Nice senelere (King) Uğur.Yeni yaşında sağlıklı , mutlu ve eğitim hayatının dışında Galatasaray'ımızın da başarı ve şampiyonluğu ile dolu bir yıl olması dileklerimle.
Uğur kafamda yerle bir olan lise öğrencisi imajıydı : ) Fiziki görüntü ve iletiler liseden ziyade üniversite öğrencisini çağrıştırıyor.Uğur YILMAZ' Alıntı:...
NOT: Onur Abi gözündeki imajımı yıkmak istemezdim ama yine de sakin bir insanımdır. Ayrıca görüntü-yaşa ilk ve tek şaşıran kişi sen sayılmazsın abi...
Uğur kafamda yerle bir olan lise öğrencisi imajıydı : ) Fiziki görüntü ve iletiler liseden ziyade üniversite öğrencisini çağrıştırıyor.[/quote:25weoptt]Onur Yavuz' Alıntı:Nice yıllara Mustafa, yeni yaşında tüm beklentilerinin gerçekleşmesini dilerim.
Not: Alperen Mustafa´nın doğumgünü bugün, gecikmiş sayılmazsın : )
[quote="Uğur YILMAZ":25weoptt]...
NOT: Onur Abi gözündeki imajımı yıkmak istemezdim ama yine de sakin bir insanımdır. Ayrıca görüntü-yaşa ilk ve tek şaşıran kişi sen sayılmazsın abi...
Nete giremiyorum Eyüp abi kusura bakma anca gördüm.Sanada çok teşekkür ederim.Eyüp YILDIZ' Alıntı:Doğum günün kutlu olsun mustafa.