İyi ki Doğduk

Başta Onur Yavuz olmak üzere ,

Burak Ceyhan kardeşime,
Onur Balcı öğretmenime,
Emin Doğanca arkadaşıma:) Süprizimi yapmadın bekliyorum:)
Emre Doğan Dostuma,
Uğur Yılmaz hemşerime,
Turgut Şahin kardeşime,
İddacı Okan kardeşime,
Saadet Bacıma:),
Savaş Karadağ Abime,
Agresif Göker abime(Asla doğru bildiklerimizden şaşmadık):)
Bayram kardeşime
ve son olarak Erdal Avcı kardeşime çok teşekkür ediyorum.Kutlayan kutlayamayan kutlamayan herkese çok teşekkürler ediyorum...
Gsbasket bir bütündür.:)

Burak kardeşim doğum günün kutlu olsun. umarım tanışmak nasip olur, beraber nice doğum günleri görürüz. herşey dilediğin gibi olsun. adam gibi adamsın.

Burak Barut' Alıntı:
Başta Onur Yavuz olmak üzere ,

Burak Ceyhan kardeşime,
Onur Balcı öğretmenime,
Emin Doğanca arkadaşıma:) Süprizimi yapmadın bekliyorum:)
Emre Doğan Dostuma,
Uğur Yılmaz hemşerime,
Turgut Şahin kardeşime,
İddacı Okan kardeşime,
Saadet Bacıma:),
Savaş Karadağ Abime,
Agresif Göker abime(Asla doğru bildiklerimizden şaşmadık):)
Bayram kardeşime
ve son olarak Erdal Avcı kardeşime çok teşekkür ediyorum.Kutlayan kutlayamayan kutlamayan herkese çok teşekkürler ediyorum...
Gsbasket bir bütündür.:)
Sana süpriz yapacaktım ama dün gece babamın nöbeti vardı ve lep - top u da götürdü . Onunlada yetinmedi ; Bugün halı saha macım vardı ve babam uğurlu iceceğimi içti (Red Bull) . Sonucundada kendi kaleme 3 gol attım :( . Bugün kötü günümdü , ne yapalım kısmet değilmiş . İnş bir daha ki sefere

Kaan üstad,
Tamer ve Mustafa kardeşler çok teşekkür ederim:)

Emin bırak hacı ya.12 dedin 122yi bekledik ne yapacaktın onu söyle bari :p

Sevgili Burak kardeşim doğumgünün kutlu olsun..Nice mutlu ve basketbollu yıllara:) İnşallah seneye doğumgününü İstanbulda kutlarsın...

BurakC doğum günün ve bayramın kutlu olsun kardesim . Keske İstanbul'da olsan da seninle Samiyene gitsek . Ben kacak girmesini biliyorum senide sokardım :)

Köyde bulunduğum için doğum gününü kutlayamadığım Burak kardeşimin geçmiş doğum gününü kutlar nice mutlu seneler dilerim. :)