinci maçıydı. Numancia yendi Barcelona'yı 1-0 dı sanırım. ama sezon sonu küme düştü. Barca 9 puan farkla şampiyon oldu :)

Evet netten araştırdım 31.08.2008 de ligin ilk maçında Barcelona Numancia'ya 1-0 yenilmiş. :)

Yalnız Trezeguet o golü atsaymış;

Barcelona : 0 - 3 : Hercules

gibi ilk gördüğümüzde şoke olabileceğimiz bir sonuç çıkacaktı ortamıza.Hoş bu da çok şoke ediyor insanı :) .

Pabucun bu sene pahalı olduğunu anlaması açısından iyi bir mağlubiyet oldu Barca için.

Bu arada Zaragoza kalesini koruya(maya)n Leo Franco 34 dakikada 5 gol gördü ağlarında.Şu adam bizim kalemizde 1 sene boyunca fütursuzca durdu.Yazık.

Selim Aktepe' Alıntı:
Bu arada Zaragoza kalesini koruya(maya)n Leo Franco 34 dakikada 5 gol gördü ağlarında.Şu adam bizim kalemizde 1 sene boyunca fütursuzca durdu.Yazık.

Adamın tarzının fütursuzca durmak olduğu, seninde belirttiğin maçın ilk 34 dakikasında gayet belli :))