İyi ki Doğduk

Onur Yavuz' Alıntı:
Emre ve Mustafa yeni yaşınızda tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini dilerim.

Bu arada Emre 30´a merdiven dayamaya ramak kalmış. Nice Asvel maçlarına...

sağolsun herkes.. herkese ayrı ayrı teşekkürler.. eksik olmayan.

ya böyle şeyler yazma Onur lütfen :) 30 una merdiven falan.. :) Asvel maçını hala izliyorum akşamları sıkılınca:) evet nice Asvel maçlarına..

[/quote]
olm avatarımı çalmışın, nevizade yapalım derim ben,maça gitmektense,orda daha çok adam oluyor staddan!

msn bozuldu anasını satayım, olm seni dün ahırlar bölgesinde görmüş bizim çocuklar fashion tv koşusunda :) yanlız kazanan jokey hanfendi feci bir stephanie rice havası vardı aklıma geldin he :)
http://www.news.com.au/story/0,23599,23458202-2,00.html
bu ne olm kız bütün brisbane le yatmış yazık ya eamon sullivan ada sana da:) [/quote]

------------------------------------------------------------

ya avatarını çaldım çünkü kaç seferdir avatar boyutunu ayarlamaya çalışıyorum , olmuyor.. yok büyük geldi, yok kısa kaçtı.. ben de baktım hazırı var, seninkini aldım.. sağol:) ramazan da napıcaz nevizadede.. ayran mı içeceğiz..

fashion tv koşusunu izledim ben, ordaydım.. çağırdık, gelmedin ki..

ya bu stephanie rice ne iş ya.. kız latex çıktı :) biz de facebooktan çabalıyoruz iletişime geçelim diye.. hayallerim yıkıldı :)

Nice yıllara Tugay...

Umarım yeni yaşında kitap okuma alışkanlığı edinip fikirlerini sağlam temellere oturtursun ve ona göre tartışırsın. Ayrıca kitap okumak seni mülayimleştirebilir, böylece öfkeni kontrol altına alabilirsin.

Tugay kardeşim doğum günün kutlu olsun umarım yeni yaşında herşey istediğin gibi gönlünce olur ve başlayacağın üniversite güzel şeyler yaşaman dileğiyle...

Öncelikle Burak Barut kardeşime olmak üzere, Onur Abime, kuzenime, Burak Ceyhan , Hüseyin Karaçil, Emre Özdoğan, Uğur Yılmaz kardeşlerime çok teşekkür ederim...

Bu sitede,Galatasaray çatısı altında,hem kulübümüz hem de şahsi başarılarımız adına nice seneleri beraber yaşamak dileklerimle...

Tugay kardeşim doğumgünün kutlu olsun..Nice mutlu yıllara.

Bide olum her ne kadar tekirdağa kaçsanda salon yollarında benden asla kurtulamazsın:)))

Bugün doğum günü olan renktaşlarımızın doğum günlerini kutlar nice mutlu seneler dilerim..

Emre Özdoğan kardeşimin şampiyonluklarla geçireceğimiz bu yılda ÖSS'yi kazanmasını temenni eder şimdiden başarılar dilerim.. : )

Foruma ara veren ama tekrar aranıza dönen Emre Özdoğan kardeşimin doğum gününü kutlar nice sağlıklı, güzel ve mutlu yıllar dilerim...
Umarım lise dönemindeki her gencin kafasında yer teşkil eden ÖSS'de istediği puanı alarak, hayallerini gerçekleştirir...

Tugay Aktepe, Uğur Yılmaz, Hüseyin Karaçil, Taner Tuna ve Burak Barut hepinize çok çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz gerçekten. Ayrıca özelden kutlayan abilerime, kardeşlerime de çok teşekkür ederim. gsbasket ile birlikte nice Galatasaraylı yıllara...