İyi ki Doğduk

Nice yıllara Kaan. Yeni yaşında tüm beklentilerinin gerçekleşmesini dilerim.

Not: Kaan foruma dönmese doğumgünü olduğu ana sayfada görünmezdi.

Arkadaşlar hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum. umarım, Allah sizin doğum gününüzü kutlamayı nasip eder.

Alper formanı aldım, 2 gün oluyor. Kadir'e de söyledim. sen bana adresini mail at, pazar günü kargo'ya vereyim.

Kaan ben senin doğum gününde online olmadıgım için şimdi fark ettim.. geçti ama olsun.. doğum günün kutlu olsun..

Birde timurcumun doğum gününü kutluyorum..Allah başımızdan eksik etmesin..

Kaan abi doğum gününde nette değildim göremedim ama herşeye rağmen doğum gününü tekrar hatırlatıp kutlamak istiyorum...

İyi ki doğdun, nice mutlu yıllara.

Kaan abi doğum günümde senden bir kupon istiyorum :)

Burak Ceyhan' Alıntı:
Kaan abi doğum gününde nette değildim göremedim ama herşeye rağmen doğum gününü tekrar hatırlatıp kutlamak istiyorum...

İyi ki doğdun, nice mutlu yıllara.

Kaan abi doğum günümde senden bir kupon istiyorum :)
bıraktım artık o işleri Burak. gençleri ders çalışmaya teşvik ediyorum :)

Esra, seneye kutlardın acele etmeseydin :)

Doğum günün kutlu olsun Burak ( ağabey:) ). Ne mutlu sana ki hem doğum günün hem de bayramın çakıştığı bir günde doğdun. Bu arada iyi bayramlar dilerim.Yeni yaşında umarım her şey gönlünce olur.

Hayatta istediğin tüm şeylerin gerçekleştiği, üzüntülerin olmadığı, mutlulukların tavan yaptığı güzel bir yıl sürmeni diliyorum Burak.

İyi ki doğmuşsun. Mutlu yıllar...

Sevgili Burak Barut ve Can abi , doğum gününüzü ve bayramınızı ictenlikle kutluyorum .

Not : Babam Lap - Top u götürmese gece 12 de size süpriz yapacaktım ama kısmet değilmiş . Tekrar bayramınız ve doğum gününüz kutlu olsun .

Nice yıllara Burak Barut ve Can abi

Sevgili hemşehrim ve saygı değer insan Burak Barut'un doğum gününü kutlarım... Daha nice Galatasaray'ın başarılılarını gördüğü, KTÜ'den mezun olduğu, işinde başarılı olduğu, mutlu, huzurlu ve sağlıklı yıllar geçirmesi dileği ile...

Forumda sözünü kimseden sakınmayan ve ''klavye delikanlılarının'' benden sonra ki korkulu düşmanı Burak , nice senelere ;)