İyi ki Doğduk

28 kasım dan 29 kasıma doğru yol almamıza dakikalar kalmışken bütün arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim sağolun varolun arkadaşlar nice mutlu senelere hepberaber inşallah bütün amatör bıranşlarımızın bayan basketbol takımı gibi yapılandığını ve en tepelere oynadığını görme dileğiyle.

Teşekkür ederim...
Her zaman bu armanın peşinde koşan,kötü zamanında dahi Lincoln'ü koruyarak hiçbir zaman aklımdan çıkmayacak Tugay Aketepe'ye... :)
Özelde NBA olmak üzere her konuda yazdıkları ile bizleri bilgilendiren Göker Abi'ye...
Ve sevgili ve saygı değer hemşehrime... :)
Ömrüm, vaktim(olmasa bile yaratırız) ve içimdeki Galatasaray sevgisi oldukça daha seneler boyu buralarda olurum... Sizin aranızdaki olmak gerçekten güzel...

Turgut teşekkür ederim...
Onur Abi teşekür ederim, asıl bu forumda olmak benim hayatıma renk katıyor...
Aklımda Hüseyin avatarı ile sabitleşen Eren'e de teşekkür ederim...
Alperen eğer benim LeBron vazgeçmemi bekliyorsan daha çok beklersin. Ne demişler can çıkar huy çıkmaz... :)

Lebron Detroit'e gelene kadar iğreneceğim ondan Uğur.. :p
Ama biz ne yapalım,Lebron'u Tyshaun Prince varken... 8)
Ne diyor taraftarlarımız,bizim sarayımızın bir prensi var,burada krala yer yok... :p

Neyse konu sapmasın,iyi doğumgünleri...

Doğum günün kutlu olsun Uğur.[Bu arada avatarında bir değişiklik istiyorum.LeBron James'in yakın arkadaşı Shawn Carter ile yanyana çekilmiş bir fotoğrafını koy.]

''LeBron fanı Uğur kardeşim'' doğum günün kutlu olsun, yeni yaşında dilediğin herşey gerçek olur umarım.

Umarım okul hayatında hep başarılı olursun...

Benim senden bir isteğim var :). Umarım yeni yaşında 3.05'lik potaya smac vurursun. :p

Teşekkürler Erdal ve Burak...
Burak biraz zor be kardeşim. Ayrıca profesyonel olmayacağım için fazla zorlamaya gerek yok... :)
Erdal biraz düşünmem gerek. LeBron dışında avatarımda biri olabilir mi bilemiyorum? :)

Yorumlarını okurken büyümüşte küçülmüş dediğim ender kişinin sakallı resmini görünce, kafamdaki sakin ve ağırbaşlı lise öğrencisi imajı bir anda yerle bir olmuştu.

Nice yıllara genç adam...