İyi ki Doğduk

Nice yıllara Cem...

Umarım yeni yaşında hedeflerin doğrultusunda yaptığın fedakarlığın karşılığını almaya başlarsın.

Hepinize cok tesekkurler arkadaslar... Burada duzenim olmadigi icin buraya da gec bakabildim, Murat hatirlatinca sagolsun, icten dilekleriniz icin cok tesekkurler...

doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkürler buralarda olmadığımdan yeni cevap yazıyorum benim için çok güzel bir gündü forumdaki yazılanlarda ayrıca mutlu etti beni

Nice Yıllara Savaş KARADAĞ ve Semih TUNA
Forumun en çok sevilen karakteri hoş yazıları ile aklımızın en ücra köşelerine bile girebilen Savaş ağabeyin ve Semih arkadaşımızın doğum günlerini kutlar nice Galatasaray'lı yıllara..
"Umarım yeni yaşınızda da hayatınıza istediğniz anlamı katarsınız" :)

Savaş Karadağ ve Semih Tuna'nın doğum günleri kutlu olsun...
Bizi yazıları ile başka yerlere götüren ve her yazıda içimizdeki Galatasaray aşkını bir kez daha ön saflara getiren Savaş Abi'ye nice mutlu, sağlıklı, dileklerinin gerçekleştiği, güzel yıllara... Bizi yazılarından ve sohbetinden mahrum bırakmaması dileğiyle... Mutlu Yıllar Savaş Abi...

Semih Tuna kardeşim doğum günün kutlu olsun...

Savaş Abi sana diyeceğim bir tek söz var İyi ki Doğdun İyi ki Galatasaraylısın Nice Sarı Kırmızı Yıllara abi.

Savaş..

Yüreğin kadar güzel, şiarın kadar aydınlık, zihnin kadar parlak olsun ömrünün kalan günleri..

Doğum günün mutlu olsun!

Kerem

Bazen düşünüyorum nasıl bu kadar güzel anlatabiliyorsun içinden geçenleri ve nasıl bu kadar güzel birşekilde yazıp ifade edebiliyorsun düşüncelerini.

Sanırım en güzel doğum günü hediyesi o kadar çaba sarf edip olacak mı olmayacak mı dedikten sonra herşeyiyle başarılı geçen organizayon oldu senin için

Senin gibi Galatasaraylılara çok ihtiyacımız var

İyiki doğdun Savaş Karadağ

Savaş Abi, doğum günün kutlu olsun. Umarım yaşamının geri kalan kısmında hayatın zorluklarına karşı kalemin kadar güçlü, hayatın amansız yarışında kalemin kadar kıvrak, hayatının neşe dolu günleri ise kalemin gibi tükenmez olur :)

Savaş Bey ve Semih; yeni yaşınızda her gününüzün bir önceki günden daha mutlu, huzurlu ve başarılı geçmesini dilerim.

Kutlayan arkadaşların hepsine çok teşekkür ediyorum,iyi ki varsınız arkadaşlar..

Savaş Bey size de ;

Hayatınızda,her anlamda güzel bir yıl geçirmenizi diliyorum,Nice yıllara...

Bu forumun o güzel yazılara ihtiyacı var:)

semih, once davranmıssın sen benden, halbuki yas olarak bana duser, mutlu yıllar dilerim sana, ayrıca da tesekkur ederim teveccuhun ıcın.

burak link attı biraz once, yazılanları goreyım dıye, anlam kattıgım bır gunun ardından, oyle actim guzel bir fon muzıgı okudum yazılanları ve bulamadım mustehak bır kelıme ıcımdeki hislere.

bu guzel,

eyvallah