İyi ki Doğduk

Nice senelere (King) Uğur.Yeni yaşında sağlıklı , mutlu ve eğitim hayatının dışında Galatasaray'ımızın da başarı ve şampiyonluğu ile dolu bir yıl olması dileklerimle.

Tekrardan teşekkürler herkese...
Mustafa senin de yeni yaşın umarım senin için iyi geçer. Nice senelere...

NOT: Onur Abi gözündeki imajımı yıkmak istemezdim ama yine de sakin bir insanımdır. Ayrıca görüntü-yaşa ilk ve tek şaşıran kişi sen sayılmazsın abi... :)
Tekrar teşekkürler Göker Abi...

Nice yıllara Mustafa, yeni yaşında tüm beklentilerinin gerçekleşmesini dilerim.

Not: Alperen Mustafa´nın doğumgünü bugün, gecikmiş sayılmazsın : )

Uğur YILMAZ' Alıntı:
...

NOT: Onur Abi gözündeki imajımı yıkmak istemezdim ama yine de sakin bir insanımdır. Ayrıca görüntü-yaşa ilk ve tek şaşıran kişi sen sayılmazsın abi... :)
Uğur kafamda yerle bir olan lise öğrencisi imajıydı : ) Fiziki görüntü ve iletiler liseden ziyade üniversite öğrencisini çağrıştırıyor.

Hepinize çok teşekkür ederim...Galatasaray'ın şampiyonluklarıyla dolu bir yıl olsun inşaallah.Tekrar sağolun.
Uğur bu arada seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun.

Onur Yavuz' Alıntı:
Nice yıllara Mustafa, yeni yaşında tüm beklentilerinin gerçekleşmesini dilerim.

Not: Alperen Mustafa´nın doğumgünü bugün, gecikmiş sayılmazsın : )

[quote="Uğur YILMAZ":25weoptt]...

Uğur kafamda yerle bir olan lise öğrencisi imajıydı : ) Fiziki görüntü ve iletiler liseden ziyade üniversite öğrencisini çağrıştırıyor.[/quote:25weoptt]

Tarih hatası oldu galiba,önemli değil dileğim belli... :)

Onur Yavuz, Onur Yavuz bulunmaz eşin :)

Doğum günün kutlu olsun patron yaş 30'u da geçti hadi hayırlısı :)

Doğum günü hediyesi olarak umarım yeni bir laptop alanın olacaktır :p

Nice Yıllara abim...

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini kolaylıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. Hep sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğum günün kutlu olsun! Onur abi.